Arama sonuçlarınız

1. tecrube0

Kim Kusurlu?

Korku olabilir onun adı kabul edilen davranış veya alışkanlık kanunlara riayet olmalı.
  2. tecrube0

"gel de motorcuya saygı duy"

Koca yolda oraya girmesi enteresan gerçekten.
  3. tecrube0

Kim Kusurlu?

Kanunu boşuna çıkarmışlar diyosun :)
  4. tecrube0

Kim Kusurlu?

Kontrolsüz kavşakta dur levhası olmaz ama burada var .Burada dönel kavşak tabelası yok.Mecburi yaya yolu var yani burası kontrollü kavşak :D Böyle olunca da geçiş üstünlüğü anayoldan gelende oluyor.
  5. tecrube0

Motosiklet sigortasını iptal etmek sorun çıkarır mı ?

Sigorta iptali deyince zorunlu trafik sigortasını düşündüm bir an. Elektrikten pek anlamam ama aracında bir sorun var .Sorun olduğu için sigorta atıyor. Sen sorunu çözmek yerine seni koruyan faktörü ortadan kaldırmak istiyorsun.
  6. tecrube0

Kim Kusurlu?

Polis burada bana yol vermek zorunda kafasında istifini bozmadan dümdüz geliyor normalde sağda boş yer var.Taksinin geldiği yolda 8gen dur levhası var .Aynısı polisin geldiği yolda da vardır. Kavşağa giriyorsun durmasan bile yavaşlarsın , sağa kaçarsın polis bodoslama dalıyor yola.Polis olduğu...
  7. tecrube0

Kim Kusurlu?

Ani fren yaptığın için arkadan birisi sana çarparsa birden durdun diye sana ceza yazıyorlar mı ? En fazla kısmi kusurlu olur. Polisin yol vermesi gerekiyordu. "vatandaşı polisi yok yorumum da"kısmını anlamadım. Ayrıca ben senin mesajına yorum yapmadım.
  8. tecrube0

Kim Kusurlu?

Kazanın olduğu yer ferhat tüneli valilik çıkışı orası amasya merzifon ladik çok fazla ziyaret ettiğim yerlerdir, kontrolsüz kavşak değil dönel kavşak .Google haritalardan da bulup çıkaracaktım ama sokak görüntüsü yok malesef .Gözleme yemeye gidiyorsa polis kesin suçludur...
  9. tecrube0

Festivale gitmeden, can sıkan arkadaş!

Haftaya ben de gitmek istiyorum ama tek gideceğim için yer bulamamak endişelendiriyor beni.Daha önceki festivallerde hep arkadaşlarım oluyordu.
  10. tecrube0

Kim Kusurlu?

Eğer polis göreve gitmiyorsa yani aciliyeti yoksa Polis suçlu ve sirenleri açık olduğu için ceza bile alması lazım ama eğerki göreve gidiyorsa ve aciliyeti varsa taksici suçlu.
  11. tecrube0

Korumaları çıkarmadan montunu yıkayan var mı

korumaları çıkarmayınca muhtemelen yumuşayıp parçalanırlar ya da koruma özelliği azalacaktır.onun dışında ben montları korumaları çıkarıp atıyorum makineye ama önce kollarına çok fazla tozlanan yerlerine leke çıkarıcı sıkıyorum hatta venom montta bir de fırçalıyorum.Bendeki mont bu çok memnunum...
  12. tecrube0

Uzun süredir yatan motor .

Açıkçası kontrol ederek taktım ters takmadığıma eminim ama inşallah sigorta işidir :) Haftasonu bakacağım artık akünün ordaki sigorta hiç dikkatimi çekmemişti.
  13. tecrube0

Akü değerine bakmadım avometre vardı evde bakarım diğer motoru çalıştırdı ,sigortalar sağlam arka selenin altındaki tüm sigortaları kontrol ettim ama kafa kısmına hiç elektrik gelmediği kesin :)
  14. tecrube0

Hiçbir değişiklik olmuyor. Sadece dediğim ses var.
  15. tecrube0

Liqui Moly 10W-40 4T Street Race Tam Sentetik Yağ Satılır mı ?

Ben en çok fuarda görünce şaşırdım .Standları filan vardı. Neredeyse ben bile ikna oluyordum :D
  16. tecrube0

Yine beni aşan bir iş desene :D Halbuki ne güzel her şeyi değiştirmiştim :) Ateşleme de yapmadı. Kickstart denedim o da çalıştırmadı. Teşekkürler
  17. tecrube0

Akü çalışıyor aküde güç var. başka motorda denedim.
  18. tecrube0

Napıyım ben bu motoru içi dışı her yeri örümcek olmuş ekrana da güç gelmedi kontağı çevirince.Yakıt filtresinde yakıt vardı baktığımda .
  19. tecrube0

Herkese Selam , Uzun süredir yatan bir motorum var ns 160. Bugün motorun yakıt filtresi , hava filtresi ,buji , yağ, yağ filtresi hepsini değiştirdim.Yeni akü taktım motor çalışmadı ekrana güç gelmedi ayrıca aşağıdaki resimdeki arkadaştan da aküyü takınca kontağı çevirmeden sürekli ses geliyor...

Yeni mesajlar