En uygun kask kamerası yeri?

Merhaba arkadaşlar Kodak pix pro 360 derece çeken kameram var açısı epey epey geniş.Nolan n64 kaskımı değiştirdim.Caberg stunt kask aldım.N64 kask da bu videodaki yere taktım. Sizce tepeyemi takmalıyım yeni kaskta da yoksa aynı yeremi takmalıyım tekrar?

Kameranın kaskın tepesine takmak biraz tehlikeli. Mazaallah bir kaza anında direk içeri girip çok ciddi zararlar verebilir. Rahmi Barutçu da Mıcheal Schumacher'in kayak yaparken taktığı kaskta kameranın tepede olmasında dolayı komada olduğunu söylemişti. O yüzden tepe ve çene güvenlik açısından sıkıntılı yerler.

Naked motorlarda çok rüzgar yersin tepe ve yanlardaki kamera kaskı çeker,
Rüzgarlığın varsa tependen aşırabiliyorsa rüzgarı, sıkıntı olmaz,
SS tarzında istediğin yere tak, neticede yatmak zorundasın ve rüzgar görmez seni,

Kısaca kameranın yeri kullandığın tarza göre değişir.

Bende MT7 var ne yanda, nede tepede olmuyor. Çenede pabuç var aparatla aşağı sarkıyor biraz kamera kaskım rahat.

Normal kameralar için sol yanı tavsiye ederim. Hem göstergeler, hem yol, hem de baktığınız yerleri rahat alabilirsiniz. 360 derece çeken bir kameradan tam verim için tek yer tepedir malum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Naked motorlarda çok rüzgar yersin tepe ve yanlardaki kamera kaskı çeker,
Rüzgarlığın varsa tependen aşırabiliyorsa rüzgarı, sıkıntı olmaz,
SS tarzında istediğin yere tak, neticede yatmak zorundasın ve rüzgar görmez seni,

Kısaca kameranın yeri kullandığın tarza göre değişir.

Bende MT7 var ne yanda, nede tepede olmuyor. Çenede pabuç var aparatla aşağı sarkıyor biraz kamera kaskım rahat.

Hocam sana zahmet olacak ama rica etsem resim olarak paylaşırmısın.
Teşekkür ederim.

Tepeye takınca sağ sol açıyı tam olarak alıyor ama rüzgar yediğin zaman kafa geriye doğru gidiyor. Ayrıca topcase kullanıyorsan kask üzerinde ki aparatlardan dolayı sığmadığı durumlar oluyor.

Sol yana taktığımız zaman sağ taraf hizasını kamera almıyor. Biraz ilerisini ise alıyor.

Çeneye monte edenler var, bi garip oluyor ama az rüzgar aldığını söyleyenler var.

Bana sorarsan ben sol tarafa monte ettim. Çene ve kafa bana göre değil.

Gidonu da deneyeceğim. :)

screenshot_1.png

Kamera takılıyken kaskı düz bir zemine koyamıyorsun tek sıkıntı bu..

DKN

kaskın üstünde olduğunda yukarıdan çektiği için izlemesi eğlenceli oluyoruu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zümer zahmet oldu teşekkürler ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar