Arama sonuçlarınız

1. Romedon

UCUZ MOTOSİKLET TAKİP CİHAZI TRACKR

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de Motosiklet hırsızlığı sayısı %20 oranından fazla artmıştır. Neyse ki, teknolojik gelişmeler bize yardım ediyor ve hırsızlar için hayatı zorlaştırıyor. Bugün, kolayca kurulabilen ve çok etkili bir takip hizmeti sunan küçük bir cihaz hakkında size bilgi vereceğim. Ne...
  2. Romedon

Şeklini en çok beğendiğiniz kask?

Arkadaşlar merak ettim de en çok şeklini beğendiniz kask nedir? Benim en çok beğendiğim Caberg stunt oldu hafif uzun çene kısmı filan cidden çok hoşuma gitti.Sizinki nasıl?
  3. Romedon

Bajaj Pulsar 200 RS EGZOZ CIZIRTI

Gaza basınca böyle cızır cızır bi ses geliyor video çektim..Pazar servise gideceğim.Sebebi nedir? https://www.youtube.com/watch?v=pXBYffv2mQo
  4. Romedon

Yüksek cc Cruiser ile başlanır mı?

Soru bu arkadaşlar.Düşük cc de çok fazla chopper yok.Parası olan bir arkadaşım ilk motoru için ne önerirsniz.İron 883 yada vrod gibi şeyler sürülebilir mi?ek olarak 1000 cc bir motor almak zorundasın ya 1000 cc chopper alacaksın ya da racing.Hangisinin hata affete olayı yüksektir.
  5. Romedon

En uygun kask kamerası yeri?

Merhaba arkadaşlar Kodak pix pro 360 derece çeken kameram var açısı epey epey geniş.Nolan n64 kaskımı değiştirdim.Caberg stunt kask aldım.N64 kask da bu videodaki yere taktım. Sizce tepeyemi takmalıyım yeni kaskta da yoksa aynı yeremi takmalıyım tekrar?
  6. Romedon

Seleyi jel kaplatan var mı?

Arkadaşlar internette jel kaplayan kişilerin var olduğunu gördüm. Motosay diye bir yer yapıyormuş.Benim rs in selesi aşırı aşırı sert dün yaptığım 650 km yol da belim sırtım omuzlarım özellikle popom aşırı ağrıdı.Aşırı aşırı hemde hala ağrıyor.Böyle jel kaplama yapan memnun kalan var mı?Jel bir...
  7. Romedon

200 ccden 250cc yemi geçmeliyim yoksa daha yüksek mi?

Merhaba arkadaşlar yeni 200 cc pulsar 200 rs aldım. 2 hafta gibi bi sürece 2500 kmden fazla yaptım.Dün 650 km tek günde yaptım.Aklımda 2. motor var.Tabi bunla daha tecrübe yaptıktan sonra. R25 var aklımda sizce 200 cc den 250 cc e mi geçmeliiyim yoksa rc 390 cbr 500 gibi motorlara mı? 600 cc...
  8. Romedon

Geçici ehliyetimde yazan A Harfi.

Ehliyete 2015 sonunda yazıldım ve yeni yasa gelmemişti.2016 da sınav oldum.A2 olacak diye biliyordum.Çünkü bana kursta yeni sisteme göre alacaksınız dendi.Yani a süremeyeceğim. Şimdi ise bana verilen geçici ehliyet kağıdında yani ek 50 belgesinde Sürücü belgeai sınıfı: A A1 A2 B1 M yazıyor. Bu...
  9. Romedon

Bursa bajaj yetkili servis rezaleti.

Bilen bilir 1-2 hafta önce bajaj rs 200 aldım ilkbakımı 500-750 arasındaydı.Uzun yolaçıkacağım için bakımları tam zincir yağlı olsun, düzgün yola çıkayım istedim. Evinden yaklaşık 20 km olan bajaj bayiine gittim." Bu arada kısa bir şey gireceğim araya.Motosiklet almak için ilk oraya gittim...
  10. Romedon

Motoru devirdim benzin akıttı

Merrhaba arjadaşlar bugün durduktan sonra ayağım çukura girdi dengeyi sağlayamadım ve sağ tarafı bayıraşşağı gelecek şekilde devirdim ardıktan depo kapağı kapalı olmasına rapmen benzin sızdı kapaktan.Normal midir?
  11. Romedon

Saat sürekli sıfırlanıyor?

Ben ayarlıyoeum motoru kapatıp açınca twk seferde olmasada durunca sıfırlanıyor.Biri beyinden elektrik kesildiği için akü ile alakalı olabilir dedi doğrumu bilmiyorum.Sizce nedendir?
  12. Romedon

Bajaj Pulsar 200 rs i Kawasaki ninja H2R ye benzetme

merhaba arkadaşlar bi kaç çalışma yaptım sizce nasıl olur yeşil ve parlak gümüş kısımları plastidiple boyayacağım siyah kısımları ise aliexpresten 30*63 cm i 5 dolar olan karbonfiber kaplamalarla kaplayacağım. Şöyle bi kaç basit çalışma yaptım fikrinizi alayım dedim ---------- Mesajlar...
  13. Romedon

Motosiklet sürücüsüne sorulan garip sorular

Kaç basıyor bu? +Kaç para bu alet -10 bin lira +oha o paraya araba alınır +sesi nasıl bunun? +Lpg takılıyor mu buna? Başka neler var :D
  14. Romedon

Sticker lekesi nasıl çıkar?

Merhaba motorumun stickerların sökyüm fakat yapışkan izi kaldı nasıl çıkar?
  15. Romedon

Rodajdayken 80-90 yaaptım sıkıntı olur mu?

Merhaba arkadaşlar motosiklet rodajda kitapçıkta 50 yi geçmeyin diyor.genel olarak 50 ile gidiyorum fakat dün anayola çıkmam gerekti ve mecburen hızlanmak zorunda kaldım 4 5 km 80 le gitmişimdir 70 le gitmişimdir bazen 6000 devire çıktı.Sıkıntı olur mu?
  16. Romedon

0 motosiklet plaka ruhsat nasıl yapılır Masrafları nelerdir?

Arkadaşlar belki 50 kere açıldı bu konu fakat bi kaç gözlemimde eski senelere ait olduğunu gördğm.Hala öylemi yoksa birşeyler değiştimi bilmiyorum.Şimdiden ksuura bakmayın. Bu işlemleri ayrıntılı olarak söyleyebilecek biri varsa yazabilir mi?Nereye gitmem gerek vs.Birde sigortayıda ruhsatla...
  17. Romedon

Siyah siperlik camı nasıl yapılır?

Merhaba arkadaşlar siyah pulsar 200 rs aldım stickerları sökeceğim zaten çok kötü.Siperlik camı da siyah olsun istiyorum orjinalinde siyah siperlik yok nasl siyah yaparım neyle kaparım?
  18. Romedon

Rodaj Konusu hakkında yardım.

Merhaba arkadaşlar. Dün pulsar 200 Rs aldım çarşamba günü teslim alacağım. diyor ve Kullanım klavuzunda rodaj olarak sınırlar çok düşük .6. viteste 48 diyor sizcede çok yavaş değil mi ?Ve 1000 km.Doğru rodaj nasl yaparım. Yardımcı olursanaız sevinirim.
  19. Romedon

Rodaj Konusu hakkında yardım.

Merhaba arkadaşlar. Dün pulsar 200 Rs aldım çarşamba günü teslim alacağım. diyor ve Kullanım klavuzunda rodaj olarak sınırlar çok düşük .6. viteste 48 diyor sizcede çok yavaş değil mi ?Doğru rodaj nasl yaparım. Yardımcı olursanaız sevinirim.
  20. Romedon

Bu kanalın ismini bilen varmı?

https://www.facebook.com/enacayipadam/videos/832304636913958/?pnref=story arkadaşlar şu videodaki kanalı bilen varmı?

Yeni mesajlar