Arama sonuçlarınız

1. John Gotti

Supermoto neden Türkiye'de bu kadar az ?

KTM 390 SMC R var.
  2. John Gotti

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Gelir şimdi "pist" lastiğini örnek vermeyinciler , yapay zeka öyle demiyorcular ne yaptın sen? Bu savaşı daha önce verdim ben. 😂
  3. John Gotti

Yamaha BWS 100 Restorasyonu

Komple söktük, restore ediyoruz işte. 😁 Hazır alıp 2-3 şey değişsem nasıl restore ettik diyeceğiz? 😂 1783791537 An itibariyle elektrik tesisatını tamamladık. Ufak tefek düzeltmelerimiz kaldı. Bir aksilik olmaz ve muayene randevusu bulabilirsek bu hafta plakalandırmayı planlıyoruz.
  4. John Gotti

Profesyonellerin tercihi 😂
  5. John Gotti

Saatlik 5 bin farklı bir motor eğitimi olabilir mi? 😁
  6. John Gotti

Makaraya gitti o maalesef ama söktüğümüz bir yerlerde duruyordur bulursam atarım. Hatıra olarak halen bıraktığımız bir yer var galiba istiyorsan onu çekebilirim. Vida dişi olmayan deliğe helicoil atmışlar. 😂 1783319725 Ek olarak Cumartesi gününün güncellemesini paylaşayım; Ön amortisör keçeleri...
  7. John Gotti

Örnek verdiğim supercorsa belli segmentteki motosikletlerde fabrika çıkışı geliyor zaten... Adam daha markanın adını yazamıyor...
  8. John Gotti

Farklı bir lastikten örnek vermedim en başından beri. Bunlar cadde kullanımına izinli "en iyi" motosiklet lastikleri zaten. Sadece iyi lastik konuşurken bu detaylar kaçmasın diye bilgi amaçlı yazdım buraya. Önemli olan iyi değil doğru lastik.
  9. John Gotti

Şükür kendi zekam bana yetiyor bu yüzden yapay zekaya başvurmuyorum. Hangi lastik için bu veriler? Hangi motosiklet için? Hangi hava şartında? Ha siz sadece sıcak havada sürüyorum diyorsanız orası ayrı. Ama en iyi vurgulaması yapıldığı zaman zaten bunların çok daha yüksek değerlerde olduğunu...
  10. John Gotti

Birlikte topladığımız arkadaşımda da başladı kaşıntı. 😁 1783140019 Herkese günaydın, Dün gece motosikleti komple soyduk. Bugün amortisör bakımları ve lastik değişimleri yapılacak. Akabinde tesisatın montajına başlayacağız.
  11. John Gotti

Bir önceki mesajımda bunu anlatmaya çalışmıştım zaten. Lastiğiniz nedir bilmiyorum ama en yumuşak en iyi lastiği de alsanız verimli çalışma aralığını yakalayamadıktan sonra bir anlamı olmuyor. Dolayısıyla "sınırlarını zorlamak tabiri çoğu sürücü için duygusal tatminden ibaret" kalıyor. Örneğin...
  12. John Gotti

Tek pistonda da yanılmıyorsam 130cc'ye çıkartıyorlar, o yüzden aftermarket parçalar ile demiştim aslında.
  13. John Gotti

Ne kullanırsak kullanalım bu ülkenin bazı yolları o kadar berbat ki her türlü tutuş kaybı yaşamak olası. Ben hayatımda ilk kez temiz asfaltta sabit hızda giderken 2-3 saniye boyunca arka lastiğimin sara sara gezindiğini hissettim. (Supercorsa V4 ile temiz kuru asfaltta.) Ek olarak lastiklerinde...
  14. John Gotti

Çift silindire çeviren bile var o kadar diyeyim size. 😁
  15. John Gotti

Aftermarket parçalar ile 20HP ve üzerine çıkartan çok insan var. 😁
  16. John Gotti

Malossi'nin 125CC döküm demir kitleri var. Ben onu yapma taraftarıyım. Daha küçük hacimli deli saçması giden setuplar var ancak ben o tip bir değişiklikten ziyade daha uzun ömürlü ve dayanıklı bir setup yapmak istiyorum. O kadar vakit,nakit ve emek verip motosikleti mümkün olduğunca orijinale...
  17. John Gotti

Haftaya Cumartesi muayeneden geçirip plakalandırma hedefimiz var. Yaz sonuna kadar yürüyene ve grenajlara girişmeden bineceğim. Sonbaharda blok ve varyatörü komple Malossi olacak şekilde yenileyeceğiz. Son olarak muhtemelen gelecek sezon başlamadan kozmetik olarak sıfırlayacağım.
  18. John Gotti

Elektrik tesisatı kurtarılmayacak düzeyde kesilip biçildiği ve orijinal renkteki kablolar kullanılmadığı için çöpe atma kararı aldık. Motosikletim 2004 sonrası olduğu için tesisat ve beyin bulmak zor. Japonya üretimi eski sistem buldum ve motosikletimi eski sisteme değiştireceğim. Yeni sisteme...
  19. John Gotti

Öncelikle çok geçmiş olsun. Çoğu "usta" işini hakkıyla yapmıyor maalesef.
  20. John Gotti

Eveeet, kaçınılmaz son olarak başladık 2005 ve sonrası için elektrik tesisatı ve beyin aramaya. Akıllılar yeni versiyon tesisatı doğramışlar yetmemiş eski beyni uydurmaya kalkmışlar... En azından km ve şamandıra göstergesi çalışıyor. 🤣 Tesisat ve beyin konusunda yardımcı olabilecek birisi var...

Yeni mesajlar