Arama sonuçlarınız

1. Ö

Hayatını Kaybettiği Kazayı Kaydetti

Merhabalar, Konu daha önceden açıldı mı bilmiyorum. Yalova'nın Çiftlikköy ilçesindeki kazada yaşamını yitiren motosiklet sürücüsü kaza anını kask kamerasıyla kaydetmiş. https://www.ntv.com.tr/video/turkiye/oldugu-kazayi-kaydetti,LmU8d2skakmCh4BwahcFuQ
  2. Ö

Yol Verme Kavgası

Habere göre otomobil ve motosiklet sürücüsü kavga ediyor, motosikletli kaskını arabanın camına vuruyor, çıkan kavgada motosikletli yaralanıyor. Yer Beylikdüzü Saadetdere metrobüs durağı civarı. https://www.ntv.com.tr/turkiye/e-5te-yol-verme-kavgasi-1-yarali,jpVCG1k_PECI5u1cbMxPJw
  3. Ö

Kask + Mont

Kask Nolan N86 XL beden beyaz. Olmazsa olmaz güvenlik ekipmanları olan güneş vizörlü ve buğu yapman pinlocklu. 350 TL Buradan ulaşana 250 ye veririm. L beden başka kask aldım o sebepten satıyorum. Balaklavasız kullanmadım...
  4. Ö

Motosikletlilere Sinir Oluyorum

Tamam hemen kızmayın. Bir dinleyin siz de hak vereceksiniz. 2015 Şubat ayında kendi motorumu aldım. 2016 Kasım ayından itibaren sezon kavramını kafamdan silip yaz-kış motora binmeye başladım. Mevsimsel korumalar ve kış lastiği kullanımıyla çok da zor birşey değil. Hatta ilginç bir şekilde en...
  5. Ö

MT-25 Detaylı Teknik İnceleme

Selam dostlar. Bir inceleme videosu da benden olsun. Arkadaşlar kanalıma hoş geldiniz :queen: https://www.youtube.com/watch?v=jyg56GXAl10 Videoları beğenip yorum yapıp kanalıma abone olduğunuz için teşekkür ederim . :wiinkk:
  6. Ö

Nolan N86 - AGV K5 Geçişi

Herkese merhaba, 2015 de aldığım N86 3,5 yıl ve 30 bin km ardından yavaş yavaş eskimeye başladı. Hazır AGV lerde kampanya varken gidip alayım dedim. Aslında Mart-Nisan gibi değişim düşünüyordum. Bu fiyatlara bir daha kask bulamayacağımı düşündüğümden kaskı şimdi aldım ama Nolan'ı kışın...
  7. Ö

Bandırma-Edremit Güzergah Bilgisi

Merhabalar, Bandırma'dan Edremit-Güre'ye gideceğim. Biraz da gezerek gitmek istiyorum. Bandırma-Susurluk-Balıkesir-Edremit güzergahını istemiyorum. Kendime şöyle bir rota çizdim; Bandırma-Gönen-Güzeloba-Hamdibey-Karaaydın-Talimalanı Mesire Yeri-Edremit-Güre Güzergah nasıl, yol hakkında bilgisi...
  8. Ö

Ünlü Aktör George Clooney Kaza Yapmış

57 yaşındaki ünlü aktör George Clooney İtalya' nın Sardunya adasında scooter ile ilerlerken bir kaza geçirmiş. Durumunun iyi olduğu söyleniyor. https://www.haberler.com/george-clooney-trafik-kazasi-gecirdi-11034062-haberi/
  9. Ö

Trajikomik HGS Sorunu

Merhabalar. Geçen hafta yeni aldığım motorumla Tem yolundan kaçak geçiş yaparak iş yerime vardım. Sonra postaneye gidip 6. sınıf hgs başvurusunda bulundum. Görevli kadın plakanızda 1. sınıf hgs görünüyor. Hgs de bankadan alındığı için biz iptal edemiyoruz dedi. Ya kardeşim hgs nin baş...
  10. Ö

Satılık 80/100-18 ve 100/90-18 Lastik

Hero Hunk motosikletimde kullandığım 80/100-18 ve 100/90-18 ebatlarında orjinal lastiklerim takım halinde satılıktır. Hero Hunk'ın yanısıra CBF 150 ile de tam uyumludur. Milimetrik ölçüde cbf 150 için daha geniştir ancak bu da yol tutuşa ilave katkı sağlayacaktır. Yaklaşık 2.500 km yol...
  11. Ö

Motosiklet Aldım Plaka Çıkaramıyorum Yardım Lütfen

Merhabalar. Eşimin kardeşine fuardan Hero Hunk aldık. Ufak tefek gecikmelerle motosikleti teslim aldık. Ödemeyi yaptık faturamız çıktı, fatura ile trafik sigortası yaptırdık. Bayi plaka ve ruhsat işlemleri için 600 lira istiyor. Dışarıda en ucuz muameleci (Trafik Müşaviri) 500tl fiyat veriyor...
  12. Ö

27 Eylül 2016 Zincirlikuyu R25 Kazası

Dün Zincirlikuyu'daki iş yerimden çıktım, servise bincekken ortalığın biraz karıştığını gördüm. Yeterli park alanı olmadığı için, yol kenarında duran servislerden sebep 2. sıra yapan taksi müşterisi inmek için kapıyı açmış. R25 kullanan arkadaş önce taksi kapısına sonra servis minibüsüne çarpıp...
  13. Ö

Yeni katıldım ama uzun yıllardır takipçinizim.

Herkese merhaba. Yaklaşık 3 senedir takip ettiğim foruma sonunda üye oldum. Suzuki İnazuma kullanıcısıyım.

Yeni mesajlar