Arama sonuçlarınız

1. denizz1

Sizce 2022 Yeşil Xmax mi 2023 Mavi Forza mı ?

Yeni kasa olsaydı genel olarak şehiriçi kullanım olacağı için X-Max derdim ama,gerçekten şuan 24 model Forza sahibi olarak(bundan önceki 20 model X-Max 5 ay 7 bin km) kesinlikle forza diyorum eski kasa X-Maxlerin fren ve farı rezalet ötesi,yeni kasayla beraber bence ikisinide düzeltmişler...
  2. denizz1

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

Dash 110,aslında kullandığım süre boyunca oldukça memnundum işimi görüyordu ama ilana koyunca bakan bile yoktu 🤣🤣 sonradan arkadaşıma kakaladım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣o çocukta gitmiş kuryelik yapmak isteyen birine satmış ama sağlam çıkmış ki çocuk hala kullanıyor. 1759988696 Şu aralar Forzayı Ocak gelince elden...
  3. denizz1

Orta Sınıfta Kafa Karışıklığı

Senin horneti en son ben alcamda,hanımdan büyük azar yerim diye alamıyorum işte gizlice mi alsak 🤔🤔
  4. denizz1

Sıfır almanıza gerek yok zaten illa eskisi gibi sıfır avantajlı durumu kalmadı artık ikinci elde çok uygun fiyatlara sıfıra yakın motosiklet alınabiliyor.İkinci el de uzun sürede satma kaygınız veya değer kaybı çok önemli değilse tridentte eğlenceli olur sizin için.Ben 300km de 24 model çantalı...
  5. denizz1

Hornet 750 bence şehiriçinde de üzmez,hafta sonu şileye şuraya buraya giderken gerekli apaçiliğide yaptırır.Üstüne senede 1-2 de yol yapılmak istendiğinde illallah ettirmez,parça sıkıntısı zaten yok ikimci elde de mutsuz etmez
  6. denizz1

Nx500 hk. + yeni motor önerisi

Benim Forza 250’den sonra hedefim,forza 750 veya x adv oldu bizim gibi artçı konforunu düşünmek zorunda olanlar için bunlar biçilmiş kaftan
  7. denizz1

Kaş-Akyaka-Marmaris turu

Valla haberimiz yoktu böyle bi yerden bir dahakine not aldım burayı,aslında niyetimiz Datça’ya gitmekti birazda ama orası tatil içinde tatil yaratmaya çalışmak gibi olacaktı zorlamadık şansımızı. 1759324161 Bu arada yine merak eden olabilir,eğim aşağı bir şekilde 155’de kesiciye girdi...
  8. denizz1

Kaş-Akyaka-Marmaris turu

En yakın zamanda yapın hocam çok zevkli heleki hanım d400 ün ayaklardaki titreşimden sonra ne zaman aynaya baksam elinde telefon reels kaydırıyordu 🤣 bi ara uyuyacağım sandım dedi inerken ahahah motor bu haliyle tamamen yeterli yüksek sürat akan bi otoban değilse arada ezilmiyorsunuz ama ara...
  9. denizz1

Kaş-Akyaka-Marmaris turu

Öncelikle herkese selamlar,sezondan epey sıkıldığım için 4-5 günlük bir izin ayarladım.Zaten üstümde yeni motorunda heyecanı varken biraz gezmek istiyordum,Kaştan başlayan yolculuğumuz Akyaka’da konaklayarak geçti ama konakladığımız günlerde günübirlik olarak yakın olmasından dolayı Marmaris ve...
  10. denizz1

HJC V10 alınır mı?

Ya harbiden çok kötü duruyor ama,hele bide boyu nispeten kısa biriysen bacak boyunu iyice kısaltıyor o zaman harbiden yırtık dondan çıkmış gibi oluyor insan ahshwjsjwk
  11. denizz1

HJC V10 alınır mı?

Bence ekstra kask almaya bütçesi olanlar için xsr 700 tarzı neo klasik veya retro modellerde de çok uyumlu olur.
  12. denizz1

motosiklet kampanya vs yok mu güncelde?

Kampanyayı boşver al bi tane S1000 XR bak keyfine.
  13. denizz1

Kışın üşümemek için neler yapıyorsunuz?

Eller için elcik koruma,bu sene elcik ısıtmada kullanacağım.Vücutta eğer çook soğuksa hava ve yola cıkıyorsam termal içlik onun üstüne dede içliği onun üstüne de tişört giyiyorum.Mont olarakta zaten alpinestars ın WP olan bi modelini kullanıyorum kışlık içlikli bu şekilde beni 8-9 derecelere...
  14. denizz1

Motor aldığımı aileme nasıl açıklarım

Herkes ailesinden gördüğü gibi yaşar hocam,ben motora başladığımda ailem beni zafer akçaya gönderdi bire bir kursa,gerekli eğitimleri almasını destekleyip,bilinçlendirdikten sonra engel olmayı gerektirecek birşey yok.Şükür 100k km ye yakındır sürüyorum hala vukuatım yok.Tabi bu işler şans işi ne...
  15. denizz1

Motospartan güvenilir mi ?

Motomax ve Motospartan güvenilir midir = Mediamarkt ve Vatan Bilgisayar güvenli midir?
  16. denizz1

Tasarımını sevdiğiniz motosiklet markası ve modeli nedir

Bir gün aklımla değil de,kalbimle hareket edersem RS660 ve Kawasaki Z650RS
  17. denizz1

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

Muhtemelen benimde son durak,tenere-tuareg-x adv üçlüsünden biri olucak gerçekten bence all in one motorlar
  18. denizz1

Motor aldığımı aileme nasıl açıklarım

Gelecekteki çocuğum benden gizli motor alıp sonradan söylese beni masrafa sokmadığı için çok sevinip,gider daha üst modelini alırdım 😂
  19. denizz1

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

Maksimum 12 ay kullanırım aynı motoru,senede 2 motor değiştiririm genelde.Bu sene 3 motor değiştirdim 4.olarak forza aldım esasen onuda isteyen var şimdiden ama bi senede 4 satış sıkıntıya sokuyormuş yanlış anlaşılma olmasın diye satmıyorun şuan 🤣 1757674697 Tek taşıt olarak motor kullanınca...
  20. denizz1

f250 midaha mantikli rs200 mu

Rs ve ns 200lerin ikinci eli daha hızlıdır ama bence malzeme plastik kalitesi olarak sanki N ve F serisi daha iyi duruyor be

Yeni mesajlar