Arama sonuçlarınız

1. erensel

Honda cb 125 f sele alçatma

Eski çalıştığım şirkette bir kadın yöneticimiz yüksek taban ayakkabı ile kullanırdı motosikleti. Motoru park edince topcaseden normal ayakkabısını alır yüksek taban ayakkabıyı topcaseye koyardı.
  2. erensel

Trafik Kazası Sonrası Yapmam Gerekenler

Çok geçmiş olsun Karşı taraf kusurlu ise servis karşı aracın trafik sigortası üzerinden hasar ihbarı yapacak ve dosya açılacak. Atanan sigorta eksperi aracı ve evrakları kontrol edecek. Değişecek parça ve yapılacak işçiliklere onay verdikten sonra parça tedariği ile onarım başlayacak.
  3. erensel

İstanbuldan Eskişehire nasıl motor getirebilirim?

Bir kaç yöntem belirtmek isterim; Mototransfer firmaları ile yaptırabilirseniz. (Bir ara armut uygulamasından fiyat teklifi alınabiliyordu) Facebook'ta boş dönen nakliyeciler/çekiciler grupları var. İstanbul'dan Eskişehir'e dönüş güzergahında olan bir araç olursa daha uygun fiyata taşırlar...
  4. erensel

serviste yapılan işlem sonuç vermedi param boşa mı gidecek?

Bir video ile sesi paylaşabilirseniz teknik bilgisi olan forumdaşlarımız daha çok yardımcı olabilirler. Mevcut CB125F kullanıcıları da ileride olabilecek bu tür sıkıntılar için bilgi sahibi olmuş olur. Daha önce Hero Hunk motorumda benzer bir sorun olmuştu. Eksantirik zincir ve yağ pompası...
  5. erensel

125 CC ucuz bir motor tavsiyesi

Japon olarak Honda CB125E yada CB125 ACE bakabilirsiniz Hint grubunda Bajaj Discover 125 araştırabilirsiniz.
  6. erensel

Minimum 250Cc motosiklet önerisi

1.92 boy ve taksit tercih sebebi ise SYM NHT 200 düşünebilirsiniz.
  7. erensel

250cc maxi scooter önerisi

Balığa gittiğiniz ve kamp planlarınız olduğu için SYM Joyride daha kullanışlı olabilir. Çoğu maxiscooterde ön ayaklık kısımları dolu iken Joyride ayaklık kısımları boş olduğu için ekstra çanta yada eşya koyabilirsiniz.
  8. erensel

A101 Apec ps5 125 cc motosiklet alınır mı?

Ne yalan söyleyim hiç güven vermedi. Zaten stoklar tükenmiş. Bizim ülkemizde oluyor mu bilmiyorum ama (Bazı Avrupa ülkelerinde yapılıyor) şu elektrikli bisiklet ve sırt çantası ile kuryelik daha makul gibi geliyor...
  9. erensel

Köfteci koordinatları

Konu tekrar canlanmışken Ordu'dan üç mekan tavsiyesinde bulanabilirim. Meşhur Pide - Ordu/Merkez Ordu pidesi(Yağlaması) gayet başarılı pideleri var Antep Restoran - Ordu/Merkez Tüm pide, kebap, köfte, ev yemekleri gayet güzel ve uygun fiyatlı Kahraman Tost - Ordu/Merkez Devasa boyutlarda tost...
  10. erensel

150 bin civarı alınacak motor

2. El kaygınız olduğu için PCX daha iyi bir tercih olacaktır. Ama uzun yıllar satmam sürerim diyorsanız bütçenize de uygun olan Symphony ST200 modelini ben şahsen çok beğeniyorum.
  11. erensel

2015 Model Suzuki Address 110 alınır mı?

Daha önce fikrimi belirtmiştim ama biraz daha detaylandırayım. 2019 yılında işe gidip gelmek amaçlı bir scooter almaya karar verdim. 0 KM olması ve fiyatının da uygun olması sebebi ile o dönem 9.000 TL'ye RKS scooter aldım. 4 ay 1200 KM kullanabildim. Bu 4 aylık sürede motor 6 kere servise...
  12. erensel

2015 Model Suzuki Address 110 alınır mı?

Bu modeli geçmişte bir yıl kullandım ve en ufak bir sorun dahi yaşamadım. İstanbul içi ulaşımımda benim çok işime yaradı. İyi bir ustaya gösterin herhangi bir sorunu yoksa birçok yeni model çinli scooterden daha mutlu eder.
  13. erensel

Küçük devlerden hangisi?

Bütçe yeterli ise Symphony
  14. erensel

İlk Motor Olarak 2.El NMAX 155 Alınır Mı?

Abi çarşı içinde kullanmak için alacaksan ayak koyma kısımları boş olan bir scooter al bence. Torbalar için arka çanta ve koltuk altı yetmeyince kalan torbaları oraya koyabiliyorsun. Bende Addres 110 varken market işlerinde çok işime yarardı.
  15. erensel

İlk Motor Olarak 2.El NMAX 155 Alınır Mı?

Güzel motordur Nmax tabi ki alınır. Scooterlarda kavrama, kayış ve bagaların durumları önemlidir. İyi bir ustaya gösterip sorunsuz ise keyifle sürersiniz. Bütçeniz 120 bin civarı ise SYM, Suzuki, Aprilla ve Kymco markalarının 0 KM modellerine de bir bakın isterseniz.
  16. erensel

Honda NX 200

X-Pulse 200 ve NHT 200 için alternatif olabilir. Fiyatı elbette onlardan yüksek olacaktır.
  17. erensel

Scooter mı MotoSiklet mi ?

Amaç sadece İstanbul trafiğinde işe gidip gelmek ise scooter candır, büyük kolaylıktır.
  18. erensel

80.000 TL Civarı 2. El vitesli 125 cc Tavsiyesi

Kaç binden ziyade motor durumunun ne olduğu önemli. 40 bin KM'de CB 125 Ace aldım hiç bir sorunu yoktu.
  19. erensel

80.000 TL Civarı 2. El vitesli 125 cc Tavsiyesi

Bütçe max 80 ise TVS Raider yada eski kasa 2018 - 2020 model CB125F bakabilirsiniz. Biraz daha üstünü zorlayacaksınız Nikkfurie abimizin dediği gibi SYM NHT modellerine bakabilirsiniz...
  20. erensel

Motosikleti bırakmak kararı

Yaşadığım bir kaza tehlikesi sonrası bende bırakmayı düşünmüştüm. X-City 250 vardı o ara bende. Ani bir kararla sattım motoru. Sonra Gelibolu'daki yarı yazlık yarı köy evi olan yerimiz için bir CB125 Ace motor aldım. Hem köy içinde sürerim hem de arada çarşıya giderim diye. Ama bir baktım ki...

Yeni mesajlar