Arama sonuçlarınız

1. ofonazi

En ucuz yollu düşük cc motor

bende arora verano 50 var onun 125liğini alabilirsin kalıplı olduğu için çok sırıtmaz diye düşünüyorum.
  2. ofonazi

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

2017 Tracer 1771935175 ben de tracer ilk aldığımda öyle kullanmıştım 3.1 yaktırmıştım şehir içi :D
  3. ofonazi

YRA Yamaha Riding Academy İstanbul Autodrom tanıtımı

ben de katılmak istiyorum
  4. ofonazi

Kış geldi, motorlar yattı mı?

o da bir etmen olabilir ama bu soğuklarda dalgaların yıpratıcı etkisi çok yok gibi :D daha çok pantolonun üzerine giyildiği için hareket kabiliyeti kısıtlı ani harekette patlıyor diye düşünüyorum
  5. ofonazi

Kış geldi, motorlar yattı mı?

benimde buna benzer vexo yağmurluğum var apış arası açılmış bikaç kere dötüm ıslandı eve gelince silikonu eritip şerit çektim bikaç seferdir su almadı görüntü çok hoş değil ama oraya da bakmasınlar zaten :D
  6. ofonazi

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

2020de 50 cc ile başladım 2021de a2 ehliyet alıp nmax 125 aldım uzun yol yapmaya çalışınca sanki 250 olsa daha mı keyifli olur dedim 2022de forza250 aldım çok mutluydum onu satıp parayla altın aldım sonra ucuza daelim 250 alıp biraz sanayiden çıkamıyor gibi olunca onu satıp kredi kartıyla arora...
  7. ofonazi

GS ve gözleme ikilisi

Ben hafta içi skuterle takılırken ışıklarda güzel motor görürsem bakımlı temiz bakıyorum motoru güzelse motorun güzelmiş diyorum geçiyorum. Ben tracerle ışıklarda durunca da sanki diğer motorcular benim için kötü şeyler düşünüyormuş gibi hissediyorum elimden geldiğince iki motordada selam veriyorum.
  8. ofonazi

Yandan Fermuarlı Kışlık Korumalı Pantolon Hk.

bu diğerinden çok daha maliyetliymiş hocam teşekkür ederim gene de.
  9. ofonazi

Kış Ekipman Önerisi

diğer konuya yazmıştım ama çok eski olduğu için dönüş alamadım buraya da sorsam var mıdır fermuarlı kışlık pantolon kullanan?
  10. ofonazi

Yandan Fermuarlı Kışlık Korumalı Pantolon Hk.

Bu pantolonu aldınız mı ben de işe gelip giderken 10dklik yol için alacağım kendi pantolonumun üzerine fermuarlı kullanması Kolay oluyor mu 1765955274 Herkes LBC önermiş ama fiyatı çok şuan karşılayabilecegim şekilde değil onun yerine Bering kullanan var mı?
  11. ofonazi

Beğendiğiniz ve tavsiye ettiğiniz kitaplar

ben bayadır kitap okuyamıyorum ama Grange nin kitaplarını seviyorum polisiye gerilim. kendim de laborant olduğum için Siyah Kan isimli kitabını çok sevmiştim onunla başladım sonra birkaç kitabını daha okumuştum.
  12. ofonazi

F900 gs, Tiger 900 GT, Vstrom 800 se, Tracer 9

Ben de benzer bir düşüncedeyim. Yakında düğün var sonrasında eşimi ikna edebilirsem Tracer 700 satıp sonra Africa düşünüyordum ama 1.78 boyla biraz sıkıntı olacak gibi o yüzden R 1200 GS Adventure bakıyorum. 800bin bütçeye kadar makul 3 çantalı servis bakımlı 2015 üstü bulabilirsem. Bazen de...
  13. ofonazi

Uzun led farları tamir edebilir miyim

Tamamdır kontrol edeyim teşekkür ederim
  14. ofonazi

Bunlar tek soket değil mi öyle biliyorum. Muayeneden kaldım. Motosiklet Muayene İstasyonuna gitmek hata arka lastik yönü farklıymış
  15. ofonazi

uzun farlardan sağdaki yanıyor soldaki yanmıyor bu şekilde muayeneden geçer mi peki ?
  16. ofonazi

Branda Altına Koku Bırakan Kedi Sorunu

fotoğraf gözükmüyor biraz hayal edebildim ama bizim bahçede yüksek rüzgarda hala orda kalır mı emin değilim.
  17. ofonazi

dün branda çekip scooter olduğu için ayakların olduğu kısıma 2 tane taş koydum baktım başka açık girebilecekleri yer yoktu sabah bıraktığım gibi duruyodu işe yaradı sanırım :D
  18. ofonazi

ben de o akordiyon şeklinde olanlardan düşünüyordum ama biz kiracıyız ev sahibi adama henüz tam anlatamadım bidahaki denk geldiğimizde o konuyu tekrar açıp söylemeyi düşünüyorum ama o da arka tarafa yap diycek orda merdivenler var nasıl olur bilmiyorum. temudan bagaj lastikleri almıştım onlar...
  19. ofonazi

Arora Verano 50 motosikletimin önce gündüz farları sonra da uzun farlardan sağdaki patlamış servise sordum komple değişmesi gerekiyor dediler komple far da 7.600TL motosiklet zaten 50bin bi fara o kadar veremem muayeneye de gitmem lazım ledleri değişiyor mudur ya da bu işi ucuz yollu nasıl...
  20. ofonazi

konuyu hortlatalım eski çözümlere ek yenilerde kesin çözüm diyebileceğiniz bir şeyler var mı? Siteden bahçeli bir eve taşındım branda sipariş ettim haftasonu memlekete gitmiştim sabah yağmur yağmış iyi ki branda almışım moturum ıslanmadı derken motorun yanına gelince önce 1 tanesi brandayı...