Arama sonuçlarınız

1. UmutK37

Başlangıç için GSX-R250 alınırmı

Gsx-r250 iyidir güzeldir kalitelidir sorunsuzdur son hız beklentisi olmayan biri için ideal başlangıç motorudur.
  2. UmutK37

Voge 125 R vs Raider TVS 125

Ehliyet zorunluluğu yoksa 125cc ye çok yüksek mebla verilmesi mantıklı gelmiyor 3 ay sonra cc yükseltmen isteyeceksin. Voge markasına gelince yedek parça deposu istanbul bağcılarda içeride konteynır dolusu parça var istanbuldaysan hiç bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama servisler tüm çinlilerde...
  3. UmutK37

pulsar rs200 rodaj bakimi fiyati hk.

forza 250 rodaj bakımı için 10 gün önce 1460 tl civarı bir ücret ödemiştim hesabını sen yap
  4. UmutK37

Motul 5100 ve motul 7100 yağ farkı

Castrol power1 scooter iyidir fazladan para vermeye gerek yok
  5. UmutK37

Hero Dash 125 Lastik Önerisi

Sc360 yaz ayları ve sıcak iklimde daha mantıklı, wintergrip aşırı yumuşak hamurlu ve kış şartlarına göre yol tutuşu çok güzel ama sizin senoryada lastikler kısa sürece çöp olur.
  6. UmutK37

250 bin lira bandında alınabilecek motosikletler

Ktm artık 398cc olarak üretiliyor bajaj ise eski 373cc blokla olarak üretiliyor ne kadar fark var ne kadar ortak parça var bilmiyorum ama titreşim yine aynıdır diye tahmin ediyorum
  7. UmutK37

TVS Jupiter 110 mu, SYM X-Pro mu Tercih Etmeliyim?

Xpro ile binlerce km yapmış kuryelerin yakıt değerleri bu civarda rodaj 40-50 bin km olmadığına göre fazla yakıyor
  8. UmutK37

Başlangıç Motoru Tercihi: Yeni Yamaha MT-07 Y-AMT mi, Honda NC750X DCT mi? (Tecrübelerim + Sorularım)

Nc750 hacmindeki en kısık güçlü ve en az devir çeviren motorlardan biri yani başlangıç için daha makul bir model. Kısık olmasının komik derecede düşük yakıt tüketimi ve sorunsuzluk gibi artıları var sizin isteklerinize tam olarak uyan model bu + olarak ön tarafta bagajının olması paha biçilemez...
  9. UmutK37

TVS Jupiter 110 mu, SYM X-Pro mu Tercih Etmeliyim?

Sym xpronun yakıtını görsen asla bu soruyu sormazdın 4 litre civarı yakıyor şehir içi şuan kullandığım 250cc motorun ortalaması 3.6-4 arası. Hemen hemen aynı paraya Jupiter125 bulabilirsin alternatif olarak hero dash110 da var.
  10. UmutK37

Fiyat-Performans Mont

Bütçen güzel bence yaz-kış tek mont kullanmak yerine kış için ayrı yaz için ayrı mont ve yağmurluk takımı alırsan bütçeni en iyi bu şekilde değerlendirirsin. Büyük ihtimalle alacağın montlarda sırt koruması ya olmayacak yada çok ucuz malzeme olacak bunu değiştirmeni tavsiye ederim. -Sırt...
  11. UmutK37

CF Moto Hakkında Düşünceleriniz neler?

2 yıl 10.000km 250clx kullandım -kalkışı gidişi torku tatmin edici -sıfır km alınmaz 2.elde para etmediği için çok uyguna ilanlar var (yamaha honda hariç hepsinde şuan bu durum var) -servisleri çok kötü ilk bakımdan sonra garantiyi bozdum -ilk motorunsa neyin ne olduğunu bilmeyip vida...
  12. UmutK37

Yağ Seçimi / Önerisi (700CL-X)

Clx 250 motoruma motul 5100 kullanıyordum bakımlarını hep kendim yaparım 1800-2000km civarında değiştiririm yağını şuan deneme amaçlı putoline sport 4r 10w40 koydum bariz derecede titreşimde azalma var tavsiye ederim bu modelden devam edeceğim fiyat olarak abartılı değil
  13. UmutK37

TVS Apache RTR200 Rodaj nasıl olmalı?

Ani gaz açma, artçılı kullanmamaya çalış, sabit vites sabit devirde uzun yol yapma, her viteste aşırıya kaçmayacak şekilde devir bandını gezdirerek kullan bu kadar aşırı titiz olunacak bir konu yok.
  14. UmutK37

250sr kaldırma sehpası

L şeklinde demir ucu olup maşadan kaldıran sehpa yerine paddock takozundan kaldırmalı olanlar daha güvenli özellikle tek başına sehpaya alacaksan ve bakım vs esnasında maşadan kaldırmada kayma ihtimali var. Senin motoruna m10 30mm civata uyuyor ister bunu direkt takıp elektrik bandı vs kullanıp...
  15. UmutK37

Yeni model NS200 UG Alınır mı

Scooter istersen dio parasına alabileceğin sym jetx 125 modeli var performansı 125liğe göre fena değil
  16. UmutK37

TVS Raider 125 Kampana fren sistemi

Aslında kafaya takacak bir durum yok kablo bağlantıları sağlam olsun yıkarken tayziği doğrudan tutmazsın bir sıkıntı olacağını sanmıyorum bunun dışında
  17. UmutK37

Far ve gösterge bağlantı kabloları gergin olabiliyor onları kasılmayacak aşınmayacak şekilde ayarlaman lazım ben açıkta gördüğüm bazı kabloları da bez bant ile izole etmeye çalışmıştım bunun haricinde elektronik olan başka bir sistem yok zaten motorda
  18. UmutK37

Yaş ve km problemi

Azalan verimler kanunu tam olarak burda devreye giriyor. 58hp nc750 ile 107hp vstrom 1050 fiyatları neredeyse aynı hatta suzukinin daha ucuz olduğu durumlar var.
  19. UmutK37

Motor kulağı kırılmasını hiç görmedim ama uma getiriyor sonuçta montaj ve işçilik hataları olabiliyor jupiter 125 almıştım 2-3 saat ekstra mesai yapmıştım motorun sıkıntılarını gidermek için. Benimde boyum 191-192 civarı bacak boyumda uzun kullanıma engel değildi ama rahat edememiştim ilk...
  20. UmutK37

Bayiden sıfır km çıkartıp 100km kadar kullanma imkanım oldu yakın arkadaşımın motoru olduğu için sürekli elimizin altındaydı. Daha önceden de 3500km kadar drift l kullanmıştım. +Motorun titreşimi az +Hızlanma ve son hız olarak tatmin edici +120 civarı son hız görüyor 90 95km hızlarla her yere...

Yeni mesajlar