A1 Ehliyet İçin Fiyat Performans Motor Seçimi

Belki de öğretmen olduğum için biraz fazla duyar kasıyorum ,özellikle de konu gençler olduğu zaman .

Korkmakta haklısın ,trafikte hayal ettiğinden çok daha fazla saçma sapan tip var ve hayatın biraz da onlara bağlı olacak , 50-60 'ı geçmemen seni kurtarmaz hatta çoğu zaman daha fazla tehlikeye sokar ,trafiğin akış hızında gitmez ve yavaşlarsan ,arkandan gelen her araç ister istemez senin için tehlike oluşturur.

Köy yolları iyi bir fikir değil , oralarda yollar genelde çukurlu, bozuk ,tozlu ve mucurludur ,iyi tarafı en azından sadece düşersin .

Tırın altında kalır mısın ?
Bu saçma sapan bir düşünce değil ,evet kalırsın . Tır ,kamyon ve beton mikseri gibi araçların çok büyük kör noktaları vardır ,deneyimli bir sürücü görüldüğünden emin olmadan bunları sollamaya kalkmaz , üstelik sadece bu araçların kendisine değil önlerine de bakman lazım çünkü bunlar yüklüyse genelde sağ şeritten giderler ve lastiği patlayan ,arızalanan vs diğer araçlar da sağa çeker ,böyle bir durumda bunlardan kaçmak isteyen bir ağır araç her an şerit değiştirip üstüne kırabilir.
Eğer karşıdan geliyorlarsa virajda dönüş kabiliyetleri otomobil gibi değildir ,dorseden dolayı bir miktar karşı şeride çıkarlar ve eğer doğru konumda değilsen kaza kaçınılmaz olur.

Trafiğe ilk defa motosikletle çıkmak ,yürümeye başlamadan koşmaya çalışmaya benziyor , eğer bu konuda fikrin değişmezse mutlaka sağlam bir ekipmanın olsun , kask,eldiven ,pantalon ,motosiklet botu ,ceket vs. hepsi en iyisinden olmalı , motosikletçilerin çok iyi bildiği klasik bir söz var ;
'' motosikletten düşmeyen motorcu yoktur ,henüz düşmeyen vardır '' ,işte bu olduğu zaman o basit ve gereksiz görülen eldiven bile senin hayatını etkileyecek çünkü yere ilk olarak elini koyacaksın .

Lütfen süreceksen de ekipmansız sürme ..
Sözlerin için teşekkür ediyorum. Alır da sürer miyim bilmiyorum ama iyi bir ekipmanın masrafı da çok olur elbette. Belki bu düşünce bile beni almaktan vazgectirir. Bilmiyorum hala istiyorum ama olurda bir şekilde motor alırsam tekrar etiketlerim. Teşekkür ediyorum.

Motosikleti
Honda Hornet 500
125 cc de bence vitesli külfetin den ziyade scooter daha güzel bir tercih

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar