- Konu Yazar
Trafikte bir yere ulaşırken ki halleri en tehlikesiz olduğu zamanlararaba süren kadın
motor süren kadın
yaya kadın
her bir boyutu ayrı bir tehlike
birisi yorum yapmıştı; cinsiyetci ama komik.
"kızlar araba kullanmayı ögrenmeden motora geçti, allah sonumuzu hayretsin"
Benimki de cinsiyetçi olacak ama, kafalarında binbir tane tilkilik ve düşünce döndürebilen varlıklar arabaya gelince beyaz bir sis beliriyor![]()
zaten şöyle bir durum var erkek kadınlara olumsuz birşey söylediğinde cinsiyetci, kadın erkeklerin anasına sövmediği kalıyor "feminist" oluyor.
kadın youtuber tiplerin erkeklere yaptıgı videoların %1'ini erkekler kadına yapsa linç yer mesela.
Doğruya dogru; araç kullanma skill'i kadınlara yüklenmemiş![]()
Komedi ?
Uçak düşerken de ateist ateisttir ama bu tc kadınları tüm ateistleri şeriatçı edecek.
Kadınlarla ne alıp vermediğin var.
Çoğu mesaj kadınlara yönelik.
Seni doğuran bir annen var !
Şunu giyiyorlar bunu yapıyorlar sürekli bir kadınlara karşı problem.
Cahilliğini çok belli etme bari.Aferin şovalye.Foruma üye motorcu bir kız varsa bunu görüp düşer kesin.
Sadece anam değil bir babam da var. Kim olduğu da belli.
Başarısız suikast girişimi şapşikliklerle atlatılmaya çalışılıyor. Ben büyük oyunu gördüm sizde görün.
Ne zaman izlesem gülüyorum.Başarısız suikast girişimi şapşikliklerle atlatılmaya çalışılıyor. Ben büyük oyunu gördüm sizde görün.
Gülüyoruz ama; Dayı orada olmamalı, kız da orada olmamalı. İkisi de olmaması gereken yerde 2 kere çarpışıyorlar.
Bence kader biraraya getiriyor ikisini..Başarısız suikast girişimi şapşikliklerle atlatılmaya çalışılıyor. Ben büyük oyunu gördüm sizde görün.