Arama sonuçlarınız

1. H

Tek Yönlü Yolda Geri Dönmek İstedi, Motorcuya Çarptı! Motorcunun ayağı kırıldı

Bu olay TCK 89 Taksirle Yaralama suçu.3 Aydan bir yıla kadar cezası var.Savcı ifadeleri alır uzlaşırmaya yollar orada da iş paraya döner.Ehliyet , adam öldürmeye teşebüs vs hikaye. Hangi tazminatı alırsan yaşadığının acının karşılığı olmaz.Herkes evdeki sevdiklerine tek parça kavuşma...
  2. H

Avrupa'nın en iyi 5 motosiklet rotası!

2018'de Haziranında Bormio tarafından Stelvio'ya çıkarken yağmur rakım 2000m'yi geçtiğinde kara dönmüştü...5 Motor arkamızda 5 adet artçı yusufla çıkmıştık...Ertesi gün aynı yolu günlük güneşlik geçmiştik..hava çok değişken olabiliyor
  3. H

Avrupa'nın en iyi 5 motosiklet rotası!

Stelvio'da sürüş keyfinden ziyade meydan okuma var.Çok dar ve çok teknik.Yüklü , artçılı veya Ağırlık merkezi yukarıda bir motorla hele de trafiğe kalınırsa zor bir parkur. 2018, 2023 ve bu yaz Bormio , Bolzano tarafından defalarca inip çıktım ama sürüş keyfi olarak o kadar da değil...Reklamı...
  4. H

BMW F650 GS-CS motosikletin restorasyonu

8:08'deki çiğköfte tepsisi beni benden aldı....Şaka bir yana ellerinize sağlık.Eli anahtar tutan insanlara sonsuz saygım var.
  5. H

F900 gs, Tiger 900 GT, Vstrom 800 se, Tracer 9

Ben olsam Japonlarla Avrupalıları ayırıp , Avrupalılara yoğunlaşırım. Bmw'de satış sonrası hizmetler ve değerini koruyup çabuk elden çıkarma opsiyonu var ama ön jant 21. Triumph ise daha yol odaklı 19 ön jantlı ve konforlu bir makina.Ama değer koruma , çabuk elden çıkarma ve özellikle...
  6. H

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

Africa'da (Benimki 2018 modeldi) Sele Rally Kafasında ayakta sürmek için ince üretildiğinden sele konforu zayıf...Yoksa Rüzgar Koruması tarafından eksik bir durum yok.
  7. H

Konfor %280-300 arası değişir.(Kusuratlı atayım da bilimsel olsun) Tenere 700 Kullanmadım ama benzer mantıkla bir üst segmenti için üretilmiş olan eski motorlarımdan Crf1000 Africa Twin konforu ile GS konforu arasında bile dağlar kadar fark var.... Gs ile 2 Hafta önce Fİlibeden İstanbula dağ...
  8. H

Triumph Tiger 850 Sport Alınır mı?

Triumph çok kaliteli komponentler kullanan, çok iyi işçilik kalitesi olan ve imzası haline gelen üç silindirli motorları ile çok keyifli bir motosiklettir. Görsel ve kalite olarak bence KTM , Moto Guzzi ve BMW'den iyi ve Ducati ile yarışır seviyede.Brembo Frenler , Üst düzey süspansiyonlarla...
  9. H

Tel Jant işinin benim gibi araziye girmeyenler için tam bir amelelik olduğunu Döküm Jantlı motora binince anladım...Şİmdiki motorumun aynı renk döküm jantı ile takas imkanım olsa bir dakika durmam...Temizliği dert , akordu dert her şeyi dert tel jantın
  10. H

1050XT alınır , uzun süre keyifle binilir ama 2010 ve sonrası Boxer Bmw'den keyifli olur mu o kısım göreceli.
  11. H

yamaha super tenere 1200 hakkında düşünceler

Ecu ( Electronic Control Unit) Motorun Beyni.....Ecu Flash da fabrika çıkışı ecu'deki yazılımı performans almak veya Emisyon Regulasyonları sebebi ile performans kısıtlamalarını kaldırmak için yapılan Ecu'ye yeni bir yazılım yükleme işi. Her şey emisyon regülasyonlarının motorların canını...
  12. H

AGV K6S - HJC RPHA 12 - SHOEI NXR 2

Her üç kaskı da geçen sene uzun uzun inceledim. Agv K6 en hafifi ve iç ped kalitesi en yüksek olanı.Ama kafama diğer iki alternatif kadar uymadı. Shoei Nxr 2 ve Hjc Rapha 12 birbirine çok yakın form ve ağırlıkta kasklar. Hjc'nin kutu içerisinde Siyah güneş vizoru de çıkması büyük...
  13. H

Bir Anlık Hata Hayatını Altüst Etti: Kaburgaları ve Eli Kırıldı

Darlık - Ulupelit arasında Avlak Virajı olarak adlandırılan bölge ve bu kazanın olduğu yerde hep kameralara oynayan bilinçsiz bir grup ve karşılarında toplanan elleri kameralı niteliksiz kalabalık yüzünden bir gün birisi gaza gelip maalesef ölümlü kaza geçirecek.(Ben o bölgede ve Hacıllı'da...
  14. H

10 bin tl motosiklet yazlık mont önerisi

Spidi ürünleri hem çok güzel hem de diğer İtalyan abilerden daha uyguna satılıyor.Ben yazlık olarak Spidi Netrunner H2Out Modeli Mont ve Pantolon kullanıyorum.İnanılmaz memnunum.Kesimi , kumaşı , hava geçirgenliği , iç yağmurluğu , pantolon ve mont korumaları hepsi dört dörtlük.Gidin deneyin...
  15. H

0 ile 10 derece arasında üşütmeyen kışlık eldiven önerisi

Orijinal elcik isitmalar fena değil ama bu işin en iyisi acik ara Oxford...Garanti bozulma derdiniz yoksa Oxford ürünlerine de bir bakin
  16. H

Ducati Diavel Dark Alınır mı?

1200 blogunda krank sorunu var ama 1260 bilgim dahilinde değil.Gecen Haziranda 2013 veya 14 Multistradasi lan bir arkadas 60.000 km civarında krank kırdı...Korlas Garantiye sokmadı ve geçen Haziranda 125 bin liralık krank masrafı çıkardı.Artan kurlarla simdi 150'lik.olunur muhtemelen 1755876683...
  17. H

Motosiklet Pantolonu - Imaalati Hk.

Riderdenim , Tech90 ve alt markalarını denedim.Fiyatlarına göre son derece iyi ürünler olsa da korumaların oturuşu ve kesimleri bir şekilde % 100 içime sinmedi.Bu sene spidi dyneema evo aldım ve yıllardır aradığım jean'ı buldum.Kalitesi , ağırlığı , korumalarının büyük boy olup her detayın çok...
  18. H

Vespa GTS 300 ile İstanbuldan İsviçre Alplerine Yolculuk

Motorculuk altındaki makinadan ziyade bir ruh işi. Harika biz gezi olmuş. 2018'de sizin gibi Yunanistan üzerinden feribotla İtalya'ya geçmiştik.Ama 2023 ve bu sene motorları Trieste'ye Ro-Ro ile gönderip yolda zaman kaybetmeden ve en önemlisi Yunanistan ve İtalya otobanlarında sıcakta...
  19. H

Suzi yeni gsx r1000r tanıtı

japonlar kendi aralarında en çirkin egsozu kim yapacak yarışması yapıyorlar galiba
  20. H

GS1200 sesli çalışma

Ankara'da özel servis olarak Boxer Garage çok övülüyor...Kendileri ile yüzyüze tanışmadım ama Ankaradan bir motosiklet alma durumum vardı ekspertiz yapar mısınız diye aradığımda telefonda bile çok ilgi ve alaka iyiydi.