Arama sonuçlarınız

1. tommygun

sport touring tavsiyesi

Ben yine de yapay zekayı çok sallamadan sürerek deneyimlemenizi tavsiye ederim. Çünkü sıralamada düşük puan almış Tiger 900 Gt Pro'dan sonra yüksek puan almış Tracer 7 sürdüğünüzde muhtemelen kütük sürüyormuşsunuz hissine kapılacaksınız.
  2. tommygun

R25 Gidon denge sorunu

Alabileceğiniz en kötünün iyisi lastiğin Viento Sport olduğunu farz edersek 15.500 TL şu an takımı. Lastiği aldığınız yerde sökme,takma ve balans yaptırırsanız işçilik ücreti ödemezsiniz. Amortisör keçe takımına 500-600 TL desek, Yamalube amortisör yağına 825 TL desek, furş takımı da alt üst...
  3. tommygun

R25 Gidon denge sorunu

Yeni bir çift lastik+balans ve de amortisör yağ+keçe değişimiyle sorununuz çözülür diye umuyorum. Düşük hızda gidonda ağırlık ise furş yatağınızla ilgili bir sorun olduğunu bana düşündürüyor. Muhtemelen furş yatağınız da değişmeli.
  4. tommygun

Ride Vision 360 derece motosiklet güvenlik sistemi geliyor

Arkadaşlar, aynalarınızı iyi ayarlayın ve de dönüş esnasında ayna kontrolü sonrası bir kere de omuz üstü bakış yapın. İnanın gerek yok böyle saçma salak aletlere. Resmen para tuzağı.
  5. tommygun

İstanbul - Antalya uzun yol önerisi

2 Motor daha sağlıklı olur. Tekirdağ - Uçmakdere - Çanakkale - Ege kıyıları - Sakar geçidi - Fethiye üzerinden bir güzergah yaparsanız çok eğlenirsiniz.
  6. tommygun

YBR 125 90 bin kmde 30 bin TLye alınır mı?

Aslında Monero diye bir marka da yok. Çin'den alıp alıp Monero markasını basıyorlar.
  7. tommygun

ADV Motosiklet dediğin gagalı mı olur?

İlk nesil Multistrada 1000 Ds kadar çirkini olamaz. :) Yok yahu işin makarasındayız, Dl 650 ve Dl 1000'in ilk nesli aslında benim bile göz zevkime hitap ediyor.
  8. tommygun

Bir de şu var; bu tip yan sanayi parçası bol bulamaç olan motorların sahipleri değişmesi gereken parçaları genelde bütçeden kaynaklı Çin malı muadil parçalarla değiştiriyor, orijinal parça kullanmıyorlar. Haliyle Japon motorun, bir zaman sonra Japonluğu kalmıyor.
  9. tommygun

R 1100 Gs'in gagası gaga gibi değil de Tomahawk füzesi gibi
  10. tommygun

Dertleşmeye geldim dominar 250

Sıkıntı, sorun bu işin doğasında var. Çözülebilecek bir şeyse ne ala. Çözülemeyen ya da çözülmesi için çok para gerektiren sıkıntılar hakikaten adamı motordan soğutuyor. 1) İlk motorum Rks Titanic 150-S'te virajın ortasında yatmışken çat motor stop etti ve çalışmadı. Çekici yardımıyla yetkili...
  11. tommygun

Merak edenlere 2015 Tiger 800 XRx ağır bakım

Hayırlı olsun mübarek, nice uzun km'leri sağlıkla yap.
  12. tommygun

Muayenede geçmişten beri hatalı beyan veriliyorsa teşhis edemezsin.
  13. tommygun

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

Evet, var. Peki kamera görüntülerini aldın, adamı buldun. Sonra ne yapacaksın? Motorunun yerini değiştirdi diye tazminat davası mı açacaksın? Bakın arkadaşlar, aynı taraftayız. Sadece trafikte nasıl bu motorların ebat avantajından yararlanıyorsak park esnasında da daha ufak, arabanın park...
  14. tommygun

Ybr'lerin km sayacı 99.999'dan sonra sıfırlanıyor. Geçmişte kuryede kullanılmışsa ki mümkündür, o araç 90.000'de değil de 190.000, 290.000, 390.000'de olabilir.
  15. tommygun

Arkadaşlar, "ora benim" , "bura benim" , "benim de hakkım, ben de aracım" derseniz valla kusura bakmayın, ayının teki gelir, cart diye o 200 kg motorunuzu iter, kendi arabasını koyar. Ne bulabilirsiniz herifi, ne de bir mok yiyebilirsiniz. Motorunuz zarar gördüğüyle kalır.
  16. tommygun

2016 Model CBR 500R Alinirmi ( 75.000 Km )

O ilk nesle "ölümsüz" diyor, şu anki güncel bloğa biraz mok atmış.
  17. tommygun

Mevzu kendi evi önüne park etme hastalığı değil. Ben de mesela otomobil kullandığımda küçücük bir yere sığabilen motorun bazen öyle bir park edildiğini görüyorum ki uyuz oluyorum. Adam resmen bir arabalık yere ortalayarak park etmiş. Şimdi bu arkadaş dikine park etse oraya bir otomobil daha...
  18. tommygun

2016 Model CBR 500R Alinirmi ( 75.000 Km )

Muhtemelen.. Planlı eskitmeden bahsetti ama ben yağ eksiltme olayını hiç duymadım forumda ya da çevrede.
  19. tommygun

Buradan Tüm herkese Teşekkür Ederim

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
  20. tommygun

İlla ki bir işlevi vardı. Arazide çamuru engelleyebilir, rüzgara karşı aerodinami anlamında katkıları da olabilir ama ben hem genel anlamda adv tipi motorları çok yakışıklı bulmuyorum, hem de o adv tipi motorların önündeki gagayı çok çirkin buluyorum. Bu işler, benlik işler değil.

Yeni mesajlar