knox orsa or4

arkadalar merhaba eldiven arayışında olanlar varsa knox orsa or4 eldiven aldım hissiyatı rahatlığı ve görüntüsü gerçekten güzel koruması nasıldır bilemiyorum çift kaydırıcı var avuç içinde umarım korumasının nasıl olduğunu öğrenmek zorunda kalmam diyip almak isteyip sorusu olan varsa sora bilir diyerek konuyu bitiriyorum
güvenli sürüşler hepimize

[url=https://hizliresim.com/478sc0r][/URL]

Ben de Knox Orsa OR3 MK3 olarak geçen modelini kullanıyorum. 4 yeni çıktı galiba :)
Ben de eldivenimden memnunum. Sorusu olan varsa ben de elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

ben de ors3 kullanıyorum başparmak file kısmı yırtıldı sende sağlam mı
Fileden kastınız neresi, iç tarafta üst kısım mı? Ben de herhangi bir deforme olmadı henüz. 1 yıl oldu alalı çok uzun kilometreler kullanmadım henüz ama yaz kış demeden kullandım.

Eldivenle ilgili bir hayal kırıklığım var ben de onu size sorayım, normalde dokunmatik ekran için bir yer yapmışlar ama bende pek de kullanılabilecek şekilde çalışmıyor, sen kullanabildin mi rahat?

Fileden kastınız neresi, iç tarafta üst kısım mı? Ben de herhangi bir deforme olmadı henüz. 1 yıl oldu alalı çok uzun kilometreler kullanmadım henüz ama yaz kış demeden kullandım.

Eldivenle ilgili bir hayal kırıklığım var ben de onu size sorayım, normalde dokunmatik ekran için bir yer yapmışlar ama bende pek de kullanılabilecek şekilde çalışmıyor, sen kullanabildin mi rahat?
baş parmağın üst tırnak kısmı

evet dokunmatiği rahat kullanabiliyorum ama kırılmaz cam kullanmıyorum telefonda ondan dolayı fark olabilir sizde şuan deri eldivenim var dokunmatik hiç kullanamıyorum mesela fark hissediliyor

• Beğen
Tepkiler: AKS

evet dokunmatiği rahat kullanabiliyorum ama kırılmaz cam kullanmıyorum telefonda ondan dolayı fark olabilir sizde şuan deri eldivenim var dokunmatik hiç kullanamıyorum mesela fark hissediliyor
Anlatımı dediğim gibi bende bir deforme olmadı. Eldiven şu an yanımda değil 1-2 haftalığına da elime alınca ilk iş bi kontrol edeyim gözümden kaçan bir deformasyonu var mı diye. Eğer olduğunu görürsem buraya ekleme yaparım.

Bende kırılmaz cam var belki ondan dolayıdır. Tekrar bir dokunmatiği de deneyeyim, ilk aldığımda denemiştim verim alamayınca kullanmamıştım hiç :(

Hocam yeni seride onu çözmüşler sanırım ben hiç sorun yaşamadan kullanıyorum or4 eldivenin dokunmatiğini

Hocam yeni seride onu çözmüşler sanırım ben hiç sorun yaşamadan kullanıyorum or4 eldivenin dokunmatiğini
Diğer arkadaşta or3'te rahat kullanabiliyormuş dokunmatiği, sorun ya ben de ya benim eldivende galiba. Eldiven yanımda değil elime ilk aldığımda deneyeceğim ben de tekrar. Belki de yukarıda bahsedildiği üzere kırılmaz camın etkisidir. Sizin telefonda kırılmaz cam var mı?

Diğer arkadaşta or3'te rahat kullanabiliyormuş dokunmatiği, sorun ya ben de ya benim eldivende galiba. Eldiven yanımda değil elime ilk aldığımda deneyeceğim ben de tekrar. Belki de yukarıda bahsedildiği üzere kırılmaz camın etkisidir. Sizin telefonda kırılmaz cam var mı?
Evet kırılmaz cam var hiç sorun yaşamıyorum

selam beyler, bende almayı düşünüyorum da yeni modelini almaya değer mi? ben iki eldivenide denedim, eski modelinde daha rahat ettim, büyük ihtimal eski modelini alacağım ama yine de sormak istedim kullanan arkadaşlara.

Kışın bu eldiven elcik koruma varken yaklaşık 12-13 derecelerde 100-150km sürüş yaptırır mı sizce ?

Kışın bu eldiven elcik koruma varken yaklaşık 12-13 derecelerde 100-150km sürüş yaptırır mı sizce ?
Hocam valla ben 0 derecede elcik koruma + bu eldiven kullanmayı düşünüyorum :D ama gideceğim km 15 falan o da 30 dakika ediyor benim rotada. Bir kaç kişi kışın, yazlık eldiven ve elcik koruma ile kullandığını söylemişti.

Knox oulton mk2 almıştım geçen sonbahar başında.
Motomax mağazasına girdim, bütçem max 5bin lira ona göre elime deneyip en rahat geleni hah bu deyip alıcam demiştim, 20 küsür tane farklı eldiven deneyip bu elime tam oturunca aldım, bütçemi aştım, 6500 liraya gelmişti, hala da taksidi devam ediyor ama rahat etmiştim. Çok soğukta kullanmadım ama Ekim ayı sonunda havalar serinlemişken 200km yolda sürdüm, elcik korumalar da rüzgarı kesince rahat ettim yolda. Yazın fazla gelir ama kışlık niyetine kullanacağım, zaten kasım-mart arası motor sürmüyorum diye tam kışlık olmasa da olur demiştim, haziran-ağustos arası için daha yazlık püfür püfür bir eldiven eğer denk gelirse o masrafa sıra gelirse alırım.

Ya bende alpinestars ın corozal v2 diye bir eldiveni var,ancak 11-12 derecede soğuktan koruma özelliğini tamamen kaybediyor ve 20-30km sonrada elde uyuşma yapıyor çok memnun değilim.Sanırım değiştireceğim.

bugün orsa 3le sürdüm 1 aydır motorun çantasında kalmıştı donmuştu da ona rağmen 6 derecede iş gördü ama bu yeni orsa 4 çok farklı o yüzden bir şey diyemem

Yazmayı unutmuşum şimdi aklıma geldi, gecikmeli oldu biraz. Benim eldivenimde herhangi bir deforme yok.
Dokunmatik ekranı da birkaç kez navigasyon için denedim sıkıntı yaşamadım. İlk aldığımda niye önce hissettim bilmiyorum.

selam beyler, bende almayı düşünüyorum da yeni modelini almaya değer mi? ben iki eldivenide denedim, eski modelinde daha rahat ettim, büyük ihtimal eski modelini alacağım ama yine de sormak istedim kullanan arkadaşlara.
Bence hangisiyle daha rahat ettiysen onu seç, rahatlığın yanında iki modelin farkları teferruat kalır bence (aralarındaki farkları bilmiyorum ama dağlar kadar olacağını sanmam ve rahatlık önemli bence :) )

Hocam valla ben 0 derecede elcik koruma + bu eldiven kullanmayı düşünüyorum :D ama gideceğim km 15 falan o da 30 dakika ediyor benim rotada. Bir kaç kişi kışın, yazlık eldiven ve elcik koruma ile kullandığını söylemişti.
Eldiven görüntüsü yanıltmasın gerçekten hava alan yazlık bir eldiven. Eğer kış odaklıysanız kışlık eldiven daha iyi bir tercih olabilir. Ben geçen hafta soğukta kullandım dereceyi tam hatırlamıyorım ama 4-5 derece civarıydı galiba bi yerden sonra ellerim üşüdü baya (bende elcik koruma da yok). Ben yine de yaz kış bu eldiveni kullanıyorum o kısmı da kişisel tercihler ve ekonomi :) (3 olanı kullanıyorum)

Yazmayı unutmuşum şimdi aklıma geldi, gecikmeli oldu biraz. Benim eldivenimde herhangi bir deforme yok.
Dokunmatik ekranı da birkaç kez navigasyon için denedim sıkıntı yaşamadım. İlk aldığımda niye önce hissettim bilmiyorum.

Bence hangisiyle daha rahat ettiysen onu seç, rahatlığın yanında iki modelin farkları teferruat kalır bence (aralarındaki farkları bilmiyorum ama dağlar kadar olacağını sanmam ve rahatlık önemli bence :) )

Eldiven görüntüsü yanıltmasın gerçekten hava alan yazlık bir eldiven. Eğer kış odaklıysanız kışlık eldiven daha iyi bir tercih olabilir. Ben geçen hafta soğukta kullandım dereceyi tam hatırlamıyorım ama 4-5 derece civarıydı galiba bi yerden sonra ellerim üşüdü baya (bende elcik koruma da yok). Ben yine de yaz kış bu eldiveni kullanıyorum o kısmı da kişisel tercihler ve ekonomi :) (3 olanı kullanıyorum)
valla hocam 90tl ye aldığım decathlon eldiveni beni 5 derecede baya götürdü, yazlık eldiven 4-5 derece 30 dk sürüş yapmama olanak sağlayacaksa harika olur :D elcik koruma aldım, daha takmadım motoruma ama yazlık eldiven ve elcik koruma benim işimi görür diye düşünüyorum. Teşekkür ederim cevabın için, knox eldivenini korumasından dolayı almak istiyorum. Eldiven, kaskımdan daha pahalı :)

valla hocam 90tl ye aldığım decathlon eldiveni beni 5 derecede baya götürdü, yazlık eldiven 4-5 derece 30 dk sürüş yapmama olanak sağlayacaksa harika olur :D elcik koruma aldım, daha takmadım motoruma ama yazlık eldiven ve elcik koruma benim işimi görür diye düşünüyorum. Teşekkür ederim cevabın için, knox eldivenini korumasından dolayı almak istiyorum. Eldiven, kaskımdan daha pahalı :)
Soğukluk kişisel olarak değişebilen bir şey tabii ama beni götürüyor şahsen, o yüzden henüz kışlık bir eldiven almadım. Üşütür mü evet, ama kullanılmayacak kadar mı bence değil :) evet pahalıca bir eldiven ama koruma olarak da bana güven veriyor, hala elime aldığımda severek giyiyorum. Ayrıca dikişlerin parmak ucunda olmayışı da konfor sunuyor. Marka, model fanatikliği yapan biri değilimdir yanlış anlaşılmasın ama ben memnunum. Bu paralara alınan çoğu eldiven koruma açısından da güven verecektir diye düşünüyorum. Sana en büyük tavsiyem imkanın varsa mağazalara git ve eldivenleri dene ve eline uygun mu, rahat ettiriyor mu bu bak.

Bir de aklıma şu geldi alternatif olarak, revit mosca gibi biraz daha uygun fiyatlı eldivenler var. Bunlar ile bir yazlık bir kışlık eldiven de alınabilir bu paralara. Ben yaz kış bunu giyerim dediğim için bu eldiveni tercih ettim açıkcası, kışın üşütse de idare edebiliyorum o yüzden memnunum ama bi yazlık bi kışlık da mantıklı olabilir. Kışın uzun yol da yaparım diyorsan ama yazlık kışlık ayırmak daha sağlıklı olur bence. Beklentilerine göre tercih kararı senin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar