Motordaki yüksek hızda saçma titreme

Motorum ducati monster 696 onceden boyle bişi yoktu ama bu gece 170 180de sanki motorun govdesi asırı titriyordu motor tam performans veremıyor gibiydi bu titreşimin sebebi neyden kaynaklı olabılır ?

o motosiklet için o hızlar aşırı titreşim yaratmasa gerek diye düşünüyorum. benim ilk aklıma gelen şeyler; aldığın benzin kötü olabilir, yağ değişme zamanı gelmiş olabilir, debriyajda veya egsozda bi problem olabilir. daha evvelden yoksa muhtemel benzindendir.

:cherry: kesin benzindendir :cherry: dostum seglopsi lütfen isabetli at. adamın servise gitmesi lazım ve sen çok hoş tahminlerde bulunuyorsun.sevgiler sana...gece vakti beni güldürdün :cherry:

:cherry: kesin benzindendir :cherry: dostum seglopsi lütfen isabetli at. adamın servise gitmesi lazım ve sen çok hoş tahminlerde bulunuyorsun.sevgiler sana...gece vakti beni güldürdün :cherry:

adam "evvelden yoktu" demiş.. aynı şey benim başıma gelse ilk böyle düşünürdüm. diğer düşüncelerimi de ekledim zaten oraya.

şanzıman yerine debriyaj yazmışım yalnız 🙄

Son düzenleme:
tamam tamam bozulma hemen.ama üyelik tarihine baktımda normal geldi sonradan.neyse kendine iyi bak.şanzıman yerine debriyaj konusuda çok hoş. :rendeer:

ducatilerin meşhur bi subap ayar zamazingosu var. 20k km'lerde miydi neydi? gerçi subap titreme yapar mı?

ducatilerin meşhur bi subap ayar zamazingosu var. 20k km'lerde miydi neydi? gerçi subap titreme yapar mı?

titreme gibisinden değil de, güç ayarsızlığı olacağı için bi ufak çok ufak silkeleme gibi bişi hissedebilir. sübabın biri açılırken diğeri tam kapanmadıysa falan gibisinden sorunlardan dolayı olur.

ducati kullanıyosun, üşenme git yetkili servisine. mondial kullanır gibi soru sormak nedir allaşkına.

Buna birtek motor sebep olmazki. Hata motorun sebep olması daha düşük bir ihtimal,

***Lastik Basıçları
***Balans ayarları
***Zincir durumu
***Genel anlamda Gevşeyen civatalar, Motoru tutan civatalar vs hepsi kontrol edilmeli.

Motorum ducati monster 696 onceden boyle bişi yoktu ama bu gece 170 180de sanki motorun govdesi asırı titriyordu motor tam performans veremıyor gibiydi bu titreşimin sebebi neyden kaynaklı olabılır ?

Benzin ve yağ (boş salladım belki dolu tutar)

Şaka bir yana, geçmiş olsun umarım çok basitbir şekilde çözersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar