Uzun led farları tamir edebilir miyim

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
Arora Verano 50 motosikletimin önce gündüz farları sonra da uzun farlardan sağdaki patlamış servise sordum komple değişmesi gerekiyor dediler komple far da 7.600TL motosiklet zaten 50bin bi fara o kadar veremem muayeneye de gitmem lazım ledleri değişiyor mudur ya da bu işi ucuz yollu nasıl halledebiliriz. İstanbul Maltepede yaşıyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tamir etmeye kimse yanaşmaz ama Youtube'da "led tamiri" diye arattığından bir dünya video çıkıyor, belki o videolardan biri işine yarayabilir.

Motosikleti
uzun farlardan sağdaki yanıyor soldaki yanmıyor bu şekilde muayeneden geçer mi peki ?

Motosikleti
Ns200 15"
uzun farlardan sağdaki yanıyor soldaki yanmıyor bu şekilde muayeneden geçer mi peki ?
Bağlantısında kopukluk olabilirmi? Spontini'de gündüz farının tek tarafı yanmıyordu ve aynı şekilde led sistemdi. Sonrasında fark ettiğimde bağlantısı kopmuştu.

Bahsettiğiniz şekilde Muayneden geçmez.

Motosikleti
Bağlantısında kopukluk olabilirmi? Spontini'de gündüz farının tek tarafı yanmıyordu ve aynı şekilde led sistemdi. Sonrasında fark ettiğimde bağlantısı kopmuştu.

Bahsettiğiniz şekilde Muayneden geçmez.
Bunlar tek soket değil mi öyle biliyorum. Muayeneden kaldım. Motosiklet Muayene İstasyonuna gitmek hata arka lastik yönü farklıymış

Motosikleti
yamaha WR 125x
yamaha wr 125x motorum kontağı açıyorum far uzun kısa düğme ile normal çalışıyor motoru çalıştırınca düğme boşa çıkıyor sadece uzun far yanıyor neden olabilir bilgi verebilecek olan var mı 0533 978 44 50

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar