Rs200 arka tekerden gelen gırc gırc sesi??

Arkadaşlar merhaba.
Bugün arka tekerden bir ses duydum. Sanki bir yere sürtüyor gibi gırc gırc gırc yapıyordu. Tekeri çevirince akıcı bir şekilde dönmüyor takılıyor gibi yavaşlıyordu. Oktay usta göbek rulmanı dağılmış dedi. Değiştirdik. Lakin eskisi kadar olmasa da biraz biraz devam ediyor. Zincir de biraz eski. Neden olabilir?

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Arkadaşlar merhaba.
Bugün arka tekerden bir ses duydum. Sanki bir yere sürtüyor gibi gırc gırc gırc yapıyordu. Tekeri çevirince akıcı bir şekilde dönmüyor takılıyor gibi yavaşlıyordu. Oktay usta göbek rulmanı dağılmış dedi. Değiştirdik. Lakin eskisi kadar olmasa da biraz biraz devam ediyor. Zincir de biraz eski. Neden olabilir?

video çekip atabilirseniz daha çok yardım eden olur.

Arkadaşlar merhaba.

oktay ustanın o işi çözmesi lazım. 2 yıl pulsar kullandım sürekli servis olarak oktay motora gittim kendisini tanırım. balatadan gelebilir, ki bu birçok motorda başımıza gelebiliyor, araya pislik girebiliyor onu bi temizleyin. yine olmazsa oktay abiden başka çaren yok :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar