Arama sonuçlarınız

1. erensel

Ktm duke 390 mı svartpilen 401 mi

Svartpilen daha yakışıklı ama KTM'in 2.el piyasası daha canlı
  2. erensel

Yeni motor alacağım nasıl para biriktirmeliyim. hangi motoru almalıyım ??

Şuan forumda seni 20 yaşına geri götürücez ama bırak motoru bisikletin bile olmayacak deseler 1250 GS'sinden vazgeçecek tonla insan çıkar. Öyle güzel bir yaştasın ki hiç birşey için acele etme hayatına odaklan.
  3. erensel

Scooter motor önerileriniz

Bu motorun tipini beğenmiyorum ama sadece Suzuki sağlamlığı için gözü kapalı alınır.
  4. erensel

Motor önerisi

Daha düşük cc ama Suzuki GSX-R 125'da bakabilirsiniz.
  5. erensel

Honda CB125F vs Bajaj Pulsar NS200 UG2

Tercih beklenti ve ihtiyaca göre belirlenir. Performans çok mühim değil ufak ufak gider gelirim diyorsanız CB125F olabilir. İvmelenme ve hızlanması daha iyi olsun az birazda şekilli şukullu olsun istiyorsanız NS200 tercih edebilirisiniz.
  6. erensel

19 Mayıs 2025 - italya sardunya turu değil :(

Bütün sırrı bozdun ama
  7. erensel

TVS Rtx 300

İstanbul'da uzun yıllardır RTR 180 kullanan bir yakınımız çok memnundu. Raider 125 kullanıcısı genç bir arkadaşta çok memnun olduğunu söylüyor. TVS benim gördüğüm kronik sorunları çok olmayan f/p olarak çoğu sahibini tatmin eden bir marka. Ülkemize gelir ve güzel bir fiyatla satışı olursa iş...
  8. erensel

TVS Rtx 300

Bizim buralara gelecek midir ki?
  9. erensel

Honda cb125f 2024 2025 alacakları bilgilendirme ve amacli

Bu modeli uzun yıllar kullanma düşüncem var. Kronik arızalı parçalar mevcutsa paylaşmanız makbule geçer.
  10. erensel

2. El düşük km drift l vs yüksek km tvs raider

Şahsen tercihim Raider olurdu.
  11. erensel

65.000 TL Bütçede 125cc Scooter Önerisi 05.2025

2. El TVS Jupiter yada Hero Dash bakabilirsiniz.
  12. erensel

Cyan ve Gökhan Aygün ile v-strom çetesi olarak köfte sezonunu açmamız.

Yeni sezonunuz hayırlı uğurlu, kazasız belasız, keyifli sağlıklı olsun inşallah
  13. erensel

125 cc ile şile yolunda gezmeye değer mi

125cc ile Gelibolu - İstanbul ve Samsun - Artvin sürüşlerim oldu. Yakın zamanda bakım için Artvin - Trabzon - Artvin sürüşümde olacak. Şahsen bu gezilerimden gayet keyif aldım. Her şey beklenti ile alakalı.
  14. erensel

140-200k civarı günlük motosiklet önerisi (2.el)

Bende dahil cevap yazanların tamamına yakını CB250R diyecektir. Hatta geçenlerde bir arkadaş konu açmıştı piyasa çok yavaş 1 aydır CB250R motorumu hala satamadım diye. Son konulardan bulabilirsen ikinizin de işi görülsün :)
  15. erensel

Batumdan Motosiklet Montu ve Kask Almak Mantıklı Mı?

Batum'da motosiklet üzerine pek bir seçenek göremedim. Elektronik Türkiye'den daha ucuz ancak tekstil ürünleri Lari/TL olarak daha pahalıya geliyor. Motosiklet ekipmanlarında durum nasıldır gittikten sonra paylaşırsanız bizde bilgi almış oluruz.
  16. erensel

Motosikletimi neden satamıyorum?

Piyasada genel bir durgunluk mevcut. CB250R güzel motor ama bizim ülkede beklenen ilgiyi çok göremedi. Acil bir nakit ihtiyacınız yoksa sabırlı olun mutlaka makul bir alıcısı olacaktır.
  17. erensel

11.500 tl ye motorunuza full kasko yapıyoruz deseler

380 binlik bir menkul değer için 11,500 TL'ye varlık koruma alıyorsunuz. Böyle düşünmeli bence. Yol yardım işin en basit tarafı. Kredi kartlarının bile en yakın sanayiye çeken asistans hizmetleri var.
  18. erensel

İstanbul'da deprem

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden esirgesin inşallah
  19. erensel

toroslarda çigdem resmi çekmeye gittim

Çok güzel fotoğraflar :)

Yeni mesajlar