Arama sonuçlarınız

1. onurdroid

Sıfır Motosiklet Almak İçin En Uygun Zaman ve Kampanyalar

2025 Tracer 7'de kampanya yapmışlar, şuan güzel fiyata veriyorlar. Bu fiyata böyle bir sport touring, ilgilenenler için mantıklı. Taksit var mı bilmiyorum ama. 1775812457 Çok mantıklı bi hamle, işte bende bunu kovalıyorum. Gerekirse beklerim artık yapacak birşey yok. 2026 modeller henüz...
  2. onurdroid

Hocam nakit liste fiyatından bahsetmiyorum aslında. Burada önemli olan ne kadar yüksek fiyata 0 faiz taksit kampanyalı olması. Yüksek enflasyon ortamında nakit harcamak büyük risk. O yüzden 0 faiz taksit kovalamak bence mantıklı. Sonuçta elinizde biriktirdiğiniz parayla da motor alana kadar...
  3. onurdroid

Teşekkür ederim hocam tespitlerinizi paylaştığınız için. Açıkçası ben de böyle bir izlenime kapıldım. İlk defa geçen sene Kasım'da sıfır bir motosiklet aldım (Honda), çok güzel bir taksit kampanyası vardı. Bir çok markada aynı şekilde. Sonrasında takip edince taksit oranı yavaş yavaş azaldı ve...
  4. onurdroid

Arkadaşlar selamlar, Bu sorunun en basit cevabı "paran olduğu her zaman" olabilir evet ama piyasayı takip eden arkadaşlara sormak isterim, zira yeni niyetlendigim için öncesinde pek takip etmiyordum. Bir çok marka sezon açıldığı bahanesiyle 0 faiz taksit kampanyalarını bitirmiş, bu da gizli...
  5. onurdroid

Yamaha Rezilliği!!!

Bu konu globalde de epey konuşuldu. Bir ahbap MT-09 a heves edince merakımdan araştırmıştım zamanında. Genellikle sorunun koruma takozundan veya ciddi kaza/düşmelerden kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum. Özellikle koruma takozu yüksek şüpheli, muhtemelen vidası uygun tork değerinde değil...
  6. onurdroid

Tam Sopalık!!!

Kamera motosikletçinin kaskosu. İyi kötü mutlaka birtane alıp kullanmak lazım. İlla aksiyon kamera olmasına gerek yok, interkom + kamera gibi çözümlerde var. Hayat kurtaran bir yatırım olur. Arabada yıllardır kullanıyorum. Bir defasında en korktuğum şey başıma geldi, ben durur halde iken önüne...
  7. onurdroid

GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

Abiler aslında güneş gözlüğü takmiyorlar. Normal numaralı gözlük takıyorlar. Fakat normal gözlükler için henüz pinlock icad edilmediği için, kaskın içinde buğu oluyor, uzaktan güneş gözlüğü gibi gözüküyor. GS'de zaten kendi kendine gidiyor yani 😁
  8. onurdroid

Motorcular için Takograf ve Zorunlu Mola Dönemi Başlıyor

Aman uyandirmayin böyle şeyleri, Hindistan'daki gibi ön plaka filan 😅
  9. onurdroid

Yamaha Tenere World Raid 2026

Jantları tubeless değil, çöp bu, 5 para etmez. Şaka şaka :D Yamaha bence kullanıcıları dinlemiş, ne varsa doldurmuş. Aferin. Diğer Japonlara örnek olsun. 1774963440
  10. onurdroid

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

Dünyada çapında bu iş sponsorsuz, bayi/firma desteği olmadan yürümüyor maalesef. Bu kabul, diyecek hiçbirşeyim yok. Sonuçta onlarında ekmek yemesi gerek. Bunda bir sakınca yok. Fakat listedeki bu popüler arkadaşların en büyük sorunu, içerik sponsorlu olmasına rağmen bunları izleyiciye...
  11. onurdroid

Karizmatik İkinci Motor Önerisi

Kalitesini, tekniğini bilmem ama Fantic lerin dış görünüşleri epey güzel, fiyatlari da uygun.
  12. onurdroid

2026 Honda Transalp XL750 E-Clutch

Bunu bizzat bir deneyime dayanarak mı söylüyorsunuz, yoksa sadece tahmin mi? Kullandınız ve sorun mu yaşadınız? Ne sorun yaşadınız mesela?
  13. onurdroid

"Abartı eksos" 😁 Polise zinhar ispat edemeyiz onu. İşte Triumph'u bitiren maalesef Korlas. Tekel olması büyük sıkıntı. Bir turda, Tiger 900 u olan bir arkadaş ile bir kaç dk arayla aynı çukura girme gafletinde bulunduk, ön jantin yanağı hasar aldı. NC için parça gelmesi 1 hafta ya sürdü ya...
  14. onurdroid

3 silindiri saymayı unutmuşsunuz hocam (: 200 kusur bin liram daha ve distribütöre biraz güvenim olsa Triumph alırdım, çok mantıklı motor.
  15. onurdroid

YouTube Kanalıma Beklerim (:

Teşekkür ederim ☺️ Montumun sırt cebine yerleştirip, fermuarı biraz açık bırakıyorum fakat montun kumaşı kalın olduğu için ses biraz boğuk oldu. Sele altını deneyeceğim.
  16. onurdroid

İnceleme yapan eleman Honda mühendisleri böyle açıkladı dedi, yanlış anlamadıysam. Düz mantıkla bakınca kulağa doğru gelmiyor evet. Ancak fizik kuralları mantığıyla bakınca tubeless telli bir jant, tube-type a kıyasla jant çemberindeki ekstra çıkıntılarından dolayı daha ağır olacaktır. Bu da...
  17. onurdroid

Bu Kadar Da Olmaz!!! 755 cc 2.8 Litre Yakıt Tüketimi

Kafaaçan değil mi bu?
  18. onurdroid

Avrupa'da bir lansman yapmışlar, ilk inceleme video ları geldi. İlgililere duyrulur. Bence E-Clutch dokunuşu oldukça mantıklı olmuş. Fiyatı da Avrupa'da sabit tutmuşlar. Türkiye'ye Mayıs-Haziran gibi gelecek diyorlar. Güzel bir kampanya ile mantıklı bir seçenek olabilir. Şu aralar NC ile CL...
  19. onurdroid

Çok teşekkür ederim. 🤝 Olur tabi hocam. Aynen öyle yav, Ankara'nın havası da iyice delirdi :) Teşekkür ederim hocam, bu detayı bilmiyordum. Bana reklam geliri verebilmesi için 1000 takipçi istiyor, daha çok yolumuz var (: 1774510834 Bence çok mantıklı bir fikir. Herkesin mutlaka anlatmak...
  20. onurdroid

Valla çok seviyorum ben böyle içerikleri. İleride anlatacak ilgi çekici birşeyler olursa, neden olmasın tabi (: Çok teşekkür ederim. Aynen öyle, bol bozkır (: Çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar