Arama sonuçlarınız

1. Symurg

Garanti bozulur mu?

Anlarlarsa garantiden çıkarabilirler ama bu garanti olayına da pek takılmıyorum açıkcası. Zaten çok şanssız değilseniz garanti sürecinde motora bişey olmuyor. 900km de rodajı yaptırdım. 1 yıl sonra ilk bakıma da gider sonrasında kendim değiştiririm zaten yağı falan. Serviste bu işten ekmek...
  2. Symurg

Zorunlu Trafik Sigortası

Hatalı sen isen bütün parayı cepten ödeyeceksin maalesef.
  3. Symurg

Motoru İle İzinsiz Tükkana Giren Motorcu Kızlar..

Şanslılar ki kapıdan girdiler.
  4. Symurg

Hayırlı olsununuzu alırım. Sıfır alırken dikkat edilmesi gerekenler.

7000 deviri geçme ani hızlanmalar yapma. Sürekli sabit hızla uzun mesafeler gitme yeterli.
  5. Symurg

Ls 2 storbe 2 kask kamerası nasıl takılır?

Sattığı fiyatı sen yazınca farkettim. Ls2 stream evo ya aynı ürünü 150 civarı almıştım öyle zannederek attım valla. Bu fiyata kesinlikle alınmaz
  6. Symurg

Ls 2 storbe 2 kask kamerası nasıl takılır?

https://ty.gl/iyphjubwz8w9n Bunu Patex High Tack ile yapıştırıyorsun kaska ve rahat ediyorsun. Bu arada temizinden bir 24 saat bekle iyice yapışması için.
  7. Symurg

trafik polisleri masum motorculardan ne istiyor ya

Başlığı görünce Akro'nun bugünkü konusu zannettim heyecanla girdim ama nafile. Gerçi başlık ve içerik tam Akro'luk ama klonu çıktı bu kez.
  8. Symurg

Xmax 2025 i beklemelimiyim?

Hayır sadece tanıtım videosu izlemiştim.
  9. Symurg

Motorcuya parasini gec vermek

Usta dediğimiz kişiler eli tornavida tutan kişilerden fazlası değil genelde. Ee bir de işimiz düştü mü tornavidayla razıyız ama levyeyi mabadımıza monte etmeye çalışıyorlar. Bu allahsızlar yüzünden korniş takmayı, çamaşır makinesi tamirini, gömme rezervuar şamandıra tamirini, araç bakımını...
  10. Symurg

Şalvar diktirmek için rüzgar geçirmez kumaş önerisi

Şimdi benim anlamadığım / idrak edemediğim konu şu. Peygamberimiz yaptı diye neden her şey sünnet olsun? Mesela o devirde kıyafet şalvardır onu giymiştir. Kot vs vardı da hayır Müslüman şalvar giymeli dediyse eyvallah giyelim. (avret yerini belli etmemek konusuna okeyim bu arada ama o iş kotla...
  11. Symurg

Scooter için ekipman önerisi

Güvenliği abartmak iyidir. Bütçen el veriyorsa hiç sıkıntı yok.
  12. Symurg

Xmax 2025 i beklemelimiyim?

Zaten belli değil miydi? Elektrikli ön cam ve Garmin navi ekran ile altlı üstlü iken yan yana alınmıştı. elcik ve koltuk ısıtma tech max plus ile gelecekti diye hatırlıyorum.
  13. Symurg

E-Ticaret İle Motosiklet Malzemesi Satın aldım.

Bu gibi durumlarda ite köpeğe laf anlatmak zorunda kalmamak için Hepsiburada, Amazon, trendyol ve pazarama kullanıyorum. Geçmiş olsun inşallah halledersiniz.
  14. Symurg

Motosiklet Çevirmesinde Fotoğraf Çekimi Uygulaması

Söylediklerinin hiçbirisine karşı değilim ben. Bu konudan da çok sıkıldım açıkcası. Bunu sana yazmıyorum ama hiçbir bok olmayan videoyu alakasız konularla bağlayıp Platon'un ideal devletine, Makyavel'in Prens'ine kadar getirdiler. Ne alaka mkoyim diyerek konuyu kapatıyorum ben kendi adıma...
  15. Symurg

Sen ne anlatıyorsun asıl. Konu dışı yok çokomelli yok patatesli bilmem ne. Tertemiz hatta polis - halk ilişkisi diye pr sebebi bile yapılabilecek videoya bi halt varmış gibi yangın yapıp üstüne konuyu iktidar - bakan muhabbetine getiriyorsunuz. Bana ne bakan muhabbetinden. 1743581030 Emin...
  16. Symurg

Bakın ben başlığa mevzu konu ile alakalı konuşuyorum. Bahsettiğiniz kişi kimdir nedir bilmiyorum. Hiçbir partinin partizanı değilim. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu devletin bir neferiyim. Siyaseti de çirkin buluyorum. Benim bahsettiğim şey kendi işinde gücünde olan vatandaş ile devletin...
  17. Symurg

Yaşadığın olay ile videodaki olayın alakasını ben kuramadım. Niye başkasının cezasını ona yazsınlar? Hem de kaskında kamera olan adama. Fazla kuruyorsunuz kafanızda. Kimsenin kutsalınız olmasına gerek yok. Hata yapanı görünce eleştirin, doğruyu yapan kimse takdir edin. İşi, yaşı, mevkisi...
  18. Symurg

Videoda nasıl bir problem var onu anlamadım ben? Kibarca istenmiş, adam da gülerek poz vermiş. Şunu fişlemek diye yorumlamak için kafayı yemiş olmak lazım. Zaten adamın da en ufak falsosu yok. Muhtemelen emniyet uygulama yapıldığına dair kayıt tutuyordur ya da video için. Bu devlet kabile...
  19. Symurg

İlk Kez Motorsiklet Sürmeye Başladığınızda Viraja Yatmaktan Korktunuz mu?

Hocam motosiklette ön freni sıkınca direksiyonu düz tutmam gerektiğini bilmediğim için olmuştu. Sağlam düşüp 1 ay yatağa kolumu vücuduma yapıştırıp sürünerek girip çıkmıştım ağrıdan. Şahsen eğitim almak niyetim de var. Ben oldum gerek yok ukalalığına asla girmiyor ve motosikleti de haddimi...
  20. Symurg

İki Soru: Yazın Kask Kullanımı/Arazide Scooter

O zaman olur. Ben yılda 10k km üzerinden düşünmüştüm durumu.

Yeni mesajlar