YouTube Kanalıma Beklerim (:

Motosikleti
Mondial Grumble
Bir sürü ilginç ve değerli arkadaşımız var. İyi bir moderatör, program sunucunun elinde güzel videolar çıkabilir. Tabi ki üyelerin geçmiş konu, mesaj ve polemiklerine hakim olması gerekiyor.
Sadece söyleşi olmasına da gerek yok yılda onlarca gezi yapılıyor forumda vlog tarzında kaydedilebilir yol olsun sohbet ortamı olsun. Çok yönlü bir kanal olur

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bir sürü ilginç ve değerli arkadaşımız var. İyi bir moderatör, program sunucusunun elinde güzel videolar çıkabilir. Tabi ki üyelerin geçmiş konu, mesaj ve polemiklerine hakim olması gerekiyor.
Hırbo motoröter olsun.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Aynen öyle, bol bozkır :)
Bir dahakine haber verirseniz biz de gelebiliriz... ;)
Hafta sonu havalar iyi olsa fena olmaz.
Ama ilginçtir hafta içi güzel olan havalar ne hikmetse pazar günleri yağışlı oluyor.
Kırkikindi yağışlarının başlaması da cabası...

Kanalınız hayırlı olsun. Videolar 8 dakika yı geçerse araya reklamda alıyor, o yüzden mümkünse 8 dakikadan kısa video koyma.

abone oldum, renk paleti çok güzel, umarım çok insana ulaşırsınız
Çok teşekkür ederim.
CL250 severiz bende abone oldum
🤝
Bir dahakine haber verirseniz biz de gelebiliriz... ;)
Hafta sonu havalar iyi olsa fena olmaz.
Ama ilginçtir hafta içi güzel olan havalar ne hikmetse pazar günleri yağışlı oluyor.
Kırkikindi yağışlarının başlaması da cabası...
Olur tabi hocam. Aynen öyle yav, Ankara'nın havası da iyice delirdi :)

Kanalınız hayırlı olsun. Videolar 8 dakika yı geçerse araya reklamda alıyor, o yüzden mümkünse 8 dakikadan kısa video koyma.
Teşekkür ederim hocam, bu detayı bilmiyordum. Bana reklam geliri verebilmesi için 1000 takipçi istiyor, daha çok yolumuz var :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forumda kapalı devre bir ortamdayız, bizler harici çok kişi ziyaret ediyor ama üye olmadan takip eden daha fazla. Motor incelemesi elbet olur ama ben mesela seni yıllardır biliyorum, şahsen tanışıklığım yok ama seni ekrandan bile olsa tanımak, görmek isterdim. Forumdan videosu izlenecek en az 30 üye rahat çıkar, 30 üye demek 30 hafta video demek, kanal yaygınlaştıkça, bilindikçe dışarıdan millet de abone olur, izler, bu kişilerin bir kısmı foruma da üye olup aktif yazar olabilir.
Bence çok mantıklı bir fikir. Herkesin mutlaka anlatmak istediği, hakim olduğu, üzerine konuşmak istediği bir konu olabilir. Ben açıkçası Türk Youtuber ların bir çoğunu içeriklerinin oldukça yüzeysel, fanatik ve aşırı reklam kokmasından dolayı takipten çıkardım. Burada bence bu topluluk bir fark yaratabilir.

Son düzenleme:
Motosikleti
V-Strom 800 DE
Selamlar, abone olundu.

Mikrofonu nereye yerleştiriyorsunuz acaba? Kask içi mi ya da sele altı mı merak ettim.

Selamlar, abone olundu.

Mikrofonu nereye yerleştiriyorsunuz acaba? Kask içi mi ya da sele altı mı merak ettim.
Teşekkür ederim ☺️

Montumun sırt cebine yerleştirip, fermuarı biraz açık bırakıyorum fakat montun kumaşı kalın olduğu için ses biraz boğuk oldu. Sele altını deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar