Arama sonuçlarınız

1. caglar48

Motorda Hız Problemi Lütfen Yardım Edin motor önerisi

Boğaziçi köprüsünü geçen haftaya kadar tekerde geçebiliyordum fakat bu hafta denedıgımde 220de Tekerden düşüyor ve köprüyü tamamlayamıyorum acaba problem neyden kaynaklı olabilir ? Çok sinirlendim motoru satıp gidip panigale alasım var bu gidişle bana başka şans bırakmayacak gibi. Yardımcı...
  2. caglar48

Motoru Salona Süs Olarak Koymak

Arkadaşlar motoru kış geliyor diye alıp salona koyma niyetindeyim hem göz zevki olsun hemde motoru kışın piç etmemek için böyle bişey dusundum aranızda böyle bişey yapan varmı ? nelere dıkkat edılmelı benzın yag falan nasıl olmalıdır ?
  3. caglar48

Beni Dövdüler Abi

Bu hafta ava giderken avlandık biraz üzüldük ama olsun birazda hayat piyanoculara gülsün :P MT-10 Rider: Jemand
  4. caglar48

Motorda Problem Hissediyorum

100 120 ile tekere alırken 150 ile tekere alamıyorum güç boşa gidiyor gibime geliyor motorda yada bende bi problem olabilir mi ?
  5. caglar48

Alabilecek Motorsiklet Kalmaması

Arkadaşlar şu sıralar aklımı cok kurcalayan bı problem motor tarzı olarak enduro ve naked sever birisi olarak artık motorsuz kaldıgımın farkına vardım.Şuanda Ducati M1200S kullanıyorum fakat bundan sonra şunu almak istiyorum diyecegım bi alet kalmadı , çok sevdigim bi abim zamanında oglum yavas...
  6. caglar48

Monster 1200S vs Cbr 600RR

Uzun süredir foruma giremiyordum hatırlayanlar bilir kazasıdır motoru bırakıp araba alma hataları falan derken hiç buralara giremedik :queen: Geçen gün gazlarken arkadaşla böyle bi kare çıktı ortaya sizinle paylaşayım dedim :cat:
  7. caglar48

Artık Motorun Katlanılmaz Çile Olduğunu Kabullenmeye Başlamak

Evet arkadaşlar , motoru yıllardır iyi hoş sürüyoruz çok güzel dostluklar edindirdi sağolsun. Fakat son zamanlarda benzin fiyatları , motor parça fiyatları , motor fiyatlarında pahalılık , trafikteki saygı git gide can sıkmaya başlıyor. Örneğin +600cc klasmanındakı arkadaşların en buyuk...
  8. caglar48

Motoru Bıraktığım için Bütün Ekipmanları Satıyorum

Arkadaşlar Motoru bıraktıgım için butun ekipmanları satıyorum kalite konusunda olabıldıgınce en iyisini seçtim düşünen arkadaslar whatsapptan mesaj atarsa resimlerini atabılırım. Xlite 802rr kask (Hasarsız)1000 lira (2700lira) Arrow Karbon uçlu egzoz 1000 lira (2000lira) Orjinal Arrow...
  9. caglar48

Sıradaki Motor Hakkında Fikir Paylaşımı

Evet arkadaşlar cogu arkadasın bildigi üzere z800 umuz perte çıktı ve 1 hafta 10 gune ödemesini alacagız şimdiki sıkıntım yerine ne alacagım haftalardır bunu düşünüyorum fakat bi çıkar yol bulamadım.Elimde olacak toplam nakit 35 - 37bin lira civarı racing sevmeyen birisiyim fakat nakedtada pek...
  10. caglar48

Pert Kervanına Bizde Katıldık // CY@ Z800

Arkadaşlar bu hafta yaptığım bi kaza sonucu motorumu pert ettim. İnsan salaklığına doymasın , Eyüpte yol ayrımını kaçırdığım için ters yönden geri gelirken yola yandan bağlantı varmış bende orayı dikkatsizlikten goremediğim için 80 ile giderken 3 5 metre mesafe önüme çıkan s.u.v bi araca...
  11. caglar48

Motoru sicakken yikadiginda blokta kalan iz

Arkadaslar merhaba , Bugun motorumu sonaxta cilali yikamaya sokturdum gittigimde 97 dereceydi motor 50 dereceye kadar dustukten sonra yikamaya aldik falat yikamadan sonra devriyaj ve altarnator kapaginda orjinal rengikoyu gri olup ustunde siyah su damlalari ve su akinti izleri kaldi bunu nasil...
  12. caglar48

Yeni evladımız hayırlı olsun [Z800]

Bir monster serüveni daha sona erdikten sonra mt09 mu z800 mu diye gunlerce kıvrandıktan sonra herkesın 4 silindir alda motor surdugunu anla demesi uzerıne bu kararı aldım. Motoru izmirden alıp istanbula getirdim ve yolda kurdugum tek cumle ben bugune kadar motor surmemısım oldu. :cat: [/url][/IMG]
  13. caglar48

Besyol Katlı Sanayi Kazım Usta Dolandırıcılığı

Beşyol katlı sanayide kazım usta diye bir usta var birçok kez gittim işçiliği falan gayet iyi bi ustadır herkesede tavsiye ederdim. Gecen gun mekanik bi problemden dolayı tamire goturdugumde motoru ne kadara yaparsın dedıgımde 500 demişti.Bende tamam kalsın dedim ve bıraktım yarın gelıp alırsın...
  14. caglar48

Hareket Halinde Zincir Kopması

Dün gece şans eseri 30 40 ile giderken zincirin sebepsiz yere kopması sonucu yolda kaldım. Normal giderken birden çat diye alttan vuran bişi ve ardından motorun stop ettıgınde aha kol cıkardı diyip bastım küfürü ama bı baktım zincir kopmus gorunce bi sevindim bişi olmamıs ohh diye saga...
  15. caglar48

Seramik kaplı egzoz

Motorumun egzozları seramik kaplı siyah renk , alt taraftan gecen boru hep camurdan dolayı yanıp kahverengı olmus bunu nasıl duzeltebılırım ?
  16. caglar48

Motordaki yüksek hızda saçma titreme

Motorum ducati monster 696 onceden boyle bişi yoktu ama bu gece 170 180de sanki motorun govdesi asırı titriyordu motor tam performans veremıyor gibiydi bu titreşimin sebebi neyden kaynaklı olabılır ?
  17. caglar48

Benzine gelen son zamlar 13 Ocak

13 Ocak 2017 güncel benzin fiyatı 5.26 lira fakat gece 12 itibarıyla 5.40a çıkacak haberiniz olsun araçlarınızın depolarını doldurmayı unutmayın daha çok zam gelir bu gidişle yapılan duble yollardan koprulerden geçemicez benzinsizlikten :queen:
  18. caglar48

Plaka ve plakalık problemi [Resimli]

Arkadaşlar motorun orjinal plakasını takacagım fakat egzozların arasına sıgmıyor plakayı kırptırsam yasal olarak sıkıntı cıkarmı ? App ile gezsem koltuk altındada plakayı tasısam bu bi mazeret olabilir mi ? Çözüm sunarsanız sevinirim [/url][/IMG]
  19. caglar48

Korusigorta Kasko

Arkadaslar kasko yaptıracagım Korusigortadan 5bin lıralık ekipman ve motora 1850 liraya kasko teklifi aldım , Korusigortanın kaskosu hakkında bilgisi olan varmı ödemelerde falan problem yaşayan ?
  20. caglar48

Çalıntı motorun ihale yoluyla satışı

Evet arkadaşlar bundan 1 ay once ducati monster 696 motorumu çaldırmıstım ve caldırmadan 1 ay oncede 6bın lıralık hasar kayıtlı %100 haklı oldugum bı kaza gecırmıstım. Bugun servisi arayıp motorun 6bin lıra kayıttan dolayı perte cıktıgını ve ihaleyle bı gruba satıldıgını haber vermısler. Servis...

Yeni mesajlar