İstanbul'da deprem

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
daha önce de olmuştu da hiç dışarı bile çıkmaya çalışmamıştım bu sefer telefondaydım bildirim geldi 136km uzaklık deprem diye o zaman dedim kesin bu istanbul depremi dışarı çıktım beklenen deprem değilmiş en azından

Motosikleti
K 1600 GTL
İstanbul'daki bütün arkadaşlara geçmiş olsun....

Geçmiş olsun Allahtan uzun sürmedi alttan sağlam vurdu..
Umarım daha büyüğü olmaz.

yataktan kaldırdı, atlet ve baksır şeklinde gözüm sallanan lambada, kulağım dışardan yüksek volümde gelen insan seslerinde, giyinip çıksam mı düşüncesi kafamda dolaşırken, sallanan lambanın yavaşlamsıyla 'yat ulan bitti işte' diyen iç sesimi dinledim.

uykusuzluk gerçekten zor.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Büyük geçmiş olsun arkadaşlar.
Umarım bununla atlatılmış olsun.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
İyi salladı. Yüksek katlarda olanlar daha zor toplar kendini. Ama şunu bilin ki bu millete bir zillet lazım. Bazılarının yaptığı ve söyledikleri yenir yutulur gibi değil. Neyse. Üşümezsoy hocanın demesine göre bitti. Görür hocaya göre daha başlamadı. Benim kalbim Üşümezsoy'a inanıyor, aklım Görür'cü. Bitti demenin iyi tarafı yok. Hemen gemi azıya alırız yoksa. Daha sağlam binalar her zaman lazım.

İyi salladı. Yüksek katlarda olanlar daha zor toplar kendini. Ama şunu bilin ki bu millete bir zillet lazım. Bazılarının yaptığı ve söyledikleri yenir yutulur gibi değil. Neyse. Üşümezsoy hocanın demesine göre bitti. Görür hocaya göre daha başlamadı. Benim kalbim Üşümezsoy'a inanıyor, aklım Görür'cü. Bitti demenin iyi tarafı yok. Hemen gemi azıya alırız yoksa. Daha sağlam binalar her zaman lazım.
Giriş katta oturuyorum sabah işten geldim çıplak ayakla çıktım ayakkabı falan giymedim uykudan kalkmışım.
Millet diyor ayakkabı giyemeyecek kadar korktun mu ?
Hatay depremi sonrası 1 hafta oradaydım orayı yaşadıktan sonra isterse 4.5 olsun donla bile çıkarım depremin korkusu farklı.
İnşallah tekrarlamaz tekrarlamasa bile gelecek için İstanbul'un baştan yapılması lazım.
Kimse ne zaman ne olacağını bilemez.
Çoğu apartmanlar 40 50 senelik.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben Çanakkale'den hissettim. Son 8 yıldır aynı evde yaşıyorum ve hiç bu kadar şiddetli hissetmemiştim daha önce depremleri. İstanbul'da nasıl hissedildiğini düşünemiyorum bile. Herkese geçmiş olsun.

Büyük geçmiş olsun herkese.
Sakaryadan fena hissettik bizde.
Dedim bu sefer gidiyoruz harbiden. Büyük marmara sandım dürüstçe söylüyorum. Ölmekten herkesten korkar. Sadece tek bir neden dolayı ölmek istemedim. Gerçekleri öğrenmeden ölmemeyi. Sizler her daim iyi olun.. inşallah bir daha yaşamayız. Gerçi burası deprem ülkesi. Alışmak zorundayız tabi önlemleri sağlam alarak.

Osmaniyeli olarak cok geçmiş olsun istanbullu ve yakin cevre şehirlere 6 subat depreminde iliklerimde hissetmistik yataktan kalkamamistim

Şile'deydim köyün inekleri bizim bahçenin etrafına gelir , ilk defa şahid oldum inekler koro halinde möölemeye başladı 5-10 saniye sonra sallanmaya başladık , biz bahçeye kaçtık , telefonlara sarıldık , yarım saat panikledik , ineklerse 10 sn sonra otlamaya devam etti 😅

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Geçmiş olsun etkilenenlere. Umarım bu kadarla kalır...

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
Silivride ikamet ediyorum (aslında profillerimizde ikamet adresi yazması güzel olabilirdi) depremi çok ciddi derecede hissettim. Çalıştığım iş icabı beton kamyonlarımız ve pompalarımız devrilecek seviyede sallandı. Anlık olarak gördüğüm yerde kuşlar yuva yapıyor 5 10 sn önce kuşlar birden havalandı ne oluyor demeden deprem oldu.
Sanki toprak ayağımın altından kaydı çok kötü bir histi karaya ve yüzeye çok yakın olması ciddi sorun fayın 16 km boyunca deniz tabanında yarık oluşturduğunu söylüyorlar ama allah beterinden korusun diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar