Motoru İle İzinsiz Tükkana Giren Motorcu Kızlar..

Motosikleti
D400
Benimki de cinsiyetçi olacak ama, kafalarında binbir tane tilkilik ve düşünce döndürebilen varlıklar arabaya gelince beyaz bir sis beliriyor :ROFLMAO:

zaten şöyle bir durum var erkek kadınlara olumsuz birşey söylediğinde cinsiyetci, kadın erkeklerin anasına sövmediği kalıyor "feminist" oluyor.

kadın youtuber tiplerin erkeklere yaptıgı videoların %1'ini erkekler kadına yapsa linç yer mesela.

Doğruya dogru; araç kullanma skill'i kadınlara yüklenmemiş :D

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
zaten şöyle bir durum var erkek kadınlara olumsuz birşey söylediğinde cinsiyetci, kadın erkeklerin anasına sövmediği kalıyor "feminist" oluyor.

kadın youtuber tiplerin erkeklere yaptıgı videoların %1'ini erkekler kadına yapsa linç yer mesela.

Doğruya dogru; araç kullanma skill'i kadınlara yüklenmemiş :D

İstisnalar kaidei bozmaz, aralarında iyi sürenler var ama işte genel olarak kötüler bu konuda :p

Ve katılıyorum, onların dediklerinin %1'ini söylesek hemen hedef gösteriliriz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kadınlarla ne alıp vermediğin var.
Çoğu mesaj kadınlara yönelik.
Seni doğuran bir annen var !
Şunu giyiyorlar bunu yapıyorlar sürekli bir kadınlara karşı problem.

Birkan senin sorunuun ne biliyon mu ? O zenci koça kıçın afadf
şaka şaka.

Birkancım bazı mesajların amacı cok acık.Sen neden boyle kendini yıpratıyon ? Çok anlamsız, yapma.

Aferin şovalye.Foruma üye motorcu bir kız varsa bunu görüp düşer kesin.
Sadece anam değil bir babam da var. Kim olduğu da belli.
Cahilliğini çok belli etme bari.
Seni doğuran anneye saygın olsun önce herkesin babası var babalık testi yaptır demedim baban belliyse senin için benim açımdan problem yok kimin olduğunu sormadım 😉
Annen de bir kadın ya sadece bu konu üzerin de değil genel olarak kadınlara bir öfken var konular da dikkatimi çekti.
Kaç yıldır üyeyim şu siteden bir kadın düşüreyim amacıyla yazmadım.
zihniyet bu işte.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Başarısız suikast girişimi şapşikliklerle atlatılmaya çalışılıyor. Ben büyük oyunu gördüm sizde görün.
Bence kader biraraya getiriyor ikisini..
Kesin yıllar önce kaybolan kızıdır falan olabilir..
Kadere pek inanmam ama olabilir de.. Neden olmasın ?..
Esra erol da oluyor bazan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar