Arama sonuçlarınız

1. erensel

İlk Motor Kararsızlığı – Scooter mı Vitesli mi?

Aslında bu kararı her iki motor seçeneğini de test ettikten sonra vermeniz daha iyi olur. Vitesli motor kullanmak çok daha keyifli ancak yoğun trafiğin olduğu büyük şehirlerde sukuter daha fazla rahatlık ve pratiklik sağlıyor. Şahsen tekrar İstanbul yada büyük bir şehirde yaşama durumun olursa...
  2. erensel

125cc ile gece uzun yol yapmak

Tesadüfen bir kurye gelmişti oraya. Ona verdim deposuna ekledi :) Artvin otogarının hemen 50 metre yanında benzinlik olduğu için otobüsten indirince oraya kadar ittim.
  3. erensel

SYM markasını nasıl konumlandırırsınız?

2. El piyasası canlı olmayan ama özellikle scooter tercihi için f/p olan marka. Şuan şehir içi çarşı/pazar amaçlı bir scooter alacak olsam özellikle Symphony 200 modelini düşünürdüm.
  4. erensel

125cc ile gece uzun yol yapmak

Aralık ayında İstanbul'dan Artvin için otobüse 3000 TL vermiştim. Tüm yakıtı boşaltıp yüklemiştik bagaja.
  5. erensel

2.el motor önerisi

90 bin ve daha altına az km yapmış temiz 2023-2024 model Raider 125 bakabilirsiniz. Sorunsuzluk daha ön planda ise eski kasa 2020 model Honda CB125F olabilir.
  6. erensel

Burgman 2005 AN400 İçin Parça İhtiyacı Yardım

Bagalar ve kayış için oem hariç farklı markalarda bakabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla mitsuboshi markasının aynı ayarda kayışları vardı. Diğer parçalar içinde mutlaka muadil ürünler vardır. İla ki oem olsun derseniz yurtdışı sitelerden yada doğan trend üzerinden edinebilirsiniz.
  7. erensel

Scooter önerisine ihtiyacım var

Keyifle kullanın inşallah. NHT 200 için bende çok ciddi niyetlenmiştim hatta konu açıp fikirde sormuştum. Artvin'de servis sorunu olduğu için garantici davranıp CB125F aldım. Ama ne yalan söyliyim NHT 200'de gönlüm kaldı biraz :)...
  8. erensel

NHT 200 Modeli çok satamadığı için 300'lük modelini getirmez galiba. Aslında çok güzel bir model ama bizim ülkede SYM'nin vitesli modelleri çok gitmiyor.
  9. erensel

Sıfır düşünüyorsanız SYM'de 12 taksit kampanyası var. Joyride 300 modeli güzel görünüyor. Taksit durumuyla bütçenizi genişletme imkanınız varsa SYM ve Kymco markalarının scooterları mutlu eder.
  10. erensel

Honda Sh 125 mi Honda PCX mi

Aralarındaki teknik farklar nelerdir bilmiyorum ama scooter motorlarda ayak koyma kısımları boş olan modelleri şahsen daha çok seviyorum. Çift ABS olması ve 0 KM cazibesi de SH 125 modelini bir tık daha öne çıkarıyor gibi.
  11. erensel

Motosikletime kedi dadandı?

İlginç bir ürün ama işe yarar görünüyor. Benim poşet çözümü geçerliliğini yitirdiği vakit alabilirim.
  12. erensel

Yamahada parca değişimi şaseye işliyor mu ?

Sigorta üzerinden yapılmadığı için SBM Tramer kayıtlarında görünmez. Yetkili serviste onarıldığı için plakanız ve şase no üzerinden servis kayıtlarında görünebilir.
  13. erensel

Motosikletime kedi dadandı?

Konuyu hortlatıyorum ama bu sorundan kısa vadede basitçe kurtuldum diyebilirim. Selemi kıl tüy pislik içinde bırakan kedilerden muzdarip olmuştum. Marketten battal boy çöp poşeti alıp biraz bol gelecek şekilde seleye sardım. Kedi seleye çıkar çıkmaz poşet haşır huşur edince bir saniye bile...
  14. erensel

yakıt rekoru kırdım

Benim CB125F Artvin'in bol yokuşlu yollarında ortalama 1.8 yakıyor. Gerçi henüz rodaj yağı değişmedi tembelliğimden fırsat bulup bir Trabzon yapıp hem bakım yaptırıp hem de az biraz gezmiş olucam ama kısmet olmadı henüz.
  15. erensel

Ns125 motor kısmından gelen ses normalmi

Eksantrik zinciri gibi geldi ama forumdaki teknik bilgisi daha iyi olan arkadaşlar konuyu görünce mutlaka en doğru bilgilendirmeyi yapacaklardır. @Nikkfurie @Motoseverrr
  16. erensel

Motosiklet motorlarını değiştirmek?

Yeni proje CG 1000RR
  17. erensel

Motosikletimin bujisini değıştirirken içinde kırıldı

Sıkıntılı bir durum. Mümkünse bir ustadan destek isteyin. Yıllar önce tamirci esnafı bir abimiz benzer durumda motor üzerinde kalan parçanın bir ucunu çırağına karga burunla tutturup kendisi keski ve çekip ile yavaş yavaş tıklatıp hareket ettirerek çıkarmıştı. Ama dediğim gibi bu işlemi yavaşça...
  18. erensel

İstanbul'a birkaç saat uzaklıkta kamp yapılabilecek yerler

Şahsen gitmedim ama geçen yıl bir yakınımız ailesi ile Keşan Gökçetepe Tabiat parkına gidip çok memnun kalmışlardı.
  19. erensel

1 Haziran 2025 Pazar, Tomygun'ı çok özlemişiz köfteci turumuz.

Keyfiniz daim köfteleriniz bol olsun :)
  20. erensel

Ktm duke 390 mı svartpilen 401 mi

Arkadaş hafta sonları yol yapacağım demiş. Sürüş daha dik oluyorsa şahsen tercihim Svartpilen olurdu.

Yeni mesajlar