2015 Model Suzuki Address 110 alınır mı?

Tam dash alma arefesindeyken olmadı bu. @kucukenistemoto gel gel
Hocam biraz şans işi kanımca. 60-70 bin kilometrede sorunsuz kullanan da var. Benim krank eğilmiş, değiştirdik. Elcik ısıtma takılmıştı; akabinde şarj etmesi durdu. Statör, enjektör, akü sıfır değişti yine çözülmedi. Elektrik tesisatı ve volan da tamamen değişti, şarj sorunu yeni çözüldü. Yaklaşık 1 ay süren beklemeden sonra nihayet teslim alacağım. Servis olayını esgeçersek, Dash sahibi olma arefesindesiniz madem, artı ve eksilerinden söz edeyim biraz.

+ Motosikletin selesi rahat ve genel kullanımda yormuyor
+ Titreşim tek silindir motosiklet ne kadar titrerse o kadar titriyor. Dio ile benzer diyebiliriz.
+ Bir depo ortalama 4-4.5 litre alıyor, onunla da sıkıştırmadığınız sürece 200-220KM yol gidiyor.
+ Servis konusunda iyiler, garanti olayı güzel. 50 bin kilometre garantisi iyi, havadan sudan para istemiyorlar, kurumsallaşma ve büyüme odaklı oldukları için sorunsuz işleriniz hallediyorlar. (Ankara'da iseniz Hero Ankara Merkez Bayii'yi şiddetle öneririm.)
+ Akranı Jüpiter gibi kronik sorunları nispeten daha az, montaj hatası neredeyse yok.
+ Her ne kadar kullanımı zor da olsa Hero Guide uygulamasıyla motosikletin ekranında ilkel bir navigasyon kullanmak mümkün.

- Oturma pozisyonu bir tık sıkıntılı. Dio gibi uzun süre kullanacaksanız bel ağrısı yapıyor.
- Benzin doldurma yeri arkada. Çanta ile kullandığınız taktirde doldurması biraz zor ve zahmetli, keşke daha kolay bir yerde olsaydı.
- Düşük CC motosikletler genelde sıkıştırınca yağ atar fakar Dash'ta bu olay biraz daha fazla. Motor yağının tahliyesini hava filtresinin yanından, varyatör kapağına doğru akıtıyor fakat sıkıştırmasanız dahi maalesef akıyor, o da toz, pislik topluyor.

Bunlar dışında sorunuz varsa seve seve cevaplarım.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Düşük CC motosikletler genelde sıkıştırınca yağ atar fakar Dash'ta bu olay biraz daha fazla. Motor yağının tahliyesini hava filtresinin yanından, varyatör kapağına doğru akıtıyor fakat sıkıştırmasanız dahi maalesef akıyor, o da toz, pislik topluyor
Umarım tekrar sorun yaşamazsınız. Heronun garantisinin iyi olduğunu biliyorum ama maalesef ki Ankarada değilim. Yaşadığım yerde merkez bayii yok ama bulunan yetkili servis yorumları çok iyi.

Daha önce çin malı 50ccden yükseltme 80cc motor kullandım ve hep tapagaz kullanıldı. Tek marşta tapagaz 50-60km yol aldığım da oldu. Hiç yağ atma gibi bir durumla karşılaşmamıştım. O yüzden bu biraz garip geldi.

Sorun yaşarsam arkasında duracak bir marka olduğu için bugün gittim parasını ödedim. Yarın da muhtemelen teslim almış olurum. Zaten 2. motor olarak çok küçük bir şehrin sadece şehir içinde kullanacağım. O yüzden pek bir sorun yaşayacağını da sanmam. Yılda belki anca 2-3 bin km yaparım diye tahmin ediyorum. 2. motor olduğu için de herhangi bir sorunda yatması gerekse bile beni çok üzmez bu durum. Motor çalışır hale geldiği sürece sorun yok.

Duyduğuma göre 90 günde bir servise ücretsiz bakım yaptırmazsak 5 yıl 50bin km garanti vermiyorlarmış. Var mı böyle bir durum acaba?

@kucukenistemoto dostum ben bugün gittim parasını verdim motorun.

Motosikleti
Hero Dash125
Hanımdan etkilendin herhalde :unsure:
Eğleniyon hocam, iyisin tabi... 🤣🤣🤣
Umarım tekrar sorun yaşamazsınız. Heronun garantisinin iyi olduğunu biliyorum ama maalesef ki Ankarada değilim. Yaşadığım yerde merkez bayii yok ama bulunan yetkili servis yorumları çok iyi.

Daha önce çin malı 50ccden yükseltme 80cc motor kullandım ve hep tapagaz kullanıldı. Tek marşta tapagaz 50-60km yol aldığım da oldu. Hiç yağ atma gibi bir durumla karşılaşmamıştım. O yüzden bu biraz garip geldi.

Sorun yaşarsam arkasında duracak bir marka olduğu için bugün gittim parasını ödedim. Yarın da muhtemelen teslim almış olurum. Zaten 2. motor olarak çok küçük bir şehrin sadece şehir içinde kullanacağım. O yüzden pek bir sorun yaşayacağını da sanmam. Yılda belki anca 2-3 bin km yaparım diye tahmin ediyorum. 2. motor olduğu için de herhangi bir sorunda yatması gerekse bile beni çok üzmez bu durum. Motor çalışır hale geldiği sürece sorun yok.

Duyduğuma göre 90 günde bir servise ücretsiz bakım yaptırmazsak 5 yıl 50bin km garanti vermiyorlarmış. Var mı böyle bir durum acaba?

@kucukenistemoto dostum ben bugün gittim parasını verdim motorun.
Her gacırtıda beni hatırla😁 Ben ikinci el diyo ya da sıfır suzuki adresste kaldım şu an🤣🤣🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğleniyon hocam, iyisin tabi... 🤣🤣🤣

Her gacırtıda beni hatırla😁 Ben ikinci el diyo ya da sıfır suzuki adresste kaldım şu an🤣🤣🤣
Gayet mantıklı bir karar hocam. Motosiklete sizin gibi aşina olsam ve ilk hevesim olmasa ben de heroyu tercih ederdim muhtemelen. Allah kaza bela vermesin. Şakalı yorumu yazdık, ciddi kısmı unutmuşuz kusura bakma...

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha XSR700
Her gacırtıda beni hatırla😁
Satıcı arkadaş çok ilgiliydi. Ödemeyi yaptıktan sonra hadi gel şimdi motorunu seçelim dedi. Mağazadaki istisnasız bütün motorların gidonunu çevirip en az ses çıkaranı aldım :D
Gayet mantıklı bir karar hocam. Motosiklete sizin gibi aşina olsam ve ilk hevesim olmasa ben de heroyu tercih ederdim muhtemelen. Allah kaza bela vermesin. Şakalı yorumu yazdık, ciddi kısmı unutmuşuz kusura bakma...

Teşekkür ederim daha iyileri senin olsun. Eğer nakit olarak alınacaksa sıfır suzuki adress çok mantıklı ve güzel gözüken bir motosiklet. Muhtemelen nakit para ile almak istesem ya adress ya da delight arasında çok kalır en sonunda adress alırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar