Arama sonuçlarınız

1. E

DRİFTL AŞIRI ÇOK YAKMAYA BAŞLADI

Depodan hortumla benzin çalan tipler var hocam ondan bahsetmiş. Yani bir şekilde o benzin kayboluyor, hiçbir motor bu kadar yakıt düşmanı olamaz.
  2. E

Sağ şeritte giderken bile yol isteyen arabacılar

İki hafta önce pazar günü bomboş çevreyolunda sabah işe gidiyorum. Sağ şeritteyim ve neredeyse 90'la gidiyorum. Arkamda bir Honda Civic var tampon yapıyor. Ulan frene dokunsam eşek cennetine gidicem aramızda 1 metre anca var adam boş yolda beni darlıyor.
  3. E

DRİFTL AŞIRI ÇOK YAKMAYA BAŞLADI

16 litre deposu varmış 275km gidiyorsa benzini götüne başına sürüyor demektir. Kesinlikle normal değil kaçak olabilir.
  4. E

Motoru sıkıştırmak hakkında

Motor rodajda değilse bişey olmaz. Sürekli böyle kullanmamak lazım ama.
  5. E

Motoru sıkıştırmak hakkında

Motoru zorlamak oluyor, yokuş çıkmak artçı almak ve son hız denemeleri motoru zorlar.
  6. E

Bu iş böyle olmuyor maaşlı çalısan olarak

Doğu Perinçek Xi Jinping dahil herkesi devreye soktu bile.
  7. E

80 cc rks rico 100 veya üstü yapmak mantıklı mı ?

Motorun orijinali zaten 50cc, bu kadar yükseltince dayanacak mı? Sırf bunun için yeniden rodaj çilesine girmeye değer mi?
  8. E

Hava soğutmalı 125cc scooter ile uzun yol yapılır mı

Lastikler kaliteli olsun hocam. Dash lastikleri leş gibi.
  9. E

anahtarsız çalışan motorun aküsünü söktüm ve takamıyorum

Ön far doğrudan aküye mi bağlı ki oradan güç veriyorsunuz? Daha beter zarar verirsiniz öyle bir şey yapmayın. Motorun karenajını söküp bir yerden kutup başlarına ulaşmak gerekecek muhtemelen. Gerçi bir şekilde açmanın yolu vardır, iki ay yatsa servislik mi oluyormuş bu motorlar?
  10. E

CG yarış beyni

O salak motorlara masraf yapacağınıza biraz daha eli yüzü düzgün motor alabilirsiniz.
  11. E

ekran gelmiyor marş almıyor

Akü bitmiş gibi duruyor. Bazen tamamen bitmese de voltajı akımı düşer böyle şeyler olur. Vurdurup biraz gazlayın düzelecektir muhtemelen.
  12. E

kontak dönmüyor

Sorun yağda değilmiş sanki😀
  13. E

kontak dönmüyor

Kontağı açmaya çalışırken anahtarı yamulttun anladığım kadarıyla. Daha fazla zorlamayıp bir wd40 sıkabilirdin. Bir anahtarcıya gidip düzelttirmeni tavsiye ederim, kontağı da hafifçe yağla ki bir daha olmasın.
  14. E

Hangi 250cc motor alınır?

N250?
  15. E

Body Steering vs Counter Steering

Scooterda body steering yapılabiliyor mu? Ben yapamıyorum şahsen.
  16. E

Scooter Ön Lastiğinde Yağ Benzeri Sıvı

Yukarıdan akma izi yoksa kedi sidiğidir.
  17. E

Motosiklet dengede gitmiyor

Psikolojiktir muhtemelen. Ben de kavşakta düşük hızda yatırdım sürüklendi, o günden beri ön amortisörde boşluk hissediyorum. Halbuki orta sehpada kontrol ettim hiçbir şey yok.
  18. E

125 CC Scooter - Kalkışlarda vuruntu şeklinde titreme sorunu

Varyatör içine yağ sürülmez o parçalar binlerce rpmde döner. Sürdüğün bir damla yağ bile sağa sola saçılır gider.
  19. E

125 CC Scooter - Kalkışlarda vuruntu şeklinde titreme sorunu

Debriyaj yayları gevşek olabilir.
  20. E

Tvs Apache Rtr 200 alınır mı?

Boyu kısa arkadaşlar için uygun bir motor, oldukça engin. Özellikleri falan da gayet güzel, ABS ve kaydırmalı debriyaj var. Ama gidon açısı dar ve kronik olduğunu düşündüğüm bir zincir sesi var. Gücü vs yerinde, alınabilecek bir motor. Fiyatına gelirsek daha yakın zamanda 109k civarındaydı, 140...

Yeni mesajlar