Arama sonuçlarınız

1. D

Akü değişimi garantiyi bozar mı?

Pratikte ne uygulanıyor? Benzer durum yaşayan var mı?
  2. D

Hocam kılavuzda, Motosiklet uzun süre kullanılmayacaksa akünün nasıl çıkarılacağı, saklanacağı, şarj edileceği ve geri takılacağı anlatılmış. Kutup başları temizliği anlatılmış. Hatta bujiyi çıkarın, geri takın yazıyor. Yağ değişimi ve periyodik bakımlar mutlaka yetkili serviste yapılmalı...
  3. D

Kask önerisi

Rpha 71 çok memnunum 6 ay oldu alalı.
  4. D

Peki akü dışındaki diğer işlemler de mi bu şekilde? Lastik değişimi örneğin?
  5. D

Daha önce 12.9v ve Marşta 8.9 v okuduğum akü için yeni bir varta akü almıştım. Bugün değiştirmeden önce merak edip hiç sürüş yapmadan dinlenik halde tekrar test yaptım. Marşta minimum 11vye düştü. Direkt kapatıp iki kere daha tekrarladım sonuç aynı. Akü sağlam mı şimdi niye daha önce 8.9v...
  6. D

Peki aküyü şarj edip kullanmaya devam etsem, yeni gelen varta akünün asidin eklemeden saklasam bayatlamaz değil mi? 2-3 saniyelik tek marşta çalışıyor. Değiştirsem mi bilemedim şimdi.
  7. D

Bakıma götürdüğümde hiç sıkıntı çıkaramazlar değil mi hocam? 1764832664 İnternette indirdiğim kılavuzda 12 v 8 ah vrla yazıyor şunu aldım https://www.balatauzmani.com/urun/varta-12v-8ah-motosiklet-akusu-ytx9-bs 1764832710 Asidi geldiğinde ilave edeceğim aküye
  8. D

0 pulsar ns 200 alalı 6 ay oldu. Geç marş almasıyla ilgili konu açmıştım. Marşta voltaj 8.9a kadar düşüyor. Çalışmadığı hiç olmadı bazen biraz geç çalışıyor. Servise gitsem sıkıntı yok diyecekler. İçim rahat etsin diye varta akü aldım. Kendim değiştirecektim ama aklıma takıldı. Garanti bozulur mu?
  9. D

Kask Kamerası Hk.

Siz karar verin.
  10. D

Vizörün çok zor kilitlenmesi sorunu

Yok hocam sadece aşağı ve yukarı hareket ediyor. Aşağı yapınca açılıyor, yay kendiliğinden yukarı alıyor. Boştayken çok rahat oynuyor. Vizörü kapatırken aşağı inmiyor ama kilitten değil. Ya vizör contada kaymıyor ya da pinlock çok gerginlik yarattı, vizör kilitten uzaklaştı. Akşam contayı...
  11. D

Hangisi contaya zarar vermez? deneyeyim 1764655580 Havalı tüfekten kalma silikon sprey var elimde olur değil mi?
  12. D

Hocam başka kaskla kıyaslayamıyorum. İlk motorum, ilk kaskım. Ama çok memnunum. Sormak istediğiniz ayrıntı varsa yardımcı olmaya çalışırım.
  13. D

Hjc rpha 71 kaskın vizörü çok zor kilitleniyor, kutudan çıkan orijinal pinlocku takınca daha da zorlaştı. Pinler en gevşekte tutuyor zaten. Vizör alttaki contalar üzerinde kaymıyor, fazla sürtünüyor gibi. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı? fikirleriniz?
  14. D

Kış geldi, motorlar yattı mı?

Elcik koruma ya da ısıtma var mıydı hocam?
  15. D

Akü Şarj Cihazı ve Starter önerisi

Hocam tüm yorumlarınızı okudum da Bosch c30 ile einhell ce bc 4 m arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Einhell Recond özelliği 14ah üstü için yazıyor kılavuzda. Motosiklet aküm 12v 8 ah vrla. einhell Recond kullanılabilir mi? Karar veremedim hangi cihazı alayım? Teknik olarak aralarında...
  16. D

Lurca aksiyon kamerası, inceleme

Aynen hocam. Hiç bir bilgi yok. Wpden soruların yarısına cevap verdiler kendileri de çok bilmiyor muhtemelen sadece Çin'den getirip satıyorlar. Bana f/p göründüğü için o kumara girdim :) görüntü kalitesi çok iyi olmasa da güvenlik için bana yeterli geldi. Merak eden olursa diye tecrübemi...
  17. D

Güzel fikir hocam. 1080p bir sürü video var elimde. Kamerayı ilk aldığımda çektiğim 4K videolar döngüsel kayıttan dolayı silindi. Yeni videolar çekip paylaşacağım. Fakat ne yazık ki yukarıda paylaştığım Instagram sayfasındaki görüntülerden pek farklı değil çektiklerim.
  18. D

Üyeliğim çok eski değil ama 10 yıldan fazladır forumu takip ediyorum. Çok faydalı oldu benim için. Herkese çok teşekkür ederim. Araştırırken kafamdaki çoğu soruya cevap bulamadan sipariş ettiğim bir kamera. Birilerine faydalı olabilir diye yorumlarımı paylaşıyorum. Ticari hiçbir bağım yok...
  19. D

Akü Şarj Cihazı ve Starter önerisi

Einhell elektrik gidip gelince kaldığı yerden devam ediyor mu hocam? Bir de motosiklet aküsünü ne kadar akım ile ya da kaç saatte şarj ediyor?
  20. D

Akü azalıyor mu dengede midir?

İlahi hocam:) Siz einhell kullandığınızı yazmıştınız başka bir konuda. Elektrik gidip gelince kaldığı yerden devam ediyor mu hocam? Bir de motosiklet aküsünü ne kadar akım ile ya da kaç saatte şarj ediyor?

Yeni mesajlar