Arama sonuçlarınız

1. M

Sarı sitede genelde kaç favori satış getiriyor ?

Yok be bende işte yeni motor alcam aynı motordan 12 tane ilanı takipteyim aynı siteden. Sattığım an Alcam yani birini kesin olarak.
  2. M

Bu doğru olabilir mi?

Zontes ve dayang scooterda çöp değil söyleyim
  3. M

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

Allah rahmet eylesin ama yarış motorlarında farklı bir sıkıntı var en çok ölüm istatistiği o segmentte motor dünyasında. Muhtemelen milleti gaza getiren yapısı ile ilgili
  4. M

Onu yaptım valla düzenli düştüm ama aksiyon olmadı. Biraz beklicez mecbur gibi
  5. M

Bu doğru olabilir mi?

Açılın Çinli motor uzmanınız geldi. Arkadaşlar beni bilen bilir ben başladığım ilk Andan beri Çinli motor sürüyorum ve seviyorumda baya. Olay şu hangi Çinli markaya biniyon ? Zontes, QJ Motor, Voge ve Benelli gayet iyi Çinliler. Yani RKS'nin getirip dağıttıkları. Hiç videodaki gibi sıkıntılar...
  6. M

Valla dediğin gibi aynen yazanlarla kuru kuru motorcu sohbeti yapıyoz işte bizde😁 Ben de motoru yükselteyim diye satıyorum zaten aslında Mayısı beklesem ikinci motor yapacaktım bunu ama bu seferde işten güçten gene tam randımanlı binemicez iki farklı motora. Hadi dedim hem beklemeyim hem...
  7. M

Üstad anlık piyasayı şöyle diyim adam siteden mesaj atıyor bana ve motordaki modifiyeleri ekstraları nasıl yaptığımı soruyor hayran hayran 😁 Ulen eskiden millet motorla ilgili pazarlık için yazardı şimdi gelen mesajlar bomba😁
  8. M

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

Yarış motorları. Ölüm makinası amk hepsi
  9. M

Zincir yağı önerisi

Würth
  10. M

Bu kasklardan hangisi iyidir kullanıcı yorumları

HJC iyi marka net
  11. M

Şöyle bir istatistik var daha önce 2 motorumu sattım biri 6 favori ile gitti biri 8 favori ile gitti. İkiside 1 aydan önce hemen satıldı. Şuan 22 favori var tam 1 ay oldu son fiyat soranda oldu ama hala hop geliyorum almaya diyen çıkmadı 😁 Sanıyorum eskilerin dediği nasip işi bu. Birde harbiden...
  12. M

Evet arkadaşlar selam Motorunu kendi satanlar olarak tecrübeleriniz neler bu konuda?
  13. M

Hergün başıma birşey geliyor dün ceza yedim bugünde kaldırıma sürttüm

Üstad büyükleriniz varsa hayır duası alın isteyin sorun çözülür😀
  14. M

Motoru en hızlı nasıl satarım?

Baba şans nasip işi birazda. Benim motorda satılık 1 Aydır. Henüz ikinci günden herifin biri alacak oldu anası bozdu işi motordan korktuğu için😁 şuan deli gibi favori artıyor ilanımda ama yazan ve arayan yok gelde açıkla(daha önce iki kere motor sattım böyle favorim hiç olmadı)😁 Dahada komiği...
  15. M

Büyük bir kaza geçirdim, tavsiye lazım

Geçmiş olsun. Bence sakın dönme. Bazı şeyler bazı kişilere uyarı işarettir. O kadar ciddi kaza ve operasyonlardan ölmeden çıktı isen demekki geçirdiğin kaza manevi olarak esas Sana bir mesajmış ecel değil. Paranda az değil. Araba al gez keyfine bak. Samimi yorumdur
  16. M

Hangisi daha büyük keyif ? Orta seviye bir motosiklet sürmek mi ? Spor araba sürmek mi ?

Arkadaşlar selam, Çoğumuz hem araba hem motor süren insanlarız. Yeri geliyor çevremizdeki son model alçak oturuş pozisyonuna sahip gerçekten güçlü arabalarda sürüp test ediyoruz ama sürüş keyfi olarak özellikle motosikletteki gazlama kısmı kadar haz vermiyor. Bu his belki çoğu motorcuda benzer...
  17. M

Adana’da motosikletli tırın altında kaldı: Kask hayat kurtardı

Full ekipman candır. İlerde teknoloji gelişsede Dune filmindeki gibi görünmez kalkan zırh gibi bişey çeksek üstümüze valla😁
  18. M

4Riders markası ve ekipman tavsiyesi

Forte GT iyidir kışlık montta. Sıfır derece havada iyi performans verir. Prosev kışlık montta iyidir. Cm7 kışlık capitone astarlı deri mont gene kış için iyidir. Yaza da İtalyan hevik tavsiye ederim. Pantalon için vecton kotları güzel baya
  19. M

Kadın sürücü problemi

Dostum dostum dostum hep bu sjw ve woke denen ılık Avrupa kültürü yüzünden oldu bunlar. Benim karım bir kadın olarak kendi lanet okuyor araba süren kadınlara olayın doğruluğunu öyle diyim 😁 ha biz konuşunca nerde ılık duyarcı sjwci var hemen diyor ay ayrım yapmayın ne alakası var yok kadın...
  20. M

Kymco AK550 premium süren var mı ?

Bunu ben adventure sürenlerin tepe noktası BMW GS gibi düşünüyorum. Tepe motor olarak hedefim olan makina ama ikinci eli sıfır kadar tuzlu değil

Yeni mesajlar