Arama sonuçlarınız

1. erensel

Düzgün bir servis ve usta bilgisi olan var mı?

Merhabalar, kullandığım scooterin direksiyonunda sertlik ve sürerken yalpalama gibi sorunlar var. Bunun yanı sıra motorun zaten çok iyi olmayan çekişi her gün daha da düşmeye başladı. RKS'nin yetkili servisleri ne yazık ki soruna çare olamadılar her seferinde direksiyon rulmanı kontrol edilip...
  2. erensel

Motorun Sekiz Çizmesi

Merhabalar, Motorum 2019 Model RKS Cityblade şuan 870 KM'de. Rodaj yağı değişimini 600 KM'de yaptım. Son üç güne kadar çok göze batan bir şikayetim yoktu hatta rodaj sonrası fabrikasyon yağ değişince motorun performansı da fena değildi. Ancak son üç gündür ön teker sekiz çizerek yalpalıyor ve...
  3. erensel

Motor Fazla Isınıyor

Merhabalar, Danışmak istediğim bir konu var. Kullandığım motor RKS Cityblade şuan 360 KM'de. Rodaj yağına uygun olarak kullanıyorum ancak motor çok ısınıyor. Öyle ki bu ısı sürüşte koltuğa kadar yansıyor ve çok rahatsız ediyor. Servise danıştım ama adamlar başından savar gibi bişey olmaz...
  4. erensel

Motosiklet Yol Yardım Hizmetleri

Merhaba, Motosiklet kullanıcıları için arıza,kaza,yakıt bitmesi,lastik patlaması gibi durumlarda çekici/kurtarıcı hizmetleri veren firmalar yada üyelik yolu ile asistans hizmetleri veren kurum (Sigorta Firmaları Hariç) bilgisine sahip arkadaşların bilgilendirme yapmasını rica ederim

Yeni mesajlar