Arama sonuçlarınız

1. K

Neden youtuber olmak isteniyor ki ?

Abi biri şu arkadaşa youtube'un doğrudan gelir kaynağı olmadığını, pr aracı vazifesi gördüğünü anlatsın lütfen. Kendini tanıtırsın, gerisi sende biter. Gençler youtuber olmak isteyenler kolaçanı izlesin. Adamın youtuber yapmak gibi bir iddiası yok yanlış anlaşılmasın. Sadece geçmişten bugüne...
  2. K

Küçük scooter tavsiye

Gidonda yamukluk var mı? Tespit ettiğin durumlat neler? İkinci ele güvenemiyorum. Spontini ile bunun arasında gidip geliyorum🤣🤣🤣
  3. K

Küçük scooter tavsiye

Okuduğum onca bireysel kullanıcı yorumu ile yardımcı olmak isterim. Activa: Lastik küçük sıkıntı yaratıyor deniyor. Yeni activanın seveni kadar, olmasa da olurmuş diyeni de fazla. Yamaha Ray Zr: Tamamen şehir içi motoru. İlk hızlanması güzel. Son hız 90 Hero Dash 125: Genelde kuryeler tercih...
  4. K

En doğrusu hocam. İletişğm aracı kullanarak iletişim aracı kullananları eleştirmek nedir ya! Trolüm diye bağırıyor da neyse, bizimki yine maksat iletişim olsun.😊
  5. K

Asıl sen ne adamsın... İnsan tabi ki hedef koyacak... Başaracak veya başaramayacak. Tek kullanımlık ömrü senin gibi boş yaparak mı geçirsinler?
  6. K

Mevlüt, Selçuk diyeyim dahasına gerek yok. Bu adamlar bununla ev geçindiriyor ve kazanmadıkları dakika bırakırlar emin ol.
  7. K

Biraz işi bilmek, sosyal olmak gerekiyor. Oturup videona reaksiyon beklersen illa ki bir noktada küsersin. Burada önemli olan durmadan üretebilmek ve tarzın. Şimdi motorcu muhabbeti bu işi çok maddi kaygılı yapmıyor. Adamın derdi motor, millete de bizim motorcu arkadaşlar gözüyle bakıyor gibi...
  8. K

Köfteci koordinatları

Muhabbet olsun diye girdim. Ben genelde yemek konusunda tesadüf usulü takılıyorum dışarıda. Ha işkembe çorbası derseniz ben istanbulda bir tane bulabildim, o da Taşdelen Kebap Salonu... Çekmeköy taşdelende... Başka bilen yazsın. 😜🤣🤣🤣
  9. K

Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

Arora bayağı etkileşim yaptı bu sene😊 Rekşamın iyisi kötüsü olmaz. Etkileşim iyidir. Çalışmaya devam...
  10. K

Köfteci koordinatları

Herhangi bir sivas köfte tikkanı.
  11. K

Elveda 2 teker

Vedalar illa ki yaşanacak ama böyle iki umudun varken kendini üzme... Başka hastaneye gittin çözemedin bir sene beklersin... Bak biz kırk yaşında başlamaya çalışıyoruz, sen çoğu şeyi yaşamışsın bile... Bu işi zaten ruhunda yaşamak motorda olmasan bile hayatı renklendiriyor. Üç senedir...
  12. K

Elveda 2 teker

Tamam işte önce yapabileceğin her şeyi yap sonra illa ki bir gün veda edeceksin iki tekere... 😊
  13. K

Elveda 2 teker

Olmaz deme araştır. Birolar, kurumlar, itiraz hakkıdır ne varsa bir bak... Olmazsa iki sene bekler yeniden alırsın enseyi karartma...
  14. K

Elveda 2 teker

Tamam sen aile hekimini katmadan git özellerle konuş. Gerekirse o tanıdığının hastanesine de ilk başvuran biriymiş gibi tanıdığının adını vermeden git. Olmuyor demeden önce bütün hamleleri yap bakalım.
  15. K

Elveda 2 teker

Önce bir özellerin hepsini yokla bakalım...
  16. K

Elveda 2 teker

Başka hastaneye git, durumu anlat. Şu an motorcu sağır var. Bunlardan bahset. Alttan gir üstten çık, olmazsa yeni yollar açmaya çalış. Aşırı derecede mantık dışı bir durum ve protest tavırlara girmeden, ılımlı ve olumlu bir şekilde üzerine gidersen düzelecek gibi duruyor.
  17. K

Elveda 2 teker

Yapılabilecekler şöyle: Başka bir hastaneye gitmek. Özel olması şart değil. Üst kurula gitmek. Emsal kararları incelemek yargı yoluna gitmek. Bu karar çok ofsayt duruyor, araştırmaya devam et bence.
  18. K

Elveda 2 teker

Bence bu işte yine eksik taraflar var Tamamen sağırların bile kullanabiliyor olması lazım. Öyle zannedildiği gibi araç kullanırken sese ihtiyaç yok. Kaldı ki kulağınız sağlam olsa bile her sesi algı seçmiyor zaten. Çoğu da duyulmuyor. Korna ise yüzde doksan dokuz iş işten geçtikten sonra...
  19. K

Elveda 2 teker

Bu işte bir terslik var. İşitme engelliler otomobil kullanıyordu hatta İsmail Biçer falan uğraştılar moto r da kullanabiliyor. Sizinkünde eksik bilgi durumu mu var nr var acep.
  20. K

Yağ tulumu heybetli adamların racing sürmesi

Beyni monk dolu adamlar da çıkıp bir şey yazacakmışçasına başlıklar açıyor. Hayat işte boşver.

Yeni mesajlar