Arama sonuçlarınız

1. lordmayros

Hafta Sonu Kaçamağı

@Metin_7 teşekkür ederim @espresso gerçekten kalabalıktı ve eğlenceliydi.
  2. lordmayros

Cyan ve Gökhan Aygün ile v-strom çetesi olarak köfte sezonunu açmamız.

ooo bu mekanı kaydediyorum bi hafta sonu daha gezme çıkar
  3. lordmayros

yamaha xsr700 ve xsr900 2025 model gelmiyor sanırım

bu tarzda benim favorim Z900RS ama pahalı kerata
  4. lordmayros

Hafta Sonu Kaçamağı

Eylül ayından beri şehir içi Activa ile takılıyorum Kawasaki garajda yatıyordu gidecek yerde bulamadım o yüzden çıkartmıyordum, şans eseri İnstagramdan motosiklet istasyonun hikayesinde Lüleburgarza yaza merhaba partisi ve TMD Motorun açılışı varmış onu gördüm cumartesi motoru çıkardım lastik...
  5. lordmayros

Çene açılır kask muhabbeti, alınır mı?

Ben şahsen LS2 Valliant 2 kullaniyorum Yukari acilan kasklar biraz surat yapinca ruzgardan dolayi kafayi arkaya atiyor Bu 180 arkaya donen mekanizmada oyle bir sorun olmuyor ayrica surus esnasinda acip kapatmasi cok kolay gerekli sertifikalarida var suan avant adi altinda satiliyor ben...
  6. lordmayros

Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

Ben bugün oradaydım terapiyi aldım geldim :D
  7. lordmayros

Kawasaki model motor almak

Bir kawasaki kullanıcı olarak aksesuar after market olarak TR de bulunması zor bu bir gerçek orjinal aksesuarı yetkili bayi yada Z moto getiriyor servis konusundada kaza yapmadığınız sürece çok spesifik bir şey yoksa servisle işiniz olmuyor bakım aralığı bizim ülkedeki servisten vuralım...
  8. lordmayros

Tucano urbano 4stroke mont alınır mı?

bende birçok Tucano urbano ürünü var marka italyan ve tarz ürünleri vardır kalite konusunda oldukça iyidir. sanırım DRD distribütörü
  9. lordmayros

OBD-II ve HUD ECU Hacker hk.

Öncelikle yapmanız gereken kullandığınız ECU nun haberleşme standardını bulmanız ve buna uygun cihaz almanız gerekiyor Örneğin OBD2 standardında ISO ve SAE protokolleri kullanılır sizin ecu hangi protokol ile haberleşiyorsa ona göre cihaz ile doğru verileri okuyabilirsiniz. ELM gibi cihazlar...
  10. lordmayros

yeni honda 500ler türkiyeye geliyor

Fiyatlarin nispeten uygun olmasi altinda sanirim su gercek var Satilacak motorlar 2025 spec yani E5+ ama modeller 2024 müş Bu partiden sonra 2025 modelleri bu fiyata vermezler
  11. lordmayros

2025 Motosiklet fiyat zamları

şimdi hesaplattımda Kawasaki zam yapmamış :D zammı devlet yapmış sadece ötv farkı o kadar çıkıyormuş Aracın Vergisiz Fiyatı: 273.114,36 TL ÖTV Oranı: %37,00 ÖTV Tutarı: 101.052,31 TL Aracın ÖTV Dahil KDV Hariç Fiyatı: 374.166,67 TL KDV Oranı: %20 KDV Tutarı: 74.833,33 TL Aracın ÖTV ve KDV...
  12. lordmayros

UTTS MOTOSİKLET MONTAJI ( Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi)

Burada yapılmak istenen aslında mantıklı ama süreç ve işleyiş hatalı Öncelikle bireyselde neden var o kısım şöyle gece petrole gidiyorsunuz araca mazot alıyorsunuz pompacıya başka plaka verip fiş alıyorsunuz o verdiğiniz plakada herhangi bir şirkete kayıtlı araç olabilir o fiş ile gider...
  13. lordmayros

Type-C'yi Çakmaklık girişine çevirmek.

ben aşağıdaki ürünü aldım aşırı iyi tavsiye ederim ama ben 1 ay olmadı 2.600 e almıştım fiyatı uçmuş :( https://www.n11.com/urun/groove-hcb002-22000mah-2500a-aku-takviye-cihazi-lastik-sisirme-kompresorlu-tasinabilir-jump-starter-kompresorpowerbankled-lambalcd-ekran-62635990?magaza=oyuncakhobi
  14. lordmayros

UTTS MOTOSİKLET MONTAJI ( Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi)

ben bu UTTS denen ucube şeyi 1 ay önce taktırdım, montaja gidecek kişi bilgisinde telefon numarasını yanlış yazmışız, 1 aydır düzeltemediler adamlar süreç yönetimine bunu eklememişler.
  15. lordmayros

2025 Motosiklet fiyat zamları

şuan yapılan zamlar ÖTV farkı ve ve bu farkı her firma yansıtıyor ama bazılarına sağlam zam gelmiş aralıkta kayınçoya TVS Jupiter aldım Bayrampaşadan 59.500 bugün birine sorduk 72.500 e vermiyor :) Z500 SE 449 olmuş Z500 ün Hornet 750 fiyatına gelmesi de enteresan
  16. lordmayros

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

Allahım Dominar 400 ü ne zor satmıştım geçen sene piyasası bu kadar kötü nasıl oluyor aklım almamıştı
  17. lordmayros

Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

son.motosiklet.net geri gelsin Ben hep oradan kontrol ediyordum
  18. lordmayros

yeni honda 500ler türkiyeye geliyor

NX500 400K dan aşağısı mümkün değil gibi birde A2 için getireceklerse yakıt haritasını kısıp 35Kw ya çekecekler ama piyasada bu CC de boşluk var şahsen bende bu kafada biri olarak bu cc de A2 uyumlu motoru japonlarda ilk kawasaki getirdi Z500 ile, bende tercihimi o zaman ondan yana...
  19. lordmayros

Yakın zamanda Almanyaya gidip gelecek varmıdır acaba ?

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda Almanya ziyareti olan var mı ? Mediamarkt tan ufak bir ürün rica edeceğim ücreti mukabilinde
  20. lordmayros

Honda supersarjlı V3 nu tanıttı

balkon demirli arka maşa denince bugün canlı canlı bi moto guzzi inceledim şaftlı V motor maşasız çokta hoş oluyormuş motor

Yeni mesajlar