Arama sonuçlarınız

1. tecrube0

RKS SPONTİNİ 110 ÇANTA İŞLETME MUHABBETİ

Bazen akıllarına çantanın ruhsatta işli olması gerektiği geliyor ve motoru men ediyorlar tuvturk vs uğraşmak zor geliyordu bana Bi gün trafik polisi herşeyi yaptırmışsın ama SRC belgen yok deyince bıraktım artık :D onu da alsan kızarsam psikolojisi uygun değil der ehliyetine el koyarım...
  2. tecrube0

Kask ve Gözlük

Ben gözlüğün şeklini bozup camları da çizdikten sonra tekrar lense geçtim.Doktor lens takma artık demişti ama mecburen takıyorum.Gözlük kanalı olan kaskları bilmeyen tecrübeli motorcular var gözlük kullanan .
  3. tecrube0

Yağ Seviyesi Nasıl

Bu yağ seviyesine bakma olayını beceremiyorum ben ya . Orta sehpam yok Dominar da ne zaman baksam yağ haznesi boş motoru dik tutsam yağ haznesini göremiyorum :D İnşallah yağ yakmıyordur.
  4. tecrube0

RKS SPONTİNİ 110 ÇANTA İŞLETME MUHABBETİ

Motoru satın alırken sana verilen bir uygunluk belgesi var orada çanta mevcuttur yazıyor.Ruhsat almaya gittiğinde diyorsunki kardeş bak motorda çanta var bunu mutlaka işleyin.Söylemezsen işlemiyorlar. 1746091368 Ruhsata yazdırmazsa patlar. 1746091682 Eğer ruhsatı aldıysan ve imza kısmında çanta...
  5. tecrube0

Şile de Gözlemecilerin yansıması

Herkese Merhaba, Haberi gören olmadıysa diye paylaşmak istedim.Üvezlideki gözlemecilerde yangın çıkmış 6 dükkan yanmış. https://www.haberturk.com/sile-de-yangin-6-restoran-kule-dondu-3-yarali-3787232?page=2
  6. tecrube0

50CC

" silindir hacmi 50 santimetreküpü, elektrik motorlu ise azami sürekli nominal güç çıkışı 4 kilovatı geçmeyen" dediğinde 50 cc de bu gruba dahil oluyor sanki :) 45 km hızla giden motorla e5 çıkmak büyük cesaret . Bloğu değiştirsen bir süre sonra blok gidecek.Sen şimdi bu motoru alsan ekipman...
  7. tecrube0

150 boy kızlar için scooter önerisi

Cappucino 100 kg motor çok fazla değil esasında bundan daha düşük ağırlıkta bulacağın motor 90 kilo olacaktır. Çok bir fark yok bence 100 kg de çok etkilemez diye düşünüyorum tecrübe kazanman lazım. Cappucino'dan devam et bence .
  8. tecrube0

Şanzıman yağı olarak 10-30 yerine 10-40 kullansak?

Kullanım kılavuzunda yazıyor bildiğim kadarıyla ama 10w40 yağın 800 ml motora 200 ml şanzımana koyuyordu bir arkadaşım.
  9. tecrube0

Motosiklet Pantolon tavsiyesi

Bikerjeans'ten pantalon aldım kesimleri vs iyi ama onun da ağı 4 ayda pamuklandı.Ben uzun kmler, uzun süreler motosiklet kullanıyorum bunu da göz önüne alın :) Bacak boyuna dikkat edin alacaksanız ben modelini vs sevdim. Koruma için yer değişiyor demişler ama diğer pantalonlar gibi değil.
  10. tecrube0

13.Nisan.2025 - İzmir'in güney sahillerinde hırt gibi dolanmamız

Bu mevsimde egeye girenin erkekliği içine kaçar :)
  11. tecrube0

Pulsar N250 İle Uzun Yol Deneyimim

Güzel bir seyahat olmuş. Dağların görüntüsü çok güzel görünüyor.Antalya- Adana -Mersin -Hatay arası yollar çok hoşuma gidiyor birgün kafam eserse oralara da gideceğim mutlaka :)
  12. tecrube0

istanbul-izmir yolculugu

Gayette yaparsın belki biraz sırtın ağrıyabilir malum raceing motor olduğu için kambur duracaksın yaklaşık 500 km .Eskihisar-Topçular feribotu ile yalovaya geçip altınovadan otobana gireceksin batı bursadan çıkıp susurluk manisa vs derken izmirdesin :) Son gittiğim gezide inegöl'den yalovaya...
  13. tecrube0

Dominar 400 ile 2500 km

Gerçekten iyidir :) Akhisar'a festivale gidince mutlaka uğrarım :) Geçen yıl 90 liraydı.Bu yıl 110 lira olmuş.
  14. tecrube0

Dominar 400 ile 2500 km

İnan ben çok mutluydum .Keşke daha çok zamanım olsaydı ve nakitim Mersin'e kadar giderdim.Kapadokya vs gezerdim.
  15. tecrube0

E-Ticaret İle Motosiklet Malzemesi Satın aldım.

Merak edenler için ayakkabıyı değiştirdiler bu seferde topuk kısmı aşınmış bir ayakkabı gönderdiler bunu gönderirken yanında boyuna asmalı anahtarlık ve haribo da göndermişler sağolsunlar. Bir daha bu arkadaşların kendi markasını almayacağım kesinleşti. Yobaz rumuzlu arkadaş ister adaleti...
  16. tecrube0

10bin km spontini ağır bakım parçaları nelerdir?

ne var ne yok değiştirmeyi düşünüyorum ama üşeniyorum benzine kadar boşaltacağım.
  17. tecrube0

10bin km spontini ağır bakım parçaları nelerdir?

Peki spontini motosiklet uzun süredir yatıyorsa ne bakımları yapmalıyız ? Mesela tel yağ filtresini değiştirmek gerekir mi ? bagalar , kayış , hava filtresi , yağ, şanzıman yağı ?
  18. tecrube0

Arkadaşlar mevzu o değil yasal haklarımı zaten biliyorum ama haksızlık karşısında susup sadece iade yapmak zoruma gidiyor ben bu ürünü 5 gün beklemişim.kargo parası vs vermişim elime bi geliyor içinde bi önceki müşterinin notu bilgileri bi özensizlik söz konusu.Tekrar kargo şirketi ara saat...
  19. tecrube0

Ticaret bakanligina filan sikayet ederim diye düşünüyorum. Adliyeye alistim artik :) Uyaptan islem yapmak icin e imza aldim :) Urunu her turlu geri gonderecegim.Bulundugum yerde mng yok zaman ayirip mng bulmam gerekiyor. Biz magazaya biraktik yarin gidip degistirebilirsiniz desinler sorun yok...

Yeni mesajlar