Arama sonuçlarınız

1. M

kask tavsiye 10-15k

merhaba kaza sonucu kask kullanılmaz hale geldi scorpion exo 1400 dü eski kaskım yeni kask arayışına girdim 10-15k arası F/P kasklar nelerdir ne önerirsiniz iyi forumlar https://hizliresim.com/7to2g8s https://hizliresim.com/jscfnud https://hizliresim.com/6rzd0ne https://hizliresim.com/e6l4vby...
  2. M

Aksesuar soketi

Merhaba 2024 Honda cb 125 F te aksesuar soketi var mı göremedim 😞 varsa nerdedir yoksa nasıl takabilirim Kış geliyor elcik ısıtma takmak için kullanacağım
  3. M

Honda cb 125 f sele alçatma

merhaba forum üyeleri honda 2024 cb 125f aldık kız arkadaşıma fakat selesi biraz yüksek geliyor sadece parmak ucları yere temas ediyor, ayağa kalkınca ve çok zorlanıyor normal olarak. biraz araştırma yaptım fakat net sonuç alamadım, biz bu sele alçatma işini çözeceğiz fikri veya tecrübesi olan...
  4. M

Cf moto nk 250 fren sorunu yardım

herkese merhaba, kuzenim ikinci el bir nk 250 aldı ve sürdüğümde ilk fark ettiğim şey motosiklet gidiyor fakat durmuyor asla hedeflediğiniz yerde istediğiniz hıza düşemiyorsunuz ve abs frene basar basmaz devreye giriyor(arka). Merdiven altı bir tamirciye götürmüş normal abi frenleri diyip...
  5. M

İstanbul rota tavsiyesi

Merhaba 3-5 arkadaş pazar gününü demir atlar üzerinde geçirmek istiyoruz Şile diye düşündük ama lastikler fabrikasyon O yüzden vazgeçtik Sahil şeridinde güzel rota önerisi olan var mı İstanbul Kocaeli çevresi
  6. M

knox orsa or4

arkadalar merhaba eldiven arayışında olanlar varsa knox orsa or4 eldiven aldım hissiyatı rahatlığı ve görüntüsü gerçekten güzel koruması nasıldır bilemiyorum çift kaydırıcı var avuç içinde umarım korumasının nasıl olduğunu öğrenmek zorunda kalmam diyip almak isteyip sorusu olan varsa sora bilir...
  7. M

hunter 350 hakkında

arkadaşlar biliyorsunuz ki re huntere mükemmel sayılacak bir kampanya yaptı pcx parasına hunter veriyor 149.900TL nedir ne değildir alınır mı alınmaz mı gebze kadıköy arası gidip gelirim zaten bir pazar günlerim var onun dışında yazın gebze tuzla arası takılırım aylık ortalama 2-3k kilometre...
  8. M

Kız arkadaşıma motosiklet tavsiyesi

Merhaba arkadaşım wing50 kullanıyor Bim e skyjetin bir motosikleti geliyormuş tutturdu alalım diye onun yerine başka motosiklet önerisi olan var mı 50-60 bandında Küba bevely 125 nasıldır Rks vps 125 nasıldır Önerilere sonuna kadar açığımm
  9. M

RKS LTR 125

Merhaba bilgili forum üyeleri doğum günümde rks indirimler yapmış ve bütçeme uygun olan f/p olarak iyi olduğunu düşündüğüm ltr 125 modelini almış bulunmaktayım (pazar gidip alacağım) tabiki ilk olarak lastik arayışına girdim tavsiyesi olan var mıdır motosiklet hakkında kullanan, gören, dokunan...
  10. M

Zincir dişli seti önerisi var mı? Pulsar 200NS

Merhaba. Motosikletimin zinciri ve dişlilerinin iyice aşındığını söyledi ustam, hatta şöyle söyleyim 2000km uzun yol yaptım iki günde zinciri gerdirmek için ustanın yanına giderken zincir attı durum o derece. Motosikletim pulsar ns200 bütçem de 400-500tl ben buna orijinal zincir dişli seti mi...
  11. M

Gebze’de Pulsarınızı hangi ustaya götürüyorsunuz

Merhaba forum sakinleri pulsarımda yokuş aşağı rölantide zırıltı geliyor neresinden geliyor anlayamadım aynı şekilde gazı açınca yine geliyor bu zırıltı nereye göstere bilirim ? Hız göstergem bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bunu da göstermek istiyorum başlıkta da dediğim gibi Gebze’de nereye...
  12. M

Motor arızası yanıyor ve hız göstergesi çalışmıyor

Merhaba bugün motosikletimi park ettim sorunsuz bir şekilde 2-3 dk sonra geri gelip çalıştırdım ve evime doğru 2. Vites te yavaş yavaş giderken motosiklet kendini bi öne attı direk debriyajı çektim stop etti (gidiyor hala) neyse durdum zincire lastiklere vs baktım yeniden çalıştırdım motosikleti...
  13. M

ns200 de normal sorunlar mı ben mi abartıyorum

merhaba daha 10.000 km de bir ns200 sahibiyim ve anlamsız belkide benim aşırı taktığım sorunlar var. 1. vites geçişleri sıkıntılı özellikle vites düşürürken çaat diye ses gelerek değişiyor. yağı değiştireli 300km oldu yağı değiştirmeden önce de bu sorun vardı. (debriyajı sonuna kadar sıkıyorum...
  14. M

Kendi kendine gaz açıp kapatma

Herkese merhaba ns200 motosiklete sahibim fakat motosikletim boşta çalışırken belli bi rölantide çalışmıyor kendi kendine gaz verip düşürüyor ve 1. Vites te kalkış yaparken çok zorlanıyor nekadar debriyaj ayarı yaparsam yapayım %60 istop ediyor ancak kendi gücümle biraz iltip kaldırırsam kalkıyor
  15. M

Merhaba kaskım çok sıktı başka kask arıyorum ama bütçem sıkıntılı

Merhaba motomax dan scorpion exo-2000 almıştım fakat küçük geldi alalıda bir kaç ay oldu motosikleti yeni aldım. Yaklaşık 20dk kullanım sonucu artık başım patlatacak gibi oldu 300km kadar yol yapmak zorundaydım zar zor yaptım ama şu anda takmaya korkuyorum acıdan dolayı motosiklet aldım sigorta...
  16. M

Ns 200 şase numarası nerededir

Merhaba piyasanın altında bi ns200 buldum iç anadolu bölgesinde alırken şase numarasını vs kontrol etmek istiyorum bu şase numarası nerededir ? Bide bunu yapmanın münasip şekli nasıldır adam yaşını başını almış bi abimiz çıkıpta şase numarası kontrol edeceğim dayı nerede bunun şase numarası...
  17. M

Cbr 125 27.000km 2012 model alınır mı

Merhaba, Cbr 125 27.000km 2012 model bana 6.800tl gibi bir fiyata gelecek motosiklet ve sigorta hariç, sizce alınır mı? Nezaman bana motor sıkıntısı çıkartır veya aldıktan sonra komple motor toplasam kaç paraya gelir?
  18. M

İstanbuldan motor alıp 52 plaka nasıl çıkartılır

Merhaba istanbuldan bi bajaj pulsar 200ns alacağım ama Ordu da üniversite okuyorum ikametgah adresim Kocaeli üzerime kayıtlı ilk araç olacak, sigortayı minimumda tutmak nasıl mümkün olur derken Ordu da daha ucuz olacağını düşündüm o yüzden 52 plaka çıkarttırmak istiyorum. Motoru İstanbul dan...
  19. M

Honda güvenli sürüş eğitimi

Merhaba Honda güvenli sürüş eğitimine katılmak istiyorum. Cumartesi pazar için boş yer var büyük ihtimalle pazartesi de motosikletimi alacağım şimdi ben Gebze de oturuyorum en rahat nasıl gide bilirim (toplu taşıma) bide tavsiyeleriniz var mı sanırım 2014 de birisi mutlaka eğitmenin artçısı...
  20. M

NS 150 mi CBF 150 mi?

Merhaba çok kararsız kaldım ikinci el 2016 6000km cbf 150 mi almalıyım yoksa 2015 9000km de ns 150mi almalıyım Motosikleti kullanacağım şekil Karadeniz’in dağına taşına çıkmak için kamp yapacağım 2 kişi kişi ortalama 200kg yükle gezeceğiz (toplam yük bizde dahil 200kg civarı) Ordu Ünye deyim...