Arama sonuçlarınız

1. H

Hayatıma Giren Helgalar (Motosiklet İçerir)

fjr1300 bir ara çok yükseldiğim bir motordu...k1200 serisine ise nedense hiç ısınmadım...ikisni de kullanmış bir kullanıcı olarak bize iki motorun artı ve eksilerini yazabilirseniz bu segmente ilgisi olanları işine yarayabilir
  2. H

Tenere 700 vs F900GS vs Tiger 900 Rally Pro

2020 Yılında kaza yapıp sola yatırdığım Supertenere'min sol grenaj ve sol grenaj içindeki fan ve radyatör değişmişti.Bu arkadaşlar değiştirdikleri radyatörün elektrik bağlantısını yapmamışlar.... Benim de sanki içime doğdu servisten teslim alırken motoru aldım orta ayaklığa fan açsın diye 103...
  3. H

Bmw F650GS vs Honda NC 750X

Bu ikisi haricinde F650 Twin'in büyüğü F700 GS'in temizini bulursanız düşünmeden alın. Bir 2015 Model Bir F700 GS bizim grupta 10 senede 3 sahip değiştirdi. Az yakar 200'e kadar güzel yürür , Frenler çift disk Brembo , Elektronik Süspansiyon , Elcik ısıtma ve Hafiflik derken motor şahane.
  4. H

Tenere 700 vs F900GS vs Tiger 900 Rally Pro

%100 katılıyorum ama çekik gözlü çekingenler hep 10 sene sonra geliyor
  5. H

Organ Bağışı Hk.

22 Senedir Avukatlık mesleğini icra edip her türlü Ahlaksızlık ve hatta allahsızlığı görmüş bir vatandaş olarak % 100 katıldığım uygulama budur....Siz Renault Clio ile karşı taraf Mercedesle kaza yapsanız sizin hayatta kalma şansınız daha fazla olsa bile anastezi bile yapmadan sizin organları...
  6. H

Yamaha Tracer 9 GT+ nin BMW S 1000 XR ı tokatlaması

17.12.2025 tarihi itibari ile sitelerinde yer alan fiyat listelerine bakınca ; Tracer 9 GT+ 1.438.500,00TL , S1000XR 1.522.000,00 TL. Arada 80 gayme fark varken ve Yamaha'da parayı Motora değil de aslında vergiye verdiğini bile bile almak Türkiye şartlarında makul değil. O km araç alırken...
  7. H

Gündelik kullanıma, uzun yol ve köy yollarında kullanmaya uygun motosiklet tavsiyesi

Boy ve kilonuzu bilmemekle V85TT'nin sahibi arkadaşım da ben de 190 cm boyunda ve 102 kg civarıdayız...Ne üzerindeyken bir ergonomik sorun ve rahatsızlık hissettim ne de arkadaşım motorun üzerindeyken baktığımda bir kelebek etkisi hissettim....Hararet ve size tırt bir test motorunun denk...
  8. H

Gündelik kullanıma, uzun yol ve köy yollarında kullanmaya uygun motosiklet tavsiyesi

Sorunuz güzel ama sorulduğu yer yanlış...Burası son nefesine kadar çevresindeki herkesi Vstom sahibi yapmak için zorbalamaya and içenler klübü.... V85TT yakın bir arkadaşımda var ve birkaç kez toplam 100 km'ye yakın kullanma imkanı oldu.Özellikle Evocative modelinde sarı , beyaz , siyah renk...
  9. H

Moto Guzzi Stelvio sürüş izlenimi

Hafta sonu bir arkadaşımın ilk sahibinden aldığı 2000 Model R1150 GS'ini 50 km kadar virajlı bir rotada sürdüm.1150'nin sahibi arkadaşım da benim 1250 ile arkamdan geldi.İlk kez sürdüğüm 1150'yi sürerken iki motor arasında 23 sene olmasına rağmen tam da burada tariflenen hissiyata kapıldım...Çok...
  10. H

Moto Guzzi Stelvio sürüş izlenimi

Yakın Bir arkadaşımda olması sebebi ile ara ara Stelvio'yu kullanma şansım oluyor.Makina çok güzel.GS, Ktm1290 veya Tiger 1200'den biraz daha dar bir gidonu olsa da oturuş pozisyonu 180 ve üzeri boyu olanlar için çok konforlu.Nefis bir tork var .Gidişi , duruşu ve virajı malzeme ve işçilik...
  11. H

Scrambler Ducati mi Fantic Caballero mu?

Ducati bu motoru elindeki eski hava soğutmalı bloklarla ve daha uygun fiyatlı komponentlerle üretiyor...Distrübütöründen haz etmesem de Ducati'yi antin kuntin markalarla yan yana koymamak lazım.Ducatinin Tarzı ve bütçesi size uyuyorsa Fantic denilen nesnenin üzerine ceketinizi bile asmayın
  12. H

Motosiklet grup sürüşlerinde interkom gerekliliği ve marka - model seçimi

2013 yılından beri uzun turlara çıktığım için hem eşimle hem de diğer sürücülerle iletişim için bence olmazsa olmaz.2013'de Midland alıp 5 sene kullandım , 2018 de İnterphone Tour Modelini aldım.Onu da 5 sene kurllanıp mesh teknolojisine geçmek isteyinde ekipte teknoloji işlerinden anlayan...
  13. H

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Bir Önceki Motorum 2019 Tiger 1200 XRX'ti..Güncel Motorum 2023 1250GS... Tiger çok güzel , çok kaliteli komponetler ve işçilikle üretilmiş daha sport touring kafasında bir makina.Bu mantıkla yapıldığı için de yüksek hızda tutunmak için ağırlık merkezi yukarıda...Yavaş manevrası daha zor ve...
  14. H

Suzuki SV-7GX EICMA 2025'te Tanıtıldı

Evet....Suzuki Vstrom 650'nin helvasını kavurabiliriz....Artık herkes herkese Zontes önermeye baslayabilir..Kral öldü yasasin yeni kral
  15. H

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

Her türlü görüşe saygılı olmakla birlikte GS'İn frenleri konusundaki görüşler muhtemelen mizahi veya sarkastik öğeler.Pahalı dersin , o para etmez dersin , servisi pahalı dersin , bu yelekli snob züppeler motosikletten de gözlemeden de anlamaz dersin , dilediğin kulbu takarsın ama kullanım...
  16. H

1.Kasım.2025 - Kasım'da viraj başkadır

Önemli olan motorun değil motorcunun cigeridir...Kafalar uyuşsun motosiklet cc'leri elbet bir şekilde birbirine uydurulur...Ekip harika rota da şahane...Tire-Incirliova (namı deger Tiremitiler) harika bir rota..Harika gezi ve paylaşım için teşekkürler
  17. H

Rider denim pantalon boya kalitesi

Spidi Dyneema Evo'yu geçen yaz aldım.Spidi alana dek iki tane Rider Denim bir tane de Tech 90 Motosiklet pantolonum olmuştu...Üçünü toplasan bir Spidi etmez.Ama kalın ve ağır olması sebebi ile Temmuz-Ağustos sıcaklarında bu kotu çok önermem.Yazın fileli bir alternatif en güzeli.
  18. H

Rider denim pantalon boya kalitesi

Riderdenim zaten boya kalitesi siyah renklerde iyi değil.Motoru bacaklarınızla tuttuğunuz bölgeler hızlıca incelir ve renk atar . Öte yandan Koyu renkli olan her şey en fazla 30 derecede yıkanır...Outdoor ve teknik malzemelerin de çoğu ya 30 ya da soğuk suyla yıkanır...40 derecede tesr...
  19. H

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Jant işi R1300GS ve R1300GSA'larda da kronik...Yamaha Supertenere'de de Kronik...Tel Jant hep risk hep Hep Baş Ağrısı , araziye girmeyene ızdırap veren abidik bir jant...
  20. H

Arn motosiklet kampanyası

Kawasaki'den olay piyasada hazzedilmeyen bir distrübütörünün getirdiği ne olduğu belli olmayan bir markanın Scramblerine gelmiş.Zaten bu forumda topicler hep enteresan yürüyor.Arifin Manhester'a attığı golu ararken nerelere geldik olayı her başlıkta var maalesef. Kendileri de Dünyanın en...