Arama sonuçlarınız

1. mtgrezz

Nasıl kurye olunur?

TK03 sürücüsüyüm, Malatya'da yaşıyorum ve neredeyse her mahallesini öğrenecek kadar gezdim. Bu yaz kurye olarak çalışmak istiyorum Getir, Trendyol ve muadillerinden birisinde. Öncelikle nereye başvuracağım. Ehliyet olarak bir gereksinim veya bir belge gereksinimi var mı? Gördüğüm tüm kurye...
  2. mtgrezz

kontak dönmüyor

tk03 model 5500 kilometredeki motorumun kontağının üstünde içine toz girmesin diye anahtarın arka plastik kısmıyla açılıp kapatılabilen bir yer var orayı kapatmıştım ancak anahtarın arkasıyla geri açamadım. Ufak bi aralık açılıp takılıyordu. Bende önce anahtarın demir ucuyla o aralığı anahtarı...
  3. mtgrezz

Motorun deposundan 5. viteste ses geliyor

Kuba TK03 kullanıyorum. Daha önce motorumun yakıt deposuna bağlanan bi boru yerinde çıkmıştı, tamirci yüksek bi fiyat talep ettiğinden kendim boruyu sabitledim. Şimdi özellikle 5. viteste motorun depo tarafından köpürme gibi, tam tarif edemesem ördek sesine benzer bir ses gelip duruyor. Motorun...
  4. mtgrezz

arkadaşım yüzünden motorum bağlandı almak için onun cezasını da ödemeli miyim?

Arkadaşım Kpss sınavına girsin diye motorumu vermiştim. Ehliyeti olmadığından çevirmeye yakalanmış 13 bin ona 13 bin bana ceza yazıp motoru bağladılar. Arkadaşım kendi borcunu ödeyebilecek durumda değil. Ben kendi borcumu ödesem motoru alabilir miyim yoksa 26 binin hepsi ödenmeli mi?