Arama sonuçlarınız

1. S

(Bajaj) Far ampulu nasıl garanti kapsamına girmez?!?

Arkadaşlar merhaba. Rs200ümüz var. Baktık ki far yanmıyor. Malum servise gittim. Garanti değiştirir diye direk değiştirttim sormadım. İşin sonunda 60 tl fatura çıktı. Lan inwells marka dandik bir ampul bu?!? Nette 10 tl. Bir de işçilik almadım diyorlar utanmadan. O değil de nasıl girmiyor...
  2. S

Yüksek hızlarda acil stop düğmesine basılırsa ?

Yanlışlıkla falan. Ne olur? Aklıma gelen mi olur?
  3. S

Lastik parlatma sütünü mat plastik aksama sıkınca!!

Cümleten hayırlı bayramlar öncelikle. Bizim çok zeki yıkamacı arkadaş parlasın diye bütün motora bu lastik sütünden sıkmış. Parlak aksamda sorun yok ama mat aksamda beyaz beyaz lekeler oluştu. Sebebi bu süt müdür? Ve başına gelen varsa nasıl üstesinden gelmiştir?
  4. S

Rs200 arka dişli büyütme işlemi

Arkadaşlar Merhaba, Motosikletin arka dişliyi arttırdığımız vakit ortalama +15 km hız kazanabiliyor diye okudum. Bu gerçek midir? Ve motoru yorar mı?
  5. S

Rs200 arka tekerden gelen gırc gırc sesi??

Arkadaşlar merhaba. Bugün arka tekerden bir ses duydum. Sanki bir yere sürtüyor gibi gırc gırc gırc yapıyordu. Tekeri çevirince akıcı bir şekilde dönmüyor takılıyor gibi yavaşlıyordu. Oktay usta göbek rulmanı dağılmış dedi. Değiştirdik. Lakin eskisi kadar olmasa da biraz biraz devam ediyor...
  6. S

Yılan Bakışlı RS'ime Kavuştum Dostlar..

Merhaba Arkadaşlar. Pulsar 150 NS kullanıcısı iken hep hayalimdeydi. Bir CBR125 deneyimimden sonra karşıma bir fırsat çıktı ve aldık RS'i. Çok hoş bir motor tavsiye ediyorum. Almak isteyip kafasına soru takılan olursa cevaplayabilirim. Tekeriniz düz bassın :thumleft:
  7. S

Hasar Kaydı Ne Kadar Önemli? Hele de 1700 tl ise? Üstadlar Yardım..

Arkadaşlar Merhaba.. Cbr125 deneyiminden sonra ki biraz yetersiz geldi, 250liğe geçme kararı almış bulunmaktayım. Hamdolsun ki 1000 tl kar ile sattım Cbr125imi. şimdi sorum şu; bir motor var (resmi aşağıda) 2012 bi Cbr250. 20.000de henüz. Baktım inceledim. Kozmetiği güzel, motoru iyi. Baskı...
  8. S

Sizce ceza yazmış mıdır?

Arkadaşlar merhaba. Bugün yolda gidiyorum bir motosikletli polis beni geçip sağa çek işareti yaptı. Çektik. Plakayı sordu. Benim plaka çatlak olduğundan selenin altında. Çıkarttım gösterdim. Daha yeni aldım falan dedim. Motoru çekti arkadan. Tamam siz gidin adrese ceza gelecek dedi. Ne kadar...
  9. S

Bakırköy Motosiklet Pazarı her Pazar motosiklet severleri buluşturuyor..

Merhabalar Arkadaşlar, Sezer Akay isimli abimiz bakmış ki otomobil pazarları olmasına rağmen motosiklet pazarı yok. Bakırköy Adliyesi'nin arkasındaki otopazarının yanındaki alana motosiklet pazarı kurmak için kolları sıvamış. 1 ay önce başlayan pazar her pazar günü saat 08.00 ile 18.00 arası...
  10. S

Kapora verildi, Allah hayırlısını göstersin..

Megelli faciasından sonra arayışa girdik ve 2013 model 25.000'de cbr125 bulduk. Motora bindim. Direksiyon azcık sertti. ss motorlarda normal midir? Nasıl görünüyor? Fikrinizi duymak isterim?
  11. S

Motoru sattık, sıradaki ne? Megelli nasıldır?

Pulsarımız gitti arkadaşlar. Megelli 250ye geçelim diyoruz. Nasıldır?
  12. S

Bu kilit gündüz kullanım için yeterli midir?

gece otoparka koyuyorum. 156 tl. Yeterli olur değil mi? http://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/onguard-motosiklet-kilidi-rottweiler-8025-180cm-x-25mm-P157494974
  13. S

Grade80 13mm zincir kilit..

Ürünü hiç kullanmadım. Topcase kullanmadığım için motorda taşıyamadım. Grade80 13mmdir. 2 metre uzunluğunda. Makasla kesilmesi imkânsızdır. Abusun 1000 tllik kilitlerine bin basar. Sadece 120 tl. Ulaşım: 0542 791 06 50
  14. S

150 NS'de popoyu rahat ettirmek?

Merhaba arkadaşlar. ilk defa 4 saat falan motorun üstünde kaldım set set. bizim toto çok ağrıdı be :pale: bir önerisi olan var mı bunun çözümü koltuğun süngerini değiştirmek falan gibi?
  15. S

Yağ seviyesi iyi olmasına rağmen yağ lambası yanma sorunu

Arkadaşlar 150 ns'in biliyosunuz yağ seviyesi camı var. Oradan bakıyorum yağ var. Seviye güzel ama motoru çalıştırdıktan 1 dk sonra yağ lambası yanıyor. Tecrübesi olan var mı?
  16. S

BİM'de Cila ve Yıkama Süngeri

Merhaba arkadaşlar, Bim'de gezerken bu ürünlere rastladım. Mikrofiber kaplı yıkama süngeri ve araç cilası. İkiside 3,5 tl. Fiyatı uygun geldi bana. Almak isteyenler varsa kaçırmasınlar.
  17. S

Debriyaj kullanımı..

Arkadaşlar merhaba, Motosiklette debriyaj kullanımı hakkında bazı sorularım var. Mesela yokuş aşağı inerken debriyajı sıkmak, veya normal seyirde sürekli debriyaj kullanmak mı daha iyi olur yoksa viteste kullanmak mı? Debriyajı çok kullanmak sanzımana zarar verir mi?
  18. S

150 NS'yi satıp, Yamaha r125 almak..

Arkadaşlar Merhaba; İkinci el piyasasına bakıyorken r125i gördüm. Yani incelemesini de izledim, motor güçsüz ama şekil çok fena sanırsın 600lük mübarek :D Ne dersiniz? 4 aylık 150 ns'mi satıp üzerine 2500 daha koyup 3-4 yıllık r125 almaya değer mi?
  19. S

150 NS Yakıt Ve Uzun Yol Sorusu..

Arkadaşlar Merhaba; 2000 km'de bir 150 NS almıştım hatırlarsınız. 50 tl'lik benzin ile İstanbul şehiriçi 310 km civarı gidiyorum. Bu tüketim nasıl? Normal midir? Fazla mı yakıyor? Aldığım arkadaş bunun rodajını uzun yolda yapmış ve büyük ihtimal rodaj hız sınırlarına riayet etmemiş. Bu tüketimi...
  20. S

B ehliyet üzerine A2 ehliyet eklemede prosedür

Arkadaşlar merhaba B ehliyet sahibi olup A2 eklettiren arkadaşlar emmiyete hangi belgeleri ibraz ettiler acaba? Yapanlar bir paylaşabilir mi? Benim sürücü kursun şehir dışında olduğundan belgeleri kargo ile aldım ve eksiği fazlası nedir emin olamadım. Randevumuz yanmasın. Şimdiden teşekkürler.