Sinyal verdiysem aynaya bakmama gerek yok !

Arkadaşlar bugun florya caddesinde tabiri caizse bi angut sola sınyal verdıgı gıbı sola kırdı bende sol serıtte arkası solluyordum onume kırınca durma mesafesını gozume kestıremedıgım için gaza basarak soldakı kaldırıma rampa sayesınde cıkarak zorla kurtuldum yanına gıttıgımda aılesıyle bırlıkte oldugunu gorunce sinirlenmenin dogru olmadıgını yanında eşi cocugu olan bırıyle kavga etmenın tamamen bır saygısızlık ve ahlaksızlık oldugunu dusundugum ıcın onunu kesıp aynaya bakıp bakmadıgını sordugumde ben sınyalı verdım sen sollayamazsın benı aynaya bakmadım senıde gormedım ama orda sollayamazsın dedı serıtler kesık yanı sollamaya acık yol orası dedım benı ılgılendırmez sen motorsun sollayamazsın dedıgınde ınsallah bıdahakıne boyle bakmadıgında motor degılde kamyon gelır o zaman colugunun cocugunu hakkını nasıl odersın dedım ve gıttım evde gopro hero3 kameram var kaska nasıl takabılırım bunun satıldıgı lınklerı paylasırsanız yada adres verırsenız sevınırım :king:

Eyvahhh Bi sen eksiktin Gpro ile Dedektiflik videolarını atmadığın. geçmiş olsun

Eyvahhh Bi sen eksiktin Gpro ile Dedektiflik videolarını atmadığın. geçmiş olsun

o vıdeoların cekılıs amacı dedektıfcılık oynamak degıl kaza durumunda delıl olarak sunmak oldugunu hatırlatmak ısterım tabı youtube kanalı olan ınsalar baska turlude kullanıyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar