GGTS EVO 250 Alıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor arayışı içindeyim arkadaımın scooteri alıcam galiba şöyle bindim benim olduğunu düşündüm çok güzel birşey hem güçlü hem yumuşak selesi var bunla gezilir bile heryer

2ZjpaO.jpg

Arkadaşım :D

giphy.gif

Aksilik olmazsa 5-10 gün sonra bende :D fotoları paylaşırım

xmax a fahiş fiyatlar vermektense mantıklı motor. daha rahat , daha az yakıp daha çok kaçan, görünürlüğü daha yüksek bir motor.

Çok keyifli makinadır, bağımlılık yaratır, sonra da abisi maxsym 400 aldırır :D

Bunların matları çok hoş. Fuarda incelemiştim tüm maxileri. Favorilerimdendir sym modelleri.
Gerçi bana hepsi güzel geliyor. :D

GTS güzel motordur uzun yolda falanda uzmez aynaları falan kullanıslı bence alınabılır bı motor fazlada yakmıyor

Bizde joymaxla evo arasında kaldık.Benim gözlendiğm evonun avantajı koltuğu daha yumuşak ve bir aynasının joymax gibi 400 tl olması idi.Sizin bildiğiniz başka fark var mıdır?Bu ikilide

Forumdan Uzaklaştırıldı
joymax varken bence alınmaz.fiyat olarakta aynı sanırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bizde joymaxla evo arasında kaldık.Benim gözlendiğm evonun avantajı koltuğu daha yumuşak ve bir aynasının joymax gibi 400 tl olması idi.Sizin bildiğiniz başka fark var mıdır?Bu ikilide

joymax ilk önceliği radyator hava çıkışı bacaklarınızın arasında tucano urbano diz örtüsü alırsanız bacaklarınız sıcak kalır
selesi daha yumuşak göstergeleri daah güzel

bunun dışında radikal farklar yok 3 aşağı 5 yukarı aynı motor

bunu alacağıma x-city alırdım

x-city de bagaj yok, bagaj yoksa scooter kullanmak pek mantıklı gelmiyor bana. Kişisel fikrim.

Joymax gts evo'nun biraz daha makyajlanmış hali ancak gts evo bağımlıları olduğu için üretmeye devam ediyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar