2015 Model Suzuki Address 110 alınır mı?

Bir de rks sniper pro var. Ruhsatta 50cc ama 135cc kitle geliyor. 120-130 yapıyor diyorlar ama ne kadar uzun ömürlü olur bilmem.
Bir zamanlar 135 lik modeli çıkmadan önce bir arkadaşım almıştı 10.000 kilometreye gelmeden krank gitti, sıfırdan motor yaptırdı belli bir zaman sonra üst kapak contasını ve subapları yakmıştı, cüzi bir fiyata üst kapak contasını değiştirdim ve üst kapağında subaplarını kapakçıda alıştırıp toplattırıp takmıştım. Bence bulaşılmaz. :)

Motosikleti
Hero Dash125
Hero websitesinde Dash 110 75.000 TL civarı Dash 125 ise 88.000 TL. Spontini'de 75.000 TL civarı, aradaki 50.000 fark nereye vereceksiniz ki?
Hero demeyin bana abi. Şöyle sağlam motor, böyle kaliteli motor diye her yere yazmışlar. Yeniyim ve hevesliyim. Fiyat performans diye lanse ediliyor ama gittim baktım bu sadece ucuz motor. Ne kadar ucuz, o da ayrı ama işte ucuz motor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ya 0 kmsi 70bin tl olan spontini jupiter varken 10 yıllık scooterı bal olsa almam yani scooter bunlar sonuçta hocam ya

Hero demeyin bana abi. Şöyle sağlam motor, böyle kaliteli motor diye her yere yazmışlar. Yeniyim ve hevesliyim. Fiyat performans diye lanse ediliyor ama gittim baktım bu sadece ucuz motor. Ne kadar ucuz, o da ayrı ama işte ucuz motor.
Bahsettiğimiz fiyatlar bir skuter için artık ucuz fiyatlar, bu paralara eli ayağı düzgün e-skuter alınabiliyor artık. Yani bu paralara Piaggio kalitesi ve İtaljet güzelliği beklemek çok absürt olur.

Motosikleti
Hero Dash125
Bahsettiğimiz fiyatlar bir skuter için artık ucuz fiyatlar, bu paralara eli ayağı düzgün e-skuter alınabiliyor artık. Yani bu paralara Piaggio kalitesi ve İtaljet güzelliği beklemek çok absürt olur.
Piaggioyu piaggio yapan ötmemesiyse o da kalsın. Motoru çalıştırmadan gidonu çevrince cızırdıyor, cıvırdıyor, gıcırdıyor, iiiyyyuuuu falan yapıyor. sfc mni sesini çalışmadan veriyor cisim ya!

Benim adıma kalite beklentisi tayin edip üstüne eleştirmişsiniz. Takip etmeden yorum yapınca şık durmuyor.

Son düzenleme:
Piaggioyu piaggio yapan ötmemesiyse o da kalsın. Motoru çalıştırmadan gidonu çevrince cızırdıyor, cıvırdıyor, gıcırdıyor, iiiyyyuuuu falan yapıyor. sfc mni sesini çalışmadan veriyor cisim ya!
Belli şeyleri göz ardı etmeniz lazım, zaten kuryelik falan yapacaksanız ve bu tarz şeyleri takmamanız lazım çünkü kurye motosikleti = eşek.

Motosikleti
Hero Dash125
Belli şeyleri göz ardı etmeniz lazım, zaten kuryelik falan yapacaksanız ve bu tarz şeyleri takmamanız lazım çünkü kurye motosikleti = eşek.
Şu yorumunuzla profesyonel manada haklısınız ancak ilk motorum olacağı için amatör ruhumla bir gıcırdamama beklentim de çok uçuk olmasa gerek.

Şu yorumunuzla profesyonel manada haklısınız ancak ilk motorum olacağı için amatör ruhumla bir gıcırdamama beklentim de çok uçuk olmasa gerek.
Elbette ilk için beklentiniz yüksek hatta hevesinizde çok güzel ama çok absürt arızalar gördüğüm için artık bu tarz olaylara “olur öyle” diyip geçiyorum. :)

Biraz mekanik bakarsak olaya gıcırdayan kısımda far kasası var, gösterge var, fren tertibatına ek olarak cbs tertibatıda var tesisat falan derken bir sürü kablo birikintisi mevcut durum böyle olunca azalan alan ve artan kablo sayısı buna sebep veriyor olma ihtimali yüksek.

Motosikleti
Hero Dash125
Elbette ilk için beklentiniz yüksek hatta hevesinizde çok güzel ama çok absürt arızalar gördüğüm için artık bu tarz olaylara “olur öyle” diyip geçiyorum. :)

Biraz mekanik bakarsak olaya gıcırdayan kısımda far kasası var, gösterge var, fren tertibatına ek olarak cbs tertibatıda var tesisat falan derken bir sürü kablo birikintisi mevcut durum böyle olunca azalan alan ve artan kablo sayısı buna sebep veriyor olma ihtimali yüksek.
Teneke sesi gibi bir ses. Hani kablo sürtünmesi gibi değil.

Motosikleti
Hero Dash125
Hintliler kimi zaman motosikletleri ayakları ile topladıkları için ufak tefek problemler olabiliyor. Mazur görün :)
Çok da seçici biri değilimdir he... Zaten çok belli ettiğim üzere hayli başındayım olayın. Mondial wing 50 ye bindim mesela, çok hoşuma gitmişti. Yani onun da beğeneni kadar beğenmeyeni var ama bu motor, Neredeyse baktığım yorumların ℅80i çok aşırı olumlu. Pcx ile yarıştıran bir hanım vardı, ben büyülendim yani... Gidip görünce, böyle de olunca... 😊

2 senedir 2015 adress kullanıyorum, daha önce 0 mondial aldım 2 ay sonra sattım japon ömürlüktür kalitedir.

Motosikleti
Honda CB125F
Daha önce fikrimi belirtmiştim ama biraz daha detaylandırayım. 2019 yılında işe gidip gelmek amaçlı bir scooter almaya karar verdim.
0 KM olması ve fiyatının da uygun olması sebebi ile o dönem 9.000 TL'ye RKS scooter aldım. 4 ay 1200 KM kullanabildim.
Bu 4 aylık sürede motor 6 kere servise girdi 2 kere de yolda kaldım. Hiç aklımda yokken motorlarla uğraşmayı seven bir abimiz motoru bana ver ben adam ederim dedi (Edemedi) . Motoru 8000 TL'ye abimize sattım. O 8000 TL ile 2015 Model 18000 KM de ilk sahibinden Addrees 110 aldım.
1 Yıl 5000 KM ye yakın kullandım ve hiç üzmedi beni. O dönem CC yükseltiyim hevesi ile sattım ama keşke satmasaydın dediğim çok oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar