Arama sonuçlarınız

1. K

Motosikletini Göster !

Sen artık kendi analizini yapmayı bırak kendin için en iyisini yaptın. Beni de kurtaralım😜
  2. K

Motosikletini Göster !

İşte tamam. Tipe bakmayacaksak en mantıklı kurye motoru dio. Bulacaksın beş bine kadar bir tane, rasyonel rasyonel kullanacaksın ki bılamıyom😁 Hero: Blok taş gibi, sağlamlık hususunda hondaya en yakın eleman bu, blokta. O gidonu çevirmeyecektim🤣🤣🤣 Fiddle: Bir vatandaş çıktı üçe yakın yakıyor...
  3. K

Motosikletini Göster !

Sonuç?
  4. K

Motosikletini Göster !

🤣🤣 pcxten hızlı motor. da kuryeliğe dio kadar gelmez herhalde parça pahalı izlenimi veriyor. Hem her tarafta laciverti dönüyor. Çamur yiyince çok eski duruyor bu renk motorlar. Beyazı olaymış. Tek soru renk olsa keşke... Abi bu caponlar niye tipsiz ufaklık yapmakta ısrar ediyor?
  5. K

Motosikletini Göster !

İşe bak, adama günlerce hero al dedim adam aldı ben almadım.🤣🤣🤣 Girdiğim her iş durum komedisine dönmese olmaz zaten... Neyse hayırlısı... Bu sefer benim mantık adress al diyor, ilk motor heyecanı, o nasıl bir tiptir alma diyor... İkinci el dio bakıyorum, Türkiye çapında doksan liraya diolar...
  6. K

Skuter motorlarda marş basma sorunu. Tamircilere Paranızı yedirmeyin

Kamu spotu: Tamirci değilseniz, elli cc'den uzak durun. Oyuncaklı, teknolojik görünenlerden iki kere uzak durun.
  7. K

Kısa bir serzeniş

Karşıya laf yetiştirmekten kendini yaşayamayan bütün komiklere eşit derecede kılım çok şükür.
  8. K

2015 Model Suzuki Address 110 alınır mı?

Eğleniyon hocam, iyisin tabi... 🤣🤣🤣 Her gacırtıda beni hatırla😁 Ben ikinci el diyo ya da sıfır suzuki adresste kaldım şu an🤣🤣🤣 1741886339 Gayet mantıklı bir karar hocam. Motosiklete sizin gibi aşina olsam ve ilk hevesim olmasa ben de heroyu tercih ederdim muhtemelen. Allah kaza bela vermesin...
  9. K

Çok da seçici biri değilimdir he... Zaten çok belli ettiğim üzere hayli başındayım olayın. Mondial wing 50 ye bindim mesela, çok hoşuma gitmişti. Yani onun da beğeneni kadar beğenmeyeni var ama bu motor, Neredeyse baktığım yorumların ℅80i çok aşırı olumlu. Pcx ile yarıştıran bir hanım vardı, ben...
  10. K

Benimki hurda gibi viyaklıyordu aga... Onu duyunca modum düştü, çıktım gittim.
  11. K

Teneke sesi gibi bir ses. Hani kablo sürtünmesi gibi değil.
  12. K

Şu yorumunuzla profesyonel manada haklısınız ancak ilk motorum olacağı için amatör ruhumla bir gıcırdamama beklentim de çok uçuk olmasa gerek.
  13. K

Piaggioyu piaggio yapan ötmemesiyse o da kalsın. Motoru çalıştırmadan gidonu çevrince cızırdıyor, cıvırdıyor, gıcırdıyor, iiiyyyuuuu falan yapıyor. sfc mni sesini çalışmadan veriyor cisim ya! Benim adıma kalite beklentisi tayin edip üstüne eleştirmişsiniz. Takip etmeden yorum yapınca şık durmuyor.
  14. K

N11de var başka sitelerde de var. Derin girersen satan dükkanlar bulursun kanımca.
  15. K

Hero demeyin bana abi. Şöyle sağlam motor, böyle kaliteli motor diye her yere yazmışlar. Yeniyim ve hevesliyim. Fiyat performans diye lanse ediliyor ama gittim baktım bu sadece ucuz motor. Ne kadar ucuz, o da ayrı ama işte ucuz motor.
  16. K

Easy prodan gayrısı yalan. Genelde ikinci motor yapıyorlar bunu.
  17. K

Motordan biraz anlasam ya da en azından tamirci tanısam, gidip spontini 110 alacağım. Dash'e 50.000'den fazla veremem. 1741811513 Bunların en esaslısı easy pro... Artık üretimi yok galiba... Fotolarda taş gibi duruyor. Dash gibi çıkar mı onu da bilemiyorum. 🤣🤣🤣
  18. K

Vallaha kuryelik yapmayacak olsam ben de cub alırdım. Aklımız aynı gidiyor🤣🤣🤣🤣 Kanuni sehaya 70.000 peşinat 12 taksit yapıyollağmış. Bunu da öven çok😁 abs, tcs... Beygiri torku iyi... Mahallemizde bir kuryede var. "Alınır memnunum, garantiden çıkardım kullanıyorum" diyor. Oooy oy... Geçen...
  19. K

Abi git Allah aşkına motordan başka her şeye benziyor. Millet nasıl memnun anlamıyorum. Alma sakın.
  20. K

2025 Motosiklet Trafik Cezaları

Abi o civcivleme var ya o civcivleme... Cocukken evlerin cephelerinde teneke yağmur boruları olurdu... Mahallenin cinaslıları birini sinir etmek istediğinde tırnaklarıyla o tenekeye sürterdi... O ses kulağımdan girer beynimi üzerdi. Aynısı ya...🤣🤣🤣 Ben yapamam abi olmaz yani...

Yeni mesajlar