Arama sonuçlarınız

1. K

Merhaba Motosiklet Dünyası!

Benim motosiklet dünyam bana yeter hocam. Ekstra bir yere girmeye çalıştığım yok. Anlatmaya çalıştığım şey sekiz ya da egom değil. Yani buralara odaklanmanız çok garip. İstatistiksel olarak vitesli motor ehliyeti alanlara kıyasla otomatik ehliyet alan minicik bir grup var. Bunu, motora resmi...
  2. K

Teşekkür ederim. Aynen. Motordan önce ekipman. Eğitim şart. Delirmiş gibi motorun üstüne çıkıyor herifler. Bir de, aslında var ya, bu özel ders veren güvenli sürüşçüler, eğitimin son kısmını sürücü kursu güzergahında vermeli.😅Zıplayan yola dalıyor.😜 1741560796 Abi tilt oluyom şu bildimcik...
  3. K

1741556385 Hoşbulduuum...?!?
  4. K

Kendimi bu nedenle ender zannetmemin sebebi senin okuduğunu anlamaman olabilir sadece kardeşim.😄 Muhabbete hicivle geleni civciv ederim. Sadece tebrikler lütfen🤣🤣🤣 1741553896 Çok teşekkür ederim. 1741554435 😄 Sağol hocam. Biliyorsun, olay trafiğe iştirak etme icazetiydi, aldık. Eğitim ömür...
  5. K

Naber motosiklet dünyası? 😜 Bugün ehliyet sınavını geçtim motosiklet dünyası. Sana, scooter ile sekiz çizerek giren ender şahsiyetlerden oldum motosiklet dünyası. 🤣🤣🤣 Saygıyla selam ederim motosiklet dünyası...
  6. K

Çekmeköyden Kadıköye gidebilir miyim?

Böyle uzun bir rutin rotayı 50 cc ile yapmak her yönden sıkıntı verir. Hiç olmazsa git bir otomatik motosiklet ehliyeti al, 150 cc bir şey bul kendine... O zamana kadar da toplu taşıma ile devam et, yoksa en iyi ihtimalle başın ağrıyabilir.
  7. K

Kısa boyla yerden yüksek motosiklet kullanmak

Amin sağol. Hepimize...
  8. K

İvit ben nmax ile balerin gibi takılmaca🤣🤣🤣
  9. K

Hocam ayak uçlarına basarak iki buçuk katım ağırlıkta bir motor ile ehliyet kursuna hazırlanıyorum. Nmax 155🤣🤣🤣 Güvenli sürdüğünü düşünüyorsan, yine bir güvenli sürüş eğitimi almak şartıyla başla bence. Boş zamanlarda da kaçak göçek git sınav parkurlarında çalış, olur bence. Mühim olan şebenk...
  10. K

Küçük devlerden hangisi?

Ben biraz da sokağı referans alıyorum. Dikkatli bakınca hem paketçilerde hem de güney kıyılarında acayip hero dash görüyorsun. Sym fiddle göreli bayağı oldu. O zaman elli cc kovalıyordum, bunu da elli cc sanmıştım🤣🤣🤣 Estetik olarak ben de fiddlecıyım ama çinin komşusundan mı, hondayı üreten...
  11. K

Küçük devlerden hangisi?

Ben o sorunu sadece senden duydum. Kullanıcılarına kroniklerini sordum kimse bahsetmedi... Hatta bir tane hanım kullanıcısı vardı, "pcx kullanıyordum, bunu aldım, bana hiç pcxi aratmıyor" dedi. Karışıklık böyle çözülmez hocam... Kafandaki motorları bir kağıda yaz, motordan beklentini başa...
  12. K

Küçük devlerden hangisi?

Gidip gelme hero al.
  13. K

Küçük devlerden hangisi?

Hiiiiç jüpitere para veremem. Fiddle da kuryeliğe gelse bile ben yolun başındayım, spontini alırım taksitle, devam.
  14. K

Küçük devlerden hangisi?

🤣🤣🤣 Aynı durumdayız. Ben telaş yapmıyorum. Her kriz, fırsatıyla gelir. Gelebilir. Gelecektir. 😜😄 1741185145 Vallaha saldım artık. Dio ve yeni activa zaten pek sevilmiyordu. Activa çıkınca dio kıymete bindi, pcx desen bir haller edalar... Tuttuğumu alacağım artık. Acele yok.
  15. K

Küçük devlerden hangisi?

Hocam çok teşekkür ederim içten ilgileriniz için... İlan tarihi 27 şubat. Muhtemelen sekiz kere artırmıştır fiyatı. 😄
  16. K

Küçük devlerden hangisi?

Honda her zaman honda ama bu alıştırma artışı bile bu modellere fazla. Hero dash 125'te soğukta geç çalışma durumunu ilk kez duydum. Spontiniyle altmış binleri devirenler olduğuna göre dash fazla fazla iş görür gibi...
  17. K

2025 Motosiklet fiyat zamları

Haberleri izlemiyonuz mu? Bu daha fragman, ortama göre fiyat performans yakalayan kaçırmasın.
  18. K

125 lik motor almayi dusunuyom güzel bi kask önerirmisiniz

Fiyat performans odaklı bakışşş: Scooterla sakin takılacağım diyorsan rapid2 iş görür. Vitesli bir şey alacaksan caberg, nolan marka kasklara bak. "Akıllıyım param da var": Karbon kabuklu kask, kompozit kabuklu kask, fiberglass kabuklu kask.
  19. K

Küçük devlerden hangisi?

Şansıma mahallelerim de benim gibi kendi yağında... Ama gireceğim yerleri bilemem. Burası istanbul hacı... (Öyle bir dizi müziği vardı. 🤪)
  20. K

Küçük devlerden hangisi?

Aklım kalmadı desem yalan olur ama sıkıntılı mahallelerde nasıl reaksiyon alır, onu bilemedim işte. (Bunun bir de mambası var, o da güzel)

Yeni mesajlar