Bmw F650GS vs Honda NC 750X

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Bugün bir tane F650 GS gördüm Balçova Halkbank'ın önünde kaldırıma park etmiş duruyordu. Dün konusu geçti bugün karşıma çıktı. 2 sene önce Varadero alayım mı diye bakarken aynı yerde parketmiş bir siyah bir Varadero görmüştüm. Sanırım sahibi aynı eleman. Varaderoyu satıp F650 almış gibi geldi bana. Yarın banka güvenliğine soracağım sahibi kim tanıyor mu diye. Azcık muhabbet ederiz oralardaysa😄😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

F850 gs daha mantıklı ve ucuz gibi. Özelliklerini bilmiyorum ama şu an alacak olsam f850 tercih ederdim sanırım..
Aslında bir kaç gündür 1050 xt ve 800 se ve tracer 9 u ciddi incelemeye aldım. Bazen senin v stromu da düşünüyorum ama nc 750 ile takas yapar mıydın bilemdim. :)
Sen de tam ayran gönüllü çıktın birader🤣🤣

Bugün bir tane F650 GS gördüm Balçova Halkbank'ın önünde kaldırıma park etmiş duruyordu. Dün konusu geçti bugün karşıma çıktı. 2 sene önce Varadero alayım mı diye bakarken aynı yerde parketmiş bir siyah bir Varadero görmüştüm. Sanırım sahibi aynı eleman. Varaderoyu satıp F650 almış gibi geldi bana. Yarın banka güvenliğine soracağım sahibi kim tanıyor mu diye. Azcık muhabbet ederiz oralardaysa😄😁

Sen de tam ayran gönüllü çıktın birader🤣🤣
Ayran gönüllü değil aç tavuk :D.
Ne yapayım?. Bütün motosikletleri çok seviyorum. Gerçekten. Eğer zengin bir insan olsaydım her motosikletten bir tane alırdım ama sıfır kilometre değil ikinci el. Hepsini teker teker söker ve bakım yapardım. Çalıştırır sesini dinlerdim. Her gün birine binerdim. Gördüğüm her motosiklete özeniyorum. Kubanın cub lerine bile özeniyorum. Motosiklet tamiri, bakımı, uzun yol bende nefes almak gibi bir şey.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Aç karnına içsen daha fazla keyif alırsın. Bir de Frederik gibi cin con biralar yerine normal Tuborg (Gold) içsen kendini daha iyi hissedersin.
Ben daha çok kokteyl seviyormuşum rakı viski sek olarak içmek içine sadece fişne suyu dökmek benlik bir şey değilmiş 😃.

Onun yanında kuru et ve eski kaşar ama öyle marketlerde paketlenmiş olanlar değil sahiden yıllanmış eski kaşar olacka çok iyi gidiyor. bir iki tane de kornişon tutşusu meze tabağını tamamlamış oluyor. :)
İstanbul'da yaşarken Cyan göstermişti, Bayrampaşa Yıldırım mahallesinde boşnak kasabına gidip kuru et alıyordum. sırf motorla yol yapmış olayım gezmek olsun diye fazla trafiğe girmeden tem otoyolundan gidiyordum oraya. Balkanlarda meşhurdur kuru et, çok güzel bira yancısıdır. Burada da bakan göçmeni çok, peynircilerde buldum, burada şarküteri yazmıyor şarküteri dükkanlarının tabelalarında peynirci yazıyor, çok da güzel eski kaşar buldum, ara sıra paraya kıyıp alıyorum kuru et.
Ben kırmızı et yemiyorum sucuk sosis salam(linçlemeyin .d) köfte ,lahmacun haricinde.tadıda benim damak tadıma uygun olacak
Buluştuğumuz yerde köfte koksaydı veya bir nemalsaydım yiyemezdim direkt öğürürdüm ,evde işyerinde pişen eti yemem hatta bana deseler ki büyük konuşuyorum ama şu tridentle veya harleyle bir saat turlayacaksın benzinide bizden sadece bir parça et çiğneyeceksin yine kabul etmem ,kokusu ve dokusu tabakta başka bir şeye dokununca bile irkiliyorum rahatsız ediyor.

Kızartmaların yanınada gidecek bira önerebilirsen çokzel olur abi 😄

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Güzel bir cin (tanqueray veya beefeater, bunlar olmuyorsa en azından gordon's. diğerlerini bilmiyorum hiç içmedim...), campari ve bir vermut (martini rosso mesela...) eşit oranda karıştırıp keyfince buz ekliyorsun. Portakal dilimi detayı var ama şart da değil yani, ben uğraşmıyorum. Erkek adam kokteylidir ;), öyle antin kuntin kokteyl değildir.

Tadı biraz ilginç; yatırım yapmadan önce düzgün bir barda denemeni tavsiye ederim, boşa gitmesin paracıklar. :D

Son düzenleme:
Motosikleti
İki Teker Havada
Deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkürler. Ben şahsen tatmin oldum.
1 yıldır Ds525x whatsapp grubundayım debriyaj teli haricinde şikayet duymadım
Ds625x de de Ds525x gibi sorunsuz
İspanya da en çok satan orta sınıf Adventure motor oldu Ds625x
Onlarda inceleme videosu var gir araştır

V
Günün sonu V-Strom ile bitecek. 😁
V Storm gibi boş donanımlı motor alarak mı?
Hiç sanmıyorum

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

V

Hiç sanmıyorum
Voge'nin diğer Çinliler arasında daha kaliteli bir yerde olduğunu ben de kabul ediyorum. Hatta bu motorla Türkiye'den Nordkapp'a sorunsuz ulaşıp dönen bir vlog izlemiştim, adam hem de artçılı olarak bu seyahati memnun bir şekilde tamamlamıştı. Buradaki sıkıntı Voge'nin kendisinden ziyade Türkiye distribütörü olan Yuki motor ve yedek parça / servis konusundaki başarısızlığı.

V-Strom konusuna gelirsek, fik fik elektronik donanımları Voge yanında osuruktan tayyare, hemen hemen hiç yok. Lakin bu basitlikten kaynaklı sorunsuz ve ülkemizde bile 200.000 km'yi aşan çok kullanıcısı var. Voge'de de 2 senelik makinelerde 30-40000'i geçmiş kullanıcıları görüyorum, ben bekleyelim görelim derim. Umarım Yuki'den kurtulurlar da markaya yatırım yapacak daha iyi bir distribütör ile Türkiye'de olurlar.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023

V

Hiç sanmıyorum
Cami duvarına işiyorsun kardeşim. Haberin olsun.

fazla-dikkat-cekiyorsun-yapma_1175322.jpg

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Voge'nin diğer Çinliler arasında daha kaliteli bir yerde olduğunu ben de kabul ediyorum. Hatta bu motorla Türkiye'den Nordkapp'a sorunsuz ulaşıp dönen bir vlog izlemiştim, adam hem de artçılı olarak bu seyahati memnun bir şekilde tamamlamıştı. Buradaki sıkıntı Voge'nin kendisinden ziyade Türkiye distribütörü olan Yuki motor ve yedek parça / servis konusundaki başarısızlığı.

V-Strom konusuna gelirsek, fik fik elektronik donanımları Voge yanında osuruktan tayyare, hemen hemen hiç yok. Lakin bu basitlikten kaynaklı sorunsuz ve ülkemizde bile 200.000 km'yi aşan çok kullanıcısı var. Voge'de de 2 senelik makinelerde 30-40000'i geçmiş kullanıcıları görüyorum, ben bekleyelim görelim derim. Umarım Yuki'den kurtulurlar da markaya yatırım yapacak daha iyi bir distribütör ile Türkiye'de olurlar.
bak biri cf motoyla nordkappa gitmiş dünyanın en iyi motoru diyebiliriz artık
@arndiol var mi ns200le nordkappa giden yok fısss

Hiç sanmıyorum
Dolu dediğin Voge de Lcd ekran , elcik ısıtma , cruise control gibi zımbırtılar vardır , elektronik süspansiyon , ileri seviye elektronik kontrol yardımcıları , viraj abs si yani güzel paraya alınabilir donanımlar Voge de de yok..

zaten bu orta seviye motorları tercih edenler ya uygun fiyatı yada sağlamlığını düşünerek satın alıyorlar..

25 yıldır geliştirilen kendini ispatlamış , TR de ustası , parçası , piyasası olan bir motoru tercih etmek gayet makuldur..

eğri oturup doğru konuş Vstrom ile muadili hacimde bir Voge aynı fiyata satılsa hangisini tercih ederdin ?
Voge yi tercih edenler uygun fiyat nedeniyle satın almışlardır ,
evet olabilir satın alabilirler kimseye taş gibi Vstrom varken niye 100-150 bin ucuza Voge aldın diyemeyiz 🙂

Bu ikisi haricinde F650 Twin'in büyüğü F700 GS'in temizini bulursanız düşünmeden alın.

Bir 2015 Model Bir F700 GS bizim grupta 10 senede 3 sahip değiştirdi.

Az yakar 200'e kadar güzel yürür , Frenler çift disk Brembo , Elektronik Süspansiyon , Elcik ısıtma ve Hafiflik derken motor şahane.

Merhaba Arkadaşlar
Motosiklet alacağım fakat kafamda f650gs twin yani 2009 sonrası 2 silindir olanı almak için karar vermiştim ama bir trafik polisi nc750 yi almam için tavsiyeler verdi bende siz değerli tecrübe sahibi üstatlarıma sormak istedim. 2 motoruda kullananların fikirleri çok değerli olacak.
Kullanım amacım günlük gidiş geliş 40 km yol işe gitmek için ve haftasonları uzun yol sürüşü yapacağım. Sizce hangisini almak daha iyi
Nc'de önde kask yeri var yani ona göre tercih edin bence çok fark eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar