Arama sonuçlarınız

1. nicknamer

Yamaha Yamaha Tracer 9 GT PLUS GT+

2024'te de tracer'a aşıkmışım, 2026'ya giderken de aşığım. Forza yolculuğuma eşlik ediyor, tracer ı henüz göremedim ama yenisindeki bu gt+++'lar daha pi sayısı kadar uzar mı bilemiyorum. umarım halen memnunsunuzdur. öte yandan bu teknolojilerin artması, ruhu biraz baskılıyor gibi geliyor. 6...
  2. nicknamer

1 Ocak sabahı İzmir'de "Mad Run" aktivitesi yapsak acaba katılımcı bulabilir miyiz?

ya bir whatsapp grubu varsa beni de alsanız süper olacak :) Galatasaray var, dans var (layığıyla), xmax yok ama brandalı forza var (bende var) :)
  3. nicknamer

Motosiklet Satışları

küba, mondial ve arorororo çok ciddi rakamlara ulaşmış
  4. nicknamer

1 Ocak sabahı İzmir'de "Mad Run" aktivitesi yapsak acaba katılımcı bulabilir miyiz?

Bilmeyenlerin de teker yaparak katılacağı, zıplamalarla gelen kazalar görüyorum.
  5. nicknamer

Hafif Siklet Çok Yönlü ADV Motosiklet Tavsiyesi

Tracer, Tenere, Kle, Nx, VStrom, Triumph 800, Adv, Domi. F serisi pahalı olur muhtemelen
  6. nicknamer

Motosikleti kışın kaç gün ara ile çalıştırmak lazım?

Muazzam. Espresso içerken okumalık. Sormasak bilmeyeceğiz şu kışlık hikayeleri :)
  7. nicknamer

komik ama bir o kadar da düşündürücü motorcu capsi

Yamaha ortamda bile değil. Bajaj ve Kanuni serviste. Rks yolda kalmış. Triumph zaten evli. Mondial park ediyor. Cf gelince sohbet renklenir sym ciler için. Kymco ise date gitmiş. Yolu neden yapıyoruz? Kızlar ne için? Çok güzel caps 😁 1765706667 Çok daha iyi (y)
  8. nicknamer

Xmax 250 2014 vs nmax 155 2020.

Güzel motorlar, fiyatlar aynıysa bakım ve lastik durumuna göre xmax alırdım.
  9. nicknamer

Yamaha Tracer 9 GT+ nin BMW S 1000 XR ı tokatlaması

Yamaha Tracer fanı olarak -sahibi değil- gururlanayım. Kahvemizi alıp keyifle izleyelim
  10. nicknamer

Haha var ya ya senden ya nikkfurie den gelir diye bekledim şu yorumu, tommy nerde okuyamadım daha haha
  11. nicknamer

Gerçekten soruyorum branda altında kitledim, sokakta. Hava kötü. Ne sıklıkta çalıştırmak lazım. 3 ay hiç dokunmasam sorun olur mu? Honda Forza mutlu yıllar diler.
  12. nicknamer

RKN 530 ADV alınır mı ?

Aklıma ilk rakun gelmişti, hatta rks yazamadı rkn yazdı sandım, gerçekten öyle bir marka varmış. Rks dahi tercih edilmemeli. Nikkfurie ye katılmakla birlikte, o diğer şeyler de başa gelir. Bajaj alın. Forza bakın.
  13. nicknamer

RKN 530 ADV alınır mı ?

Domi 400 veya cf 650 varken rkn nedir rks çakması gibi geliyor kulağıma
  14. nicknamer

9-5 Çalışıp Motosikletten Keyif Almayı Nasıl Başarıyorsunuz?

Alamıyorum Forza olmasa hayatım çok kötü olurmuş Güne yetişemiyorum ki keyfe vakit kalsın
  15. nicknamer

Yamaha Tracer 25 neden halen üretilmedi?

Hava da soğuk, başka yerler de. Gaz koluyla çok oynuyosun. Kesinlikle dikkate alacağım. Notumu aldım. Teşekkürler. 'bize özel' 💸💸💸💸💸
  16. nicknamer

Sonunda biri benim konuşmak istediğimi anlamış :) Yamaha europe'a yazdım. Türkiye cfo'sunu tanıyorum, yazarım eğer halen başka bir modelde karar kılmaz isem. Teşekkürler. Aslında mt ve r serisinde olduğu gibi bir giydirme bekliyorum. Buna yanıtı espresso yukarıda vermiş, ironiydi :) rks...
  17. nicknamer

V motor, titreşim. Harika romatizmalarla, evet Yamaha fan'ıyım, ağır bir fan. Tüm motosikletler yamaha olsun. Africa twin kalabilir. Neden üretmesin ki? Hazırız. Sonraki başlık hedefim de o. >> Devamı >> alacaktır, üretilsin. Gördüğüm bu :D Şile ye gözleme yemeye de gider miyiz :) >>...
  18. nicknamer

Çift silindir, %80 şehir içi, %20 şehir dışı. Yakıt, bakım, servis sorunsuz. Neden halen üretilmiyor? 250 cc sınıfında ve bilhassa 400 cc sınıfında, Adventure, Japon çift silindir neden yok anlamıyorum.
  19. nicknamer

Malum önümüz kış

Yirmağa cideyrum, yirmağa bu kadar şeyi yapıp üşüyenlerin kalorifer ısıtmalı motora binmesi rica olunur.
  20. nicknamer

57 Litre çanta mı 75 Litre çanta mı ?

Passat bagaj hacmi 586 litre, 586 diyorum.

Yeni mesajlar