2015 Model Suzuki Address 110 alınır mı?

Merhaba üstatlar. Uzuunca zamandır istifade ettiğim foruma ilk konuyu açmak nasip oldu. 2015 model tek elden kullanılmış Suzuki Address 110 alınır mı? Günlük kullanacağım, motor 50 bin kilometrede. Çin scooterı fiyatına alacağım, önerir misiniz? Parçası kolay bulunur mu, önerilerinize ihtiyacım var. 😌

çin scooter'ı fiyatına 10 yaşında ilkel bir scooter almak isteyen arkadaş o scooter'ı sonuna kadar hakediyordur. siz olmasanız o kadar scooter çöpe gidecek boşuna. o yüzden alınır bence.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Çin skuteri fiyatı ne kadar bilmiyorum ama 2. elden hintli ve tayvanlı da bakılabilir.

Motosikleti
D400
Alınmaz. Parçası olan spontini tarzı aletler olabilir onun yerine bütçe yoksa.

çin scooter'ı fiyatına 10 yaşında ilkel bir scooter almak isteyen arkadaş o scooter'ı sonuna kadar hakediyordur. siz olmasanız o kadar scooter çöpe gidecek boşuna. o yüzden alınır bence.
Ne demek istediğinizi inanın anlamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yedek parçaları tuzludur, eğer problem olmazsa tercih edilebilir.
Yedek parçalarına baktım örneğin buji, kayış, varyatör gibi. Sıradan bir scooter'dan farklı değil. Sanıyorum japon grubu olduğu için bulunabilirliği yüksek gibi.

Çin skuteri fiyatı ne kadar bilmiyorum ama 2. elden hintli ve tayvanlı da bakılabilir

30 bin liraya. :) Hintli motorum Dash 125 daha 20 binde olmasına rağmen 1 aydır serviste. Akü şarj etmiyor, sorunu çözemediler. Çözülürse satacağım illallah ettirdi beni. Her bakıma serviste gitmeme rağmen 20 bindeki motorun buji, krank, piston, silindiri tamamen değişti.

Alınmaz. Parçası olan spontini tarzı aletler olabilir onun yerine bütçe yoksa.
Çin grubuna hiç girmek istemiyorum hocam. Kuba vardı bir tane, canımdan bezdirdi beni 6 ayda çıkamadım sanayiden. :)

Motosikleti
Honda CB125F
Bu modeli geçmişte bir yıl kullandım ve en ufak bir sorun dahi yaşamadım.
İstanbul içi ulaşımımda benim çok işime yaradı.
İyi bir ustaya gösterin herhangi bir sorunu yoksa birçok yeni model çinli scooterden daha mutlu eder.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çinli scooter mı?
Adres 50 binde olmasına rağmen 3 çinli eskitir şakamısın ?..
Üstelik ilk el .. Herhangi kötü kullanıma maruz kalmamış sa her türlü tercih edilir..
Bırakın bu çinli edebiyatını artık..
Adamları zengin ettiniz...

Çinli scooter mı?
Adres 50 binde olmasına rağmen 3 çinli eskitir şakamısın ?..
Üstelik ilk el .. Herhangi kötü kullanıma maruz kalmamış sa her türlü tercih edilir..
Bırakın bu çinli edebiyatını artık..
Adamları zengin ettiniz...
capon aşkınız sayenizde adamlar dio'yu 250 bine satacak yakında hala biz mi zengin ediyoruz :D medeni bir ülkede çöpe atılacak motoru sırf üstünde suzuki yazıyor diye almayı düşünen adam çinli sıfır scooter'ı beğenmiyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
capon aşkınız sayenizde adamlar dio'yu 250 bine satacak yakında hala biz mi zengin ediyoruz :D medeni bir ülkede çöpe atılacak motoru sırf üstünde suzuki yazıyor diye almayı düşünen adam çinli sıfır scooter'ı beğenmiyor.
Bu kafayla devam edin..
Zaten memleket çinli çöplüğüne dönmüş...
Sırf japonu kötülemek adına çinli mi alacaz ?
Adamlar motor yapıyor kardeşim.. Çin gibi kullan at değil..

sadece başlığa bakınca alınır diyorum, ancak 50k km görünce biraz mesafeli yaklaşıyorum. o fiyata çin malı alıp biraz kullanıp satmak daha kolay olacaktır.

Motosikleti
Yamaha XSR700
30 bin liraya. :) Hintli motorum Dash 125 daha 20 binde olmasına rağmen 1 aydır serviste. Akü şarj etmiyor, sorunu çözemediler. Çözülürse satacağım illallah ettirdi beni. Her bakıma serviste gitmeme rağmen 20 bindeki motorun buji, krank, piston, silindiri tamamen değişti.
Tam dash alma arefesindeyken olmadı bu. @kucukenistemoto gel gel

Motosikleti
Yamaha XSR700
Abi git Allah aşkına motordan başka her şeye benziyor. Millet nasıl memnun anlamıyorum. Alma sakın.
Ne alıcaz bu fiyata? Jupiter düşman başına, çok sorunlu. Fiddle hem çok yakıyor hem de fiyat olarak avantajlı değil. Dash de olmazsa ne alıcaz? Geriye sadece çin malları ve fiyatı çok yüksek motorlar kalıyor. Çin malları da neredeyse bu fiyatlarda bu arada. En sonunda en ucuzunda 50lik cub alıp ona binicem o olacak.

Sarf malzemeleri diğer markalar ile pek oynamaz ama diğer parçalar tuzludur, bu günün şartlarında Activa S modelini 8.000 TL ye yan sanayi grenajlar ile giydirebiliyoruz fakat bunu Suzuki'de yapmak imkansıza yakındır zaten en başında yan sanayi grenaj bulamazsınız. Servisinden her türlü parça temin edilir buda maksimum 2 ay demek.

Akü şarj problemini nasıl çözemediler anlamam? Zaten 2 tane parça var, statör ve konjektör. Bu parçaların testleri yapılır ve 2 parçada testten geçerse tesisata bakılır arıza bulunur.

Ne alıcaz bu fiyata? Jupiter düşman başına, çok sorunlu. Fiddle hem çok yakıyor hem de fiyat olarak avantajlı değil. Dash de olmazsa ne alıcaz? Geriye sadece çin malları ve fiyatı çok yüksek motorlar kalıyor. Çin malları da neredeyse bu fiyatlarda bu arada. En sonunda en ucuzunda 50lik cub alıp ona binicem o olacak.
Bu bütçedeki motosikletler biraz şansa kalıyor maalesef, kendim Spontini kullanıyorum ve yaptığım en ağır iş şanzıman rulmanını dağıttı onuda yeni rulman alıp şanzımanı geri topladım o kadar. 25.000 Kilometre civarına geldi ve subap ayarı halen yapmadım çünkü töleranslar dahilinde çıkıyor. Elektrik aksamında bir kaç şeye dikkat edilirse kolay kolay problem açan bir skuter değil, Çinlilerin yanlışlıkla sağlam yaptığı bir model olabilir.

Son düzenleme:
Motosikleti
Hero Dash125
Vallaha kuryelik yapmayacak olsam ben de cub alırdım. Aklımız aynı gidiyor🤣🤣🤣🤣 Kanuni sehaya 70.000 peşinat 12 taksit yapıyollağmış. Bunu da öven çok😁 abs, tcs... Beygiri torku iyi... Mahallemizde bir kuryede var. "Alınır memnunum, garantiden çıkardım kullanıyorum" diyor. Oooy oy... Geçen ağustosta pcx 145.000 12 taksitti ya la🤣🤣🤣 O zaman da ben 50 cc araştırıyordum😁 Hiç ehliyet almak aklımda yoktu.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Vallaha kuryelik yapmayacak olsam ben de cub alırdım. Aklımız aynı gidiyor🤣🤣🤣🤣 Kanuni sehaya 35.000 peşinat 12 taksit yapıyollağmış. Bunu da öven çok😁 abs, tcs... Beygiri torku iyi... Mahallemizde bir kuryede var. "Alınır memnunu, garantiden çıkardım kullanıyorum" diyor. Oooy oy... Geçen ağustosta pcx 145.000 12 taksitti ya la🤣🤣🤣 O zaman da ben 50 cc araştırıyordum😁 Hiç ehliyet almak aklımda yoktu.
Ben ikinci motor olarak alacağım için peşinat vermek istemiyorum. Beni yormayacak bir taksitle şehir içinde kullanmalık motor sahibi olmak istiyorum. Fiddle 12 taksit yapsa hiç bunları düşünüyor olmazdım muhtemelen :D

40000 lira 12 taksit. Bu 100-110luk oluyorsa mis gibi. Aylık benzin parasına motor sahibi olmak :D

Motosikleti
Hero Dash125
Sarf malzemeleri diğer markalar ile pek oynamaz ama diğer parçalar tuzludur, bu günün şartlarında Activa S modelini 8.000 TL ye yan sanayi grenajlar ile giydirebiliyoruz fakat bunu Suzuki'de yapmak imkansıza yakındır zaten en başında yan sanayi grenaj bulamazsınız. Servisinden her türlü parça temin edilir buda maksimum 2 ay demek.

Akü şarj problemini nasıl çözemediler anlamam? Zaten 2 tane parça var, statör ve konjektör. Bu parçaların testleri yapılır ve 2 parçada testten geçerse tesisata bakılır arıza bulunur.

Bu bütçedeki motosikletler biraz şansa kalıyor maalesef, kendim Spontini kullanıyorum ve yaptığım en ağır iş şanzıman rulmanını dağıttı onuda yeni rulman alıp şanzımanı geri topladım o kadar. 25.000 Kilometre civarına geldi ve subap ayarı halen yapmadım çünkü töleranslar dahilinde çıkıyor. Elektrik aksamında bir kaç şeye dikkat edilirse kolay kolay problem açan bir skuter değil, Çinlilerin yanlışlıkla sağlam yaptığı bir model olabilir.
Motordan biraz anlasam ya da en azından tamirci tanısam, gidip spontini 110 alacağım. Dash'e 50.000'den fazla veremem.

Ben ikinci motor olarak alacağım için peşinat vermek istemiyorum. Beni yormayacak bir taksitle şehir içinde kullanmalık motor sahibi olmak istiyorum. Fiddle 12 taksit yapsa hiç bunları düşünüyor olmazdım muhtemelen :D

40000 lira 12 taksit. Bu 100-110luk oluyorsa mis gibi. Aylık benzin parasına motor sahibi olmak :D
Bunların en esaslısı easy pro... Artık üretimi yok galiba... Fotolarda taş gibi duruyor. Dash gibi çıkar mı onu da bilemiyorum. 🤣🤣🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar