Arama sonuçlarınız

1. tecrube0

Dominar 400 ile 2500 km

Herkese Merhaba , Buralar bayram tatilinde yapılan gezilerle dolmadan paylaşmak istedim. Herkesin yapamazsın dediği şeyleri yapmak hoşuma gidiyor sanırım . Bazen hayatta plansız hareket etmek en büyük özgürlüğü getirir. Geçtiğimiz hafta 3 yıldır yıllık izine çıkmadığım ve bayram öncesi işler...
  2. tecrube0

Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

Kızlar genç öğrencilerdi muhtemelen üzüldüm çoğuna üşüyenler vs. mini elbiselerle motorların üzerinde yanında duruyorlardı.Çok küçüklerdi ya da biz çok büyüdük :D Hele bir akü firmasında kırmızı elbiseli bir kız vardı.Bunu bu kıza kim giydirdi acaba diye düşündüm.
  3. tecrube0

vucut korumalarını giymeyi bırakmak

Pazar günü sapancadaydım bir Allah'ın kulu mu kask vs takmaz hiç mi düşmüyorsunuz kaza yapmıyorsunuz arkadaş.
  4. tecrube0

Yeni sigorta yaptiran var mi? Fiyati ne oldu

koalay da 3300 e buldum sigorta onu yaptıracağım.
  5. tecrube0

Bayiye giderken yanımıza ne kadar para alalım?

Kim seviyor :) evlendin bahşiş , araba aldın bahşiş , çocuğun doğdu bahşiş -tatlı, yakının öldü bahşiş vs vs.İşini yapıp maaş alan adamdan helallik almak için rüşvet veriyorsun :)
  6. tecrube0

Bayiye giderken yanımıza ne kadar para alalım?

Anahtar parası al 50-100 lira malum Türkiyedeyiz güzel bişey oldu mu illa birilerine bahşiş vermen gerekiyor.
  7. tecrube0

Yeni sigorta yaptiran var mi? Fiyati ne oldu

8.basamakta ns160 için 8000 lira istediler :D
  8. tecrube0

Neden youtuber olmak isteniyor ki ?

Youtube da para önemli bir motivasyon ancak olay sadece para kazanmak değil.İnsanlar yaptıkları şeyleri paylaşmak istiyor , taktir görmek istiyor. Youtube bizim eskiden kullandığımız bloglar gibi .Başlarsın tutarsa para kazanırsın tutmazsa anıların kayıtlı kalır. İnstagramda da aynı durum...
  9. tecrube0

HGS

garantiden alabilirsin ama fazladan bankaya para vermek gerçekten çok gereksiz.
  10. tecrube0

Bajaj Bakım Aralığı Hakkında

O değil de benim motor bugün 9500 ü geçti .Ancak servis ışığı yanmadı. 5000 km bakımından sonra abs beyni garantiden değişmişti.
  11. tecrube0

HGS

https://webihlaltakip.kgm.gov.tr/ web sitesine gir. plakanı ve doğrulama kodunu yaz alttan seç kredi kartınla ödemeni yap.
  12. tecrube0

Çoğu kişinin de aklında kalmıştır bence :)
  13. tecrube0

BMW de yoktu .Geçen sene vardı oysa :/ Her yer CG'di resmen . Ama o gri multistrada tur motoru ve beyaz versys 1100'ün yanından ayrılamadım bir türlü :)
  14. tecrube0

O değilde yaşadığım en garip olay kafede oturacak yer bulamayınca karşıda PO akademinin olduğu yerde boş sandalye görüp oturdum .Şans o sırada yarışma yaptılar son ana kadar ilk 10'daydım.İlk 10'a 1000 liralık yakıt çeki veriyorlardı. Son anda 17. oldum.Sırt çantasıyla 1 lt yağ kazandım :) Bir...
  15. tecrube0

harley'de de aynı etiket vardı. 1742152342 hayırlı olsun. 1742152378 Arora taklit motor yapıyorlar diyen fenomene dava açmış galiba :D 1742152573 15/18 Mayıs tarihleri arasında da İzmir'de fuar olacak.
  16. tecrube0

çok kişi kurcaladı bu motoru bugün haberin olsun :) Birisi hatta arka tekerin sibobun oraları kurcalıyordu orda neye bakıyor olabilir diye bayağı bir düşündüm :D
  17. tecrube0

2025 Motosiklet Trafik Cezaları

Benim tamirciye giden yol eskiden instagramda paylaşırdı bugün radar var dikkatli olun diye :)
  18. tecrube0

Cumartesi günü gideceğim inşallah davetiye buldum sonunda :) Cumartesi günü erkenden orada olacağım. Unutmazsam bir termos sıcak su ve kahve de alır çıkışta biraz keyif yaparım.
  19. tecrube0

HAYAT GEZİNCE GÜZEL-54- 4. BÖLÜM ESKİŞEHİR AFYONKARAHİSAR,KÜTAHYA

Çok güzel bir gezi olmuş gerçekten bayağı imrendim . Havalar ısınsa artık keşke :)

Yeni mesajlar