Arama sonuçlarınız

1. espresso

Muğla İçi Motor Önerisi

Görse de pek sorun olmaz, o da kardeşine yaın masraf ettirdi zaten, xmax'ın parası onlara gitti. Zaten son bir yıldır özel ders paraları falan sıfır vstrom parası gitmiştir. Yazık mühendis falan olup maaşa talim edecekler, motosiklet almaya anca 45li yaşlarında paraları olacak.
  2. espresso

GPT Motordan Anlıyor mu?

Ben kendi işimde planlama-teknik mimari konularda gemini pro kullanıyorum, kod yazma vb. işleri ayrı bir bilgisayara kurduğum yerel yapay zekaya yaptırıyorum. Geçenlerde Gemini'ye bil bakalım benim kullandığım motosiklet ne olabilir dedim, bildi, o da vstrom dedi. :)) Gemini Pro aynen böyle...
  3. espresso

GPT Motordan Anlıyor mu?

Claude pahalı, ben yerel llm kullanıyorum, yaşasın ollama. :))
  4. espresso

Muğla İçi Motor Önerisi

Henüz 14 yaşında, birayla falan ilgisi yok ama LGS sınavının ertesi günü gezdirmek çin İstanbula götrdüm onları, Kadıköy Akmar pasajını falan gördü, 80'lerde lisedeyken buralarda takılırdık falan diye gösterdim, Kadıköy'ü beğenmiş, Kadıköy'deki Atatürk Fen Lisesi falan puanım yeter demeye...
  5. espresso

Muğla İçi Motor Önerisi

Ne güzel bir bisiklet bulmuştum kendime, 5 taksit de yapıyorlardı, 22in küsüre alacaktım ama bizim ikizlerden hem de zeki olanı izci kampında şortun cebinde telefonunu unutup denize girmiş telefon denize düşmüş, bulunamadı tabi kuma falan gömülmüştür. şimdi yeni telefon siparişi verdim gitti...
  6. espresso

sport touring tavsiyesi

Sen yine de dikkatli sür. xmax ile peşinden gelmeye çalışırken özellikle otoban gibi düzgün asfalt yollarda sen çok sabırlı davranıyormuşsun. :)
  7. espresso

sport touring tavsiyesi

Basıp geçen motor sahide de daha kolaymış. Çatalca/Subaşı Saray arasındaki bizim köfteci yollarında bazen konvol halinde kamyon arkada 3-5 araba oluyor, karşıdan gelen de oluyor geiş gidişli ve virajlı yollar, xmax ile arkada kalıp bir türlü sollayamıyordum çünkü bir düzlüğ denk getirince ben...
  8. espresso

Lastikleri değiştirmeli miyim?

yani şimdi değişmi olabilir ama saatlik 5bin değildir, böle şehir efsaneleri yayılıyor sonra eğitim alabilecekler de pahalı sanıp vazgeçiyorlar.
  9. espresso

Saatliği 5bin liralık eğitim hiç durmadım, benim aldığım eğitimler günlüğü bile o fiyata değildi.
  10. espresso

İstanbul içi rotalar

İstanbul içi değil de daha çok İstanbul'un trafiğinden bir an önce çıkıp çevre rotalarda geziyorduk. Avrupa yakasında Çatalca'nın az yukarısında Subaşı köyü var, 3. havalimanı yolu ayrımından bu köyden başlayıp Kırklareli'ne kadar giden haritalarda eski istanbul Kırklareli yolu diye görünen yol...
  11. espresso

Yine tekrar ediyorum, lastikler bok gibi olabilir, para yoksa yapacak bir şey yok. Ben de motoru aldığımda 2024 yılına üzerinde 2017 tarihi olan yani ömrünü tamamlamış ve zaten sıfır olsa da para verip almayacağım anlar capra R lastikler vardı, motoru 5 kuruşum yokken denk geldi aldım, aldıktan...
  12. espresso

Hafta fırsatım olmaz, şimdi bizimkiler izci kampında, saroz'a onların yanına gdiyorum, cumartesi onlar arabayla ben de peşlerinden geri döneceğiz. Eğtim için maddi durum değil de zaman bulamamak benim sorunum. He iş güç hem de eğitim için İstanbul'a gidip en az bir gün kalacağ zaman kısıtlı...
  13. espresso

Yukarıda yazmıştım, bilim ve mühendislik aynı şey değil. Bilimin bulduğu en iyiyi en güvenli olanı kullanmamız lazım ideal dünyada ama dünya ideal ve adil değil, mühendislik elde varolan sınırlı kaynaklarla bilimin bulduğu bilgileri kullanarak bir şeyleri en iyi yapma işidir. Şimdi bu lastik...
  14. espresso

Mantık Ve Sürüş Zevki

Tavuk?
  15. espresso

Motosiklete Kasko Yaptırmak Mantıklı mı?

işte tuaregim olsa kaskosuz evden bakkala bile gitmezdim. Benim vstrom ya da tuareg gibi motorlarda koruma demirleri oluyor, öyle hafiften an attı gbi şeler masraf çıkarmıyor ama xmax'da koruma deiri olayı yok, 40-50 ile giderken bile kaza yapınca en az 30bin liralık masraf çıkıyor, grenaj...
  16. espresso

Motosiklete Kasko Yaptırmak Mantıklı mı?

yıllardır kaskosuz yola çıkmam. Geçen hafta 2015 model vstro dl650-xt motoruma kaskoyu yenilettim, 2 aylık yurtdışı ekleniş hali 15bin lira tuttu. sigorta acentesi oalrak yıllardır MRT sigorta ile çalışıyrum, yerlerine gidip insanları görmedim bile hep telefonla halloluyor işim. Arabanın...
  17. espresso

Balıkesir - İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale Motosiklet Yolculuğum

Güzel gezi olmuş. insanı teşvik ediyor. 1782861587 Uçmakdere rotasının bence en güzel yaın da oradan sonra Şarköy'e verınca sağlamtaş köftecisinden iki porsiyon köfte gömmek yanında piyaza bol zeytinyağı döküp ekmek banmak. Cuma günü uçmakdere gezi planım var, sabah kahvaltı yapmadan yola...
  18. espresso

Mantık Ve Sürüş Zevki

Su aygırları otobur, köfte yemez et yemez, bizimle değilsin. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: Bana etobur ol arkadaşları lazım, öyle seçici etobur da olmaz, canlıyken hareket ediyor demek bu bir hayvan, yerel halk da yiyor deme ki yenecek bir şey diyebilen yol arkadaşı lazım...
  19. espresso

Ged burada güzel nokta yakalamış. Gerçek hayat öyle basit 3-5 parametrelik bir şey değil. Mühendislik ve Bilim farklı şeylerdir mesela. Bilime kalsak hepimizin o ank dünyada tüm varolan bilgiyle en iyi, en güvnli, en güzel şeylere sahip olmamız gereiyordu, ama kaynaklar sınırlı bu yüzden...
  20. espresso

Mantık Ve Sürüş Zevki

Zaten İtalya turunu oraları bilen yerel halkın dilinden anlayan biri ile yapma istiyorum, müze falan gezmek gibi derdim yok onların fotoları internette var zaten öyle baksam ne olacak, böyle pizza olsun makarnaları olsun pastramileri falan olsun sokak lezzetleri olsun onları birlikte ayı gibi...