Arama sonuçlarınız

1. nicknamer

CfMoto Nk250 Kronik Plakalık sorunu ve öneri

Merhaba, 2500+ km sonrası kronik Nk250 sorunu: plakalık. Plakalık geçenlerde otoyolda seyir halinde iken kırıldı. Binbir zahmet 3 şeritli otobanda orta şeride geçebilmek için 15 dk araba seyredip plakayı aldım. Yetkili servise gittim, yeni plakalık takıldı. Dedim ki ‘ucuz yırttın, sür eve akla...
  2. nicknamer

Tenere 7 için lastik önerisi

90/90/21 ön 150/70/18 arka deneyimlerinize göre hangisinden yürüyelim: Metzeler karoo 4 12.500₺ Metzeler karoo street 13.100₺ Pirelli scorpion rally str 13.300₺ Pirelli scorpion trail2 14.850₺
  3. nicknamer

Model yükseltmek hk

%80 şehir içi kullanım ama biraz daha güç tork hız aramaya başladım. Nk250 ile 2.500 km geride kaldı. Sizce sonra hangisini alayım? Beklersem Cb750, Cb650r, T7, Mt9 falan alacağım scope’a. Tracer 9 sağolsun yetişilmiyor, twin ile ayrı saz çalıyorlar. Listemdekiler (bütçeme göre) cf Clx700 cf...
  4. nicknamer

Bu tarihte İstanbul-İzmir yapmak

Yakın tarihte giden var mı? Lastiklerim var, kıyafetim var. Cuma sabah gidip, Pazar akşam dönülür mü? Sormak istedim.
  5. nicknamer

Tenere 2014 & 2015

Yeni tenere'lere göre ağırlıkta ciddi bir değişim var mı? İçimizde deneyimleyen olduysa ne söyleyebilir? Özellikle xt660 olan için. 250 cc'den ve nc750 eğitiminden sonra ne söyleyebilirsiniz? Şimdiden Teşekkürler, tekeriniz düz bassın.
  6. nicknamer

135k TL Nk mı 200k TL ikinci el Japon mu

Kendim için sormuyorum. Fikrinizi merak ediyorum. Yamahacıyım baştan belirteyim. Ama bu makas çok değil mi? Rakibin 0 aracı 135 e satarken senin ikinci elin onun üstünde. Biraz da piyasa etkisidir diyebilir miyiz? Düşüncelerinizi merak ediyorum. Siz olsanız ve hangisinden yürürdünüz. Not: Ben...
  7. nicknamer

Kask telefon tutucu

Önerisi olan var mı? Bütçe 2k tl ye kadar. Çok da bi ürün göremdim nette sormak istedim.
  8. nicknamer

motosiklet satışı hk ve yasa

Motosiklet satarken 0 km alınmış; kaç km alt sınır veya yıl var? Yani işte 6 ay ve 6 bin km gibi birşey var mı? Bir de sıfırı 200k ama üzerinde aksesuarlar var 220k falan. Yasa koyucuya aykırı mı?
  9. nicknamer

Zontes Zontes 350 T2 Adventure inceleme / Tanıtım / Bilgi paylaşım

Sanki bu abs sensörü çıkarılıyordu gibi fiziki birşey vardı. Buranın benim gibi tatlı su motorcusu olmayan sürücüleri daha iyi yönlendirir. Belki ona bir switch konularak sorun çözülebilir ama tabi beyin ve motora da zarar verip vermemesine dikkat etmek gerek.
  10. nicknamer

sitenin mobil sürümü çalışmıyor mu?

tıklıyorum halen destkkop'ta kalıyor. sizde de durum böyle mi?
  11. nicknamer

Hangisi?

Twin Tracer 7 yada 9 Tenere 7 Mt 7 yada 9 Super Tenere Cb650f Cb650r 790 Adv ikinci el bakıyorum. Bunların tamamı şekil şukul kullanım olarak uygun. Kullanım amaçlarıma da uygun. Twin ve Tracer arasındayım açıkça ama ayırt etmedim listeye aldım gözüme güzel görünenleri.
  12. nicknamer

Kamp alanında motosikleti brandalamak ve fırtına

Kışı bir kamp alanında geçireceğim. Herşey tamam ama motosikletimi düşünüyorum. Branda alıp kapatsam rüzgarda yada sert fırtınada devrilebilir. Kapalı garaj brandaları da o sert fırtınalarda dayanır mı emin olamadım. Lastikleri vs düşünerek ne yapmalıyım? Bulunacağım yer yüksek ve aşırı...
  13. nicknamer

Istanbul Çekmeköy'den selamlar Naked SS

Ümraniye parsellerde oturuyorum. Tek tekerim. Herkese selam. Varsa grubunuz dahil olmak isterim bu çevrede.
  14. nicknamer

Yeni alınan motosiklete iki mtv çıkması

merhaba eylül ayında sıfır motosiklet aldım. Mtv ödemesinde 1.dönem de eksik görünüyor. Böyle mi oluyor? Motosiklet eylül ayında alındı. Ne yapmalıyım? İlk çevirmeden patates olmak istemiyorum. Teşekkürler, tekeriniz düz bassın.
  15. nicknamer

Lastik önerisi 2023-09

Merhaba, 140/60/17 ve 110/60/17 set alacağım. Biraz araştırdım ancak daha önceki motosikletlerimde sadece Diablo Rosso 2 serisi kullandığım hiç bilgi sahibi değilim. Mevcut fabrika çıkış lastikler %100 nylon. Ve değişimim şart. Anlas Tournee Sport 4.995 tl Michelin Pilot Street 5.625 tl...
  16. nicknamer

Mobil sürüm hk

Tıklıyorum ancak geçmiyor sizde de böyle mi?
  17. nicknamer

Hangisini seçmeliyim?

Merhaba, Yamaha Tenere 700 Yamaha Tracer 900 (GT yada GT Plus alamıyorum) Honda Africa Twin Yamaha Super Tenere Bajaj Domi 400 Suzuki Inazuma Bajaj Domi 250 CF Nk250 Bajaj NS200 Listemdekiler bunlar. Hafta sonu stres atayım, bahçemde dursun parlatayım dediğim bir motosiklet arıyorum. Metro her...
  18. nicknamer

90.000-110.000 TL motosiklet önerisi

Max bütçe bu. Ne önerirsiniz? Domi serisi, Pulsar, Nk250 görüyorum araştırınca.
  19. nicknamer

Plakam düşmüş

Şimdi farkettim 18:48 itibariyle plakam yok. 2 saat öncesine kadar sanırım vardı. Suça falan karışır birşey olur. Ne yapmalıyım? Polise gidip tutanak mı tutturacağım? Yoksa direk plaka mı çıkartmalıyım? Not: Çekmeköy/Sarıgazi çevresinde gezdim o arada düşmüştür muhtemelen. 34Emt702 plaka :D...
  20. nicknamer

Scooterla köprüyü geçerken rüzgardan sarsılmak

125 cc paketçi motoru gibi retro görünümlü bir scooterım var. İş değiştirdim. Dolayısıyla köprüden geçiyorum. Ancak şu günlerde bile -kışın düşünemiyorum bile- geçerken rüzgardan kontrolde zorlanıyorum. Bu durumda ne yapabilirim? Scooterımda önde rüzgar camı yok. Arkada mini topcase var. Bu...

Yeni mesajlar