Arama sonuçlarınız

1. istanbu_gezg

Hep motor çok hızlı.... Bütün kazalarda biz hızlıyız olan bize oluyor BOlu ve kaza...

http://www.hurriyet.com.tr/yerel-haberler/bolu-haberleri/motosiklet-surucusu-carptigi-aracin-kirilan-cam_307505/ Mutlu YUCA/BOLU, (DHA)- BOLU'da, 20 yaşındaki Levent Tabak, motosikletiyle çarptığı hafif ticari aracın kırılan camından içeriye girerek ağır yaralandı. Kaza, saat 17.45 sıralarında...
  2. istanbu_gezg

06.07.2016 Çanakkale Gezisi FOtograf&video

Osmangazi köprüsü geçtiğimiz video ekledim , İyi seyiler
  3. istanbu_gezg

Bayram 2.3. günü İstanbul-Çanakkale ... Gezi

Yapmayı düşünen varmı gts evo ile eşlik etmek isterim 2. gün gidiş gezi 3. gün dönüş şeklinde düşünüyorum Truva assos vs olabilir
  4. istanbu_gezg

Doktor Pulley Kullanan var mı

ben Önümüzdeki ay taktıracağım
  5. istanbu_gezg

Sigorta poliçesini nasıl iptal ettireceğim ?(Motor satış yapıldı)

Merhaba arkadaşlar önceki scooterimi sattım satış belgesi bende lakin demir sigortadan yaptırmıştım , şu an sanırım demir sigorta kapandı, motoru 4 ay sigorta yaptırıp sonra sattım ancak ücretlerin tamamını ödedim .(kredi kartından) bu ödemeleri nasıl geri alacağım acente kapalı firma...
  6. istanbu_gezg

gts evo aldım egzos takmak? tiger ?

mooruma tiger marka egzos takmak istiyorum bir zararı olurmu? sıfır alıcam https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-tiger-eksoz-egzos-sym-gts-250-tri-780-karbon-kapak-2013-248654914/detay böyle birşey alsam zararı olurmu ? Çıktığı yerden...
  7. istanbu_gezg

az önce şahit olduğum kaza... (yaralanmasız ihmalkarlık)

kask yok hiçbir ekipman yok ufka büfenin servislerini atıyor mazgal biraz çökmüş vurunca motor zıplıyor yatıyor ben birine çarptım diyor baktım darbe gördüğü vs bişi yok biraz dinlen sürme tekrar dedim 1 saniyede oldu kafasını bir yere vursaydı düşünemiyorum... lütfen kask takalım mesafe...
  8. istanbu_gezg

GTS EVOi fren hidrolik kablosu lazım

merhaba arkadaşlar gts evo motorumun fren hidrolik hortumu damlatıyor çıkma olarak gerekiyor elinde olan lütfen öze mesaj atsın çok acil gerekiyor saygılarımla
  9. istanbu_gezg

Fazer 150 Türkiyeye gelmedi

bu alet türkiyeye gelse genede eminim cbf daha sağlamdır bomb has planted go go go
  10. istanbu_gezg

GGTS EVO 250 Alıyorum

motor arayışı içindeyim arkadaımın scooteri alıcam galiba şöyle bindim benim olduğunu düşündüm çok güzel birşey hem güçlü hem yumuşak selesi var bunla gezilir bile heryer Arkadaşım :D Aksilik olmazsa 5-10 gün sonra bende :D fotoları paylaşırım
  11. istanbu_gezg

İki motor arasında kaldım YBR mi CBF mi Pulsar 200 ns mi

Başlık yeterince ilgi çekicidir sanırım biraz da yakınmalarımı anlatayım arkadaşlar 2000-3000 tl param var veya garanti kredi kartı olabilir mondial baktım ama karar veremedm. ikinci el derseniz zaten efsane paramparça motorlar 2000 tl yazmışlar ufak tefek motor bu kazaları görmezden geleyim...
  12. istanbu_gezg

araç kazaları

arkadaşlar araçlardada kazada neler oluyor görelim kimsenin başına gelmemesi dileği ile
  13. istanbu_gezg

motor sürmeye yeni başlayacağım RESİMLİ

daha önce konusu açıldımı bilmiyorum 16 yaşım babam karne hediyesi motor alıcam dedi cbr 125 alabilirmiyim ? daha önce konusu açıldımı bilmiyorum bilmiyorum... motor alıcam cbr 125 cbr cbr honda honda boyum 1.65 konusunu görünce yapmak istediğm
  14. istanbu_gezg

Bulut teknolojisi Anlamayan varsa buyrun Video açıklamalı

bulut teknolojisi hakkıında çeşitli makaleler okudum anlamadım şimdi anladım
  15. istanbu_gezg

FSM geçerken Topcase Açıldı honda sürücüsü aramızdamı (kaza değil)

HD seçeneği mevcut topcase açılmış nasıl olduğunu anlamadım yanımdan gecen honda sürücsüü sağolsun beni anladığımı söyleyene kadar uyardı geçen sene ekim gibi oldu diye hatırlıyorum Herkese kazasız sürüşler,
  16. istanbu_gezg

geçen sene yolda bulduğum demir yoruma açık

https://www.facebook.com/salihaudi/videos/vb.100001446831512/967272799997605/?type=2&theater bu demir bir scooteri çok rahat yoldan çıkarabilir bu nedir arkadaşlar yol kenarındaki taşlardan ne zarar gördük bu nasıl bir demir kaynak vursanız tutar Olay 0:35 den sonra başlıyor
  17. istanbu_gezg

Belden bağlamalı Ceket - Pantolon Tavsiyesi

f1 pistinde yarışacak kişilere belden bağlanabilen moto pantolonu ve ceket tavsiye ettiler? hangi markalarda bu özellik var ? kullanan kişiler ve yorumlarını bekliyorum,
  18. istanbu_gezg

ENgelli motorcu arkadaşımız AHsen TV içerir

https://www.facebook.com/motosikletlikuryeler/videos/vb.457157120649/10156927089940650/?type=2&theater izleyebilecekseniz buyrun
  19. istanbu_gezg

Yarım Kask takanlar ÇENESİ yarılan motorcu görmedne karar vermeyin

Aman dikkat aman dikkat diyorum dostlar
  20. istanbu_gezg

bu eldivenleri nereden alabilirim ?

https://www.facebook.com/MotosikletTelevizyonu/videos/vb.324456531402/10153372471306403/?type=2&theater&notif_t=video_reply&notif_id=1461838295841566 markasını modelini söyleyin forumda yeni akım başlatıcam artık abs ve eğitim klişerindne bunaldık tabi ybr yi unutmuyorum :D

Yeni mesajlar