250sr kaldırma sehpası

250sr kullanıcısıyım 1 haftadır… Kaldırma sehpasına ihtiyacım var ancak internette karışık bilgiler mevcut kimisi civatasıyla birlikte almam gerektiğini söylüyor kimisi direkt kaldırma sehpası alsam yeterli olacağını söylüyor trendyolda ACS adlı ürünü gördüm konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim…

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ikisi de olur ben servise götürünce civata takıp kaldırmışlardı ama acs de olur ama civatalısı daha güvenli

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
L şeklinde demir ucu olup maşadan kaldıran sehpa yerine paddock takozundan kaldırmalı olanlar daha güvenli özellikle tek başına sehpaya alacaksan ve bakım vs esnasında maşadan kaldırmada kayma ihtimali var.
Senin motoruna m10 30mm civata uyuyor ister bunu direkt takıp elektrik bandı vs kullanıp takoza benzet ister 250-300tl verip m10 paddock takozu al aynı işlevi görecek

L şeklinde demir ucu olup maşadan kaldıran sehpa yerine paddock takozundan kaldırmalı olanlar daha güvenli özellikle tek başına sehpaya alacaksan ve bakım vs esnasında maşadan kaldırmada kayma ihtimali var.
Kesinlikle katılıyorum. Hele bir de maşa eğimli ise çok sıkıntı yaşatır. Parmağımı koparıyordu refleks ile kaçırmasam. Masadaki cıvata deliğine uygun "sehpa kaldırma yüzüğü" ile V uçlu sehpa en güvenli yöntemdir. Acs stand da kalitelidir, yıllardır kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar