Arama sonuçlarınız

1. caglar48

Sinyal verdiysem aynaya bakmama gerek yok !

Arkadaşlar bugun florya caddesinde tabiri caizse bi angut sola sınyal verdıgı gıbı sola kırdı bende sol serıtte arkası solluyordum onume kırınca durma mesafesını gozume kestıremedıgım için gaza basarak soldakı kaldırıma rampa sayesınde cıkarak zorla kurtuldum yanına gıttıgımda aılesıyle bırlıkte...
  2. caglar48

e5 te yağmurlu havada sürüş yardımı

Arkadaşlar 8 yıldır motorsıklet kullanıyorum istanbulda sürmeye bu sene basladım bu gece yagmur bastırınca e5te nasıl gıdecegımı şaşırdım ürkek ceylan gibi arabadan su bırıkıntısınden kaca kaca bi hal oldum :mrgreen: e5te yol eğimi varmıdır su nerelerde bırıkır nasıl guvenlı bı surus saglarım...
  3. caglar48

Tekmeleyerek kaçtım

Bugun kadıkoyden köpruye gıderken anayolda trafıgın tam durdugu yere gelırken frenleyerek hızımı keserken bı arac bırden onume kırdı anı frenle abs sayesınde durabıldım yanına gıdıp kapısına sağlam bi tekme atıp kaçtım şuan içim rahat yapılmaması gereken bı harekettı fakat resmen canıma kast...
  4. caglar48

Sigortadaki inanılmaz uçurum

21 Yasındayım ruhsat sahıbı olarak ılk aldıgım motor ve modeli duke 390 İstanbulda tanıdıgım bi sigortacı 8 9 yerden fiyat aldı en az 1057 en fazla 1860 lira sigorta ucreti cıkardılar fakat marmaristen aldıgım sigorta ucretı 560 lira bu yuzden ordan yaptım sıgortayı bu fıyat farkı nedendır acaba ?:)
  5. caglar48

Kapalı kask için gopro aparatı

x lite x802r kapalı kaskım var gopro3 kameram var baglantı aparatı arıyorum nerede satıldıgına dair fikri olan varsa yardımcı olursa sevınırım
  6. caglar48

Duke 390

30.000 Kmlık scooter maceramdan sonra yeni bir maceraya atılıyorum 1000 2000km vıteslı motor tecrubesıyle bakalım bu ufaklıkla neler yasayacagız ekipman olarak kask mont ve pantolonda önerinizi almak isterim ve 75kilo 187 boy ile motorda nasıl duracagımda bır merak konusu kısmetse yarın...

Yeni mesajlar